Toms kurios gyvena su anyta

29. May, 01:47

kaip sutariate su anyta ? kuo nesutariate , nepasidalijate ? as asmeniskai jauciuosi taip lyg buciau pagimdzius vaika jai , o ne sau ..

29. May 2010, 17:25

bandė vienos... ir ką laimėjo?.. (aš apie tas motinystės pajamas...)

29. May 2010, 17:23

kad ir nesuremontuotas bet va gali gyvent ir siaip nepamaiso toki dalykai 😀 o pajamas jei ir yra daugiau tai imanoma kazkiek ir nuslept, valstybe mus dar ne taip nugrezia tai kad cia ja biskuti apgausi tai nieko...

29. May 2010, 17:15

Ir dar... kas 3 metai yra tikrinamos pajamos... jei viršijat pajamų ir turto limitą - atima...

29. May 2010, 17:14

na o kai būna iš žmonių kai atima butus, nes nemoka komunalinių paslaugų, tai tie butai būna nekokie... Nors ir toks geras, vis stogas virš galvos....

29. May 2010, 17:12

taip sulaukiau, ir gavau labai gerą butą... suremontuotas, plast.langai, šarvo durys, virtuvėj visas naujas virtuvinis... nu vienu žodžiu atėjai ir gyvenk.... dar tais metais tą krizė nebuvo tokia didelė ir savivaldybė gavo iš vyriausybės pinigų pirkt būstams ir neleido pirkt blogų... tai man kaip kokiai aklai vištai nuskilo....

29. May 2010, 17:05

bet sulaukei. nesvarbu po kiek laiko bet geras. reiktu gal pamegint..

29. May 2010, 17:03

aš būsto laukiau apie 6 metus...

29. May 2010, 17:02

gali stoti visi... reikia susirinkt dokumentus iš kadastro registro apie turimą turtą (ten ta pažyma kainuoja), Pžymą apie šeimos pajamas ir deklaracijos vietas....

29. May 2010, 17:00

dijaniuksx, kas ką atskaičiuoja, nesupratau...??

29. May 2010, 17:00

dijaniuksx, kas ką atskaičiuoja, nesupratau...??

29. May 2010, 16:58

o i ta eile del busto kas gali stoti? visi ar kaip?

29. May 2010, 16:58

norint gauti soc.būstą, galit dirbti, svarbu, kad neviršytumėt metinių pajamų, o koks limitas dabar yra nustatytas, tai nežinau... Turimas turtas irgi kažkiek negali viršyti... Mašina skaitoma turtu ne senesnė 7 metų...

29. May 2010, 16:57

Ma netas stringa mamytes😀

29. May 2010, 16:57

neturi teises atskaiciuot uz busta na mamytes as birzelio 2 eisiu isiaiskint nu8osekliai viska,,,bat pacios pagalvokit kaip gali lt atskaiciuot is pasalpos ce nesamone☹

29. May 2010, 16:56

neturi teises atskaiciuot uz busta na mamytes as birzelio 2 eisiu isiaiskint nu8osekliai viska,,,bat pacios pagalvokit kaip gali lt atskaiciuot is pasalpos ce nesamone☹

29. May 2010, 16:56

29. May 2010, 16:54

žinokit mamytės, socialiniam būste savivaldybei reikia mokėti nuomą... kiekvienam mieste skirtingai... aš už 50kv.m. būstą moku 130lt. .... už šildymą kompensacijos šią žiemą negavau, nes vyras pusę metų biržoj nestovėjęs dar yra... taigi man net vasarą ant lapelio pareina 300lt... o primeskit kiek žiemą.... Pašalpa irgi nepriklauso, nes biržoj reik pusę metų prastovėt arba turi gauti iš biržos pašalpą... taigi kai sueis pusę metų tada jau eisiu tvarkytis ir aš... vienam žmogui turi priklausyti 350lt.

29. May 2010, 16:24

as irgi nieko, todel tokia pasimetus jauciuos 😀

29. May 2010, 16:19

Deimantes mama - stok butinai y ta eile del busto 😀 As sakiau irgi stosiu, bet per egzaminu maratona artejanti vis nespeju 😀 paskaičiau ka susirasinejot apie pasalpas - as isvis pasimetus, net nezinau ar mum kas priklauso ar ne - as nedirbu, dar mokine, vyras nedirbantis - darbo birzoi stovi tik apie menesi. Pajamu neturim jokiu, o ateinanti men turi laliukas jau gimt.. Tai gal zinot kuri nosr ar tokioi situacijoj priklauso kas nosr? Buciau labai dekinga uz ats... 😀

29. May 2010, 16:14

aisku as pati gimusi klp 😀 ir augau iki 4m po to mama i vilniu issiveze

29. May 2010, 16:05

silale tai zemaitijoi ? kazkur link telsiu ir klp ? 😀

29. May 2010, 16:00

as tai is vilniaus , cia pas mus kekvienas rajonas atskiras seniunijas turi tai esu priregistruota zirmunuose ejau ten jos ten nk nedaro zodziu , o gyvenu pati lazdynuose tai kai cia atejau is kart sekanty men ir gavau pasalpa ir dar davini maisto gausiu sutvarke dokumentus , sauni cia tokia moteris dirba

29. May 2010, 15:54

AISKUTIS NA NZN NET KA DAR PATART

29. May 2010, 15:50

nu nezinau man skyre , bet as ten ir prirasiau taip zinot , kad tikrai varganai gyvenam (neturim ka valgyt, neturiu uz ka i mokykla nuvaziuot, neturiu vaikui nauju batu , sau neisgaliu nusipirkti ir t.t) parasiau taip , kad neturetu kur detis jie . ir dar kai atejo soc . patikrint kaip gyvenam tai apsiverke net , nezinau ko lyg ir nebuvo ko verkt bet apsiverke vargse pagailo man jos

29. May 2010, 15:50

na mano vyras nestovejo kai laukiaus paskui istojo ir iki siol gaunam ta pasalpa jis dar birzoj iki naujo darbo stovejo nzn gaunam i men virs 1000lt nzn kas do pas jus ten savivaldybe ar seniunija mes is pasvalio vargo del pinigu siuo klausimu nejauciu nueinu 3 men susitvarkom ir sedim iki sekancio men gaudami virs 1000lt aisku mes ju visu neisleidziam zinom kad amzinai jos negausim tai kiek eina tiek pritaupom😀 Beto mano netas mane is mamyciu klubo vis isjunge tdl neatr.greit😃

29. May 2010, 15:48

2metuku 😀 stai ji

29. May 2010, 15:46

man ir vaikui dave , vienkartine tik ... o jei norim dar tai vel turim eit rasyt prasyma ir laukt skirs ar neskirs

29. May 2010, 15:41

nezinau kodel ji prie manes kimba , juk ne 14 man , tuoi jau ir 18 , aisku prikaisioja man , kad as jauna , kad gyvenima sau susigadinau , bet , kad as nesiskundziu savo vaiku niekam , niekada nesu skundusis kam nors kaip man sunku ar , kad as noriu islekt kur "pasitusint" man gerai ir taip kaip yra , tiesa sakant as dziaugiuosi kazkiek tai , nes Deimante man proto ikrete nemzai atsirado stimulas mokytis siekti kazko del vaiko , gyventi ir pasiekti aukstumu , jog toliau vaikas manimi galetu didziuotis , o kai tik jai tai pasakai tai ji iskart abejoja manimi , kad man nieko nesigaus pasiekti , nes nemate manes su knyga rankose , vis karts nuo karto sako kad mane ismes is mokyklos , ji ne karto net nera pakalusus kaip as mokausi arba tarkim kad ir pasakiusi eik pasimokyk as vaika suziuresiu , net nezino kaip man sekasi mokykloje , o daro savas isvadas

29. May 2010, 15:36

tai gal tavo amzius, Modesta, labiausiai kliuva anytai, todel ir nesutarimai kyla?

29. May 2010, 15:31

dijaniuksx , mano vyras nedirba , na kaip dirba bet neoficialei ir tai db be darbo sedi , bet tai neesme , as mokausi , vyras nedirba zodziu mama mano taip pat prarado darba seimoi dirbantis vienas zmogus ANYTA ir jie man tik vienkartine pasalpa ismokejo 315 lt man ir vaikui uz tris men ta pasalpa trim menesiam , o toliau po 52 lt i menesi ir viskas

1 ... 4 5 6 7 8 9 10