Sveikutes,niekad nesu laikiusis dietos,tad butu labai smagu ,kad kas prisijungtu,palaikytu silpnumo akimirka :D kodel nuo rytojaus?nes maniau,kad bus dar norinciu is savu rato,bet jos kitom uzsiima,tad liakat jus, mielosios MK mamytes :) gal atsiras bent viena :) butu smagu :)
lila kas daugiau turi ko mesti tam labiau ir krenta o jei neturi ko mesti daug ir nenukris taip jau sutverta gamtoje
Sveikos, na va, mano rezultatai, 6 dienos minus 3,1kg. Dziaugiuosi ir pradedu valgyti obuolius 😀
Na ka sekmes jums laikantis sios dietos ir sekmingai tipdant kg😀 As sugrisiu vel po poros savaiciu😀 tikiuosi per ta laika neataugsiu, nes laukia inirtinga si savaite gimtadienis ir dukrytes krikstynos😀
oho lila tikrai daug nukrito😀 na mano galutinis rezultatas 4kg. atsilaikiau visas 9 dienas, tik nesuprantu su tais obuoliais kazkodel nekrito svoris dar pirma diena nukrito 400gr antra 100 o va trecia netgi priaugo pora simtu gramu☹ o siaip daugiausia krito iskart tik pradejus laikytis dietos pirma diena nukrito 1.200 antra 800 o kitas po 300-500gr.
sveikinu saunuole jog issilaikiai ...
Sveikutes😀 as dziaugiuosi ir tokiais rezultatais, vis krenta o ne auga😃 man siandien jau paskutine diena, gan lengva buvo laikytis sios dietos nors siaip pirma kart laikiausi rimtai dietos😀 manau kartosiu vel po keletos savaiciu😀 aciu mamytes uz palaikyma ir sekmes jums laikantis ir metant kg😀 tik va kazkodel vakarykstis rezultatas nuliudino per diena tik -100gr. o kaip tik atrodo nuo obuoliu turetu daugiau krist😀 tai dabar kolkas bendras rezultatas po 8 dienu -4.200kg.
dowwi visai geri rezultatai , o as gavau sugriesyti, vyras vakar nupirko ryzius unkell bensc 3min , tai kazkokie ispusti , o slykstus,likau nevalgius tai dariaus salotas ....jauciu kuras teks kartoti nuo pirmadienio ....... ir dar ryte pamirsau pasisverti ...tai vat ☹ nepatenkinta esu visai . O jus tai saunuoles mamkos 😉
Atsiprasau, 5 dienos 😃 stogas nuciuoze 😃
Man 4 dienos - 2,5 kg. Pakilo kovine dvasia, noriu daugiau kad kristu 😃 Lila, ir man noretusi, kad labiau ir daugiau kristu, bet kaip tai kuo toliau, tuo sunkiau jie lipa nuo manes. Ziema kaip tai jie geriau tirpo negu dabar 😃 Dowwi, saunuole, svarbiausia, kad nesugristu namo jie, ko ir linkiu, o kiek nukrenta, kaip as sakau, vis is kuno, o ne i kuna 😃
nu vat pastrigau ir as nei is vietos 87,500gr pasakysiu tiek mamukai kai nustoju sukt galva apie dietas tada savaime krenta o kai bandau vis sveriuosi vis maziau valagu kyla :-)
Sveikos😀 siandien jau 8 diena😀 rezultatas po 7 dienu -4.1kg.
jau palepinau siadienele save ir ryt kazi kas laukia
as turbus nuo sekmadienio vaikules dietos imsiuos reik ir man kg atsikratyti skubiai
Sveikos visos 😃 Ui kaip nekrenta svoris, ziema kaip tai geriau jis krito, po 3 dienu -1,5 kg. Nu bet dabar jau valgau vistiena, ziuresime kokie rezultatai po jos. O man si dieta - liuks. Buvo vienas kg pargrizes namo, bet paskui pastrigus buvau taro 90 ir 93, nu siandiena svarstykles rode 90,1 tai manau vis is kuno, ne i kuna 😃 idomu, o jei vietoje obuoliu grauzt agurkus, gi vanduo jie, gal patobulinti recepteli |-(
man siandien jau 7diena, valgau obuolius nuo vakar vakaro kazkoki silpnuma jauciu ir siandien uzeina kartais silpnumas, gal dar del tokiu karstu oru. saunu butu jei nesugriztu visi ir dar su pliusu😀 per 6 dienas nukrito 3.700kg.
Aciu Gerda 😉 smagu ,kad mazai tesugryzo.
sekmes Inga ir kitoms besidietinancioms,man si dieta labai patiko,po 4 men priaugo 1,5kg is 5 numestu 😉
na stai kg ir nebera .... o vakar vakare labai norejau valgyti ,nakti pabudau ,taip norejau dar valgyt, vandenuko atsigeriau ir toliau i aki dejau 😀 siandien antra diena .... manau bus lengviau 😀
Sveikos, na siandiena ir man ryziai , pirma dienele 😀 ziuresiu kaip seksis 😉
sveikutes😀 man siandien jau penkta diena😀 megaujuosi vistiena😀 kolkas dziaugiuosi rezultatais😀 per 4 dienas 2.900😀
labas rytas mutikas as sende jau papusryciavau ryžiai ir as pradesiu stipriau susiimti.
bandysiu ir as pasedeti dar karteli ant vaikules dietos tik nepazadu kad nuo rytojaus
As nuo siandiena vel valgau ryzius 😃 Nu gal svarstykles pasitaisys pagaliau 😃
oi kaip dziugu, engrida, dziaugiuosi ir pavydziu baltu pavydu. Na, as ir uzstrigau tarp 90 ir 93, nu bet, manau, kaip nors.
o as jau mutikas sennde ryte 87,800gr :-) prasimuso nes buvau uzstrigusi ties 93 juodai :-) tai vat valgau maziau ir daug vazinejam lauke su vezimu su vaikasi
sveikutes😀 Nuo siandien pradejau laikytis sios dietos, gal dar kas nors susigundysit? palaikysit kompanija😀
Labas engrida, ui, uzstrigau as ant tu 90 jau net negera, nu bet buvau biski atostogas pasiemusi, tai vat, bet smagu tai, kad ne daugiau 90 😃 kapstysiuosi toliau 😃
Labukas mutikas smalsu iki kiek jau dasikapstėt as tai tai tik89,600gr ( mat turėjau 2 savaites gerų atostogų kur net maistas ant lėkštutės buvo patiektas )
aciu aciu ,tave taip pat 😉
Gyvenime - Mama vienintelėrnGėlė gražiausia..rnVienintelis žiedelis,rnIšsiskleidžiantis nakčia..rnŽydintis ir niekad nenuvystantis..rnSveikinu Jus visas su mūsų švente 😃