Toms kurios gyvena su anyta

29. May, 01:47

kaip sutariate su anyta ? kuo nesutariate , nepasidalijate ? as asmeniskai jauciuosi taip lyg buciau pagimdzius vaika jai , o ne sau ..

30. May 2010, 22:46

svarbiausia kad pritarianciu atsirado 😃 tad reik saugot sita foruma iki pensijos 😉

30. May 2010, 21:33

tokios ir busim, o jei pasensim ir busim kvailos tada visos susesim sukursim nauja tema MK ir viena kitai velniu rasysim 😀

30. May 2010, 21:20

na tai jau tikrai 😀 as noreciau buti kaip mano mamos mama 😀 nemaciau bet ir tetis mano ir mano mama labai giria sake buvo super zmogus kokiu reta gerumo 😀

30. May 2010, 21:17

nenusimink kad vaikyste praejo senatvej vel suvaikesi 😃 😃 jo cia topine fraze 😀 bet jau geriau nereik. yra tiek daug bobuciu ir dieduku kurie tikrai labai mieli buna bet va yra ir ziauriu kaip jau kalbam visa diena 😃

30. May 2010, 21:10

😃 siap sakoma zmogus du kart gyvenime buna vaiku, kai gimsta ir senatvej 😀

30. May 2010, 21:08

mano mama sako visad : jei as busiu tokia kaip mociute uzdarykit mane i seneliu namus kad nesikankintumet dar karta taip 😀 tai tik pasijuokiam nes vargu ar taip bus 😀

30. May 2010, 20:13

na tikiuoai kad nebusim, labai tikiuosi 😀

30. May 2010, 19:52

na kai pagalvoji tai kam cia tuos nervus est taip, ar negalima zmogiskai sutart, kai pyksties tikrai nei vienai pusei negeriau. nebukim mes pasenusios tik tokios 😉

30. May 2010, 17:36

zinokit abiem seneliam as ir mano sesuo buvom patys milimaiusi anukai, nezinau kodel, gal delto kad juos labai mylejo ir rupinomes nesigedijom pabuciuot,nors seneliui buvo 87metai... o kai pabuciuodavom taip dziaugdavosi 😀 o va kiti anukai nelabai, nes retai lankesi ir neprieidavo... o sneelis vienas isvis man nepriestaraudavo pasakydavo taip bus kaip jolita pasake 😀 o su kitais gatavas akis isdraskyti😀 gaila jie jau mire nepamate pronukes, na bet dziaugiasi is dangaus nes mano dukryte ypac kai gime buvo i viena mano senliuka kazkuo panasi 😀 o va mociute pzinojau tik viena ir ji dabar gyva, bet nuo pat pradziu esdavo visus, o mano anyta tai ir su savo anyta nesuejo nes saake niekas negalejo su ja sugyvent nes mano anyta labai didele melage savanaude, dukra vare is namu nes norejo buta parduoti... tai kas cia per mama????????

30. May 2010, 16:01

giedra,aisku.susirasi,kas tave myles ir gerbs,ir tavo vaikiuka lb myles kaip savo 😀 to tau ir linkiu 😘 o del butu,tai musu seneliai tada galejo sau leist tiek kambariu islaikyt,o mano mociute,pati db dejuoja,kad neislaiko.tai bent jau mano seima jo kratosi,kaip velnio.turiu savo butuka ir dziaugiuosi.

30. May 2010, 15:35

tai va kad pas juos tie butai triju arba 4 kambariu tai ten algos kaip kam gali neuztekt vien uz sildyma susimoket 😀

30. May 2010, 15:34

is tikruju labai ilga istorija, jis paliko mane kai buvau 2 men nescia, atseit rupinsis tik vaiku, bet kai ko nors paprasydavau jis apsimesdavo kad negirdi. paskui nusprende kad nenori nieko girdet nei apie mane nei apie vaikeli ir dabar tyli.
sakydavo kad mano tevai kisasi i musu gyvenima, taip jie kisosi, bet tik todel kad jis niekur nedirbo ir ne karto nera mates mano tevu, as jau rugseji gimdysiu o matai jis nesugebejo per metus laiko susipazint su savo vaiko seneliais. o jei ir butume buve kartu jis sake kad nenori vestuviu nes atseit nemadinga. nu tai ka dabar, nemadinga tai nemadinga.
jis buvo man idealus iki tos dienos kai suzinojau kad laukiuos, be galo gerai sutarem o paskui viskas apsiverte. dar menesi laiko jis vaidino kad labai dziaugiasi ir viskas gerai o viena diena pareiske kad as jam nusibodau. taip ir gavos kad neistekejau 😀

30. May 2010, 15:32

giedra,kieta babulka.. 😃 maniske,abiem vaikam(mano mamai ir dedei) ta savo buta kisa.isivaizduoji 4k!numirs ziema,neduokdie,kaip ji islaikyti reiks?as tiesiai sviesiai pasakiau man jusu buto nereikia.turiu savo.

30. May 2010, 15:27

leisiu sau paklausti,o kodel neistekejai,giedra?

30. May 2010, 15:27

nu zinok cia lygiai tas pats pas mumis. numire diedukas ir atsirado jo sunus is pirmos santuokos pretenduoja i turta, tai maniske pasisamde butent ta kedzio pussesere atseit pati geriausia ir kad galetu visiem girtis pradet, o toji nieko nedaro kaip advokate nepasakyciau kad ypatingai gera. kisa jai pinigus(bent taip sako) o ji va menesi laiko jai net nepaskambina, tai kedzio laidotuves tai dabar su ta dukryte problemos o laikas spaudzia ir ji nieko nedaro. bet keist nesiruosia nes nugi ji zvaigzde!!!!!
cia jau jom silpnaprotyste tikrai... niekas nenori pas ja is kaimynu ateit nes visus ji apvagina tai ta pavoge tai ta...

30. May 2010, 15:23

giedra visiskai sutinku!!! mano mociute,kaip tas vilkas miske grybus saugojo,taip ji savo buta sergi.ooojojoooj vaiksto per advokatus,verkia kokia ji vargse..karta mama jai skambino,o ji vietoj to,kad isjumgtu telefona,pakele rageli ir pasidejo tel,tai mama viska girdejo.dieve dieve...ko ji tik neprikalbejo.vaizduote laki..

30. May 2010, 15:19

nu o kaip gi 😀 mano anyta na tiksliau ne anyta ji man bet mano vaikucio mociute busima tai man labai gera, padaro nesamoniu kurios man nepatinka bet siaip jei buciau istekejus uz jos sunaus nebuciau vargus su jos nesamonem tikrai 😀 butu laisvai palikus mums patiems viska aiskintis ir visad pas ja laukiami butume 😀 as dar ir dabar laukiama vis nuvaziuoju nes gerai sutariam tikrai 😀

30. May 2010, 15:17

nieko jau nebepadarysi, nei isgydysi jau nieko. bet va toki zmones labai moka itikint svetimus kad jiem blogai kad jais nesirupina ir pan. nors gali tu jiem sirdi atiduot ir nesupras. maniske pradejo vaiksciot pas psichiatra tai ten verkia lygiai ta pati kad ji vienisa ir pan kad jos niekas nelanko. o vaziuojam bent du kartus per savaite. mes turim ir savo gyvenimus kodel vien tik apie ja turim sokinet ar ne? tai gal psichiatre supras kad jai koks alzghaimeris prasideda, nes neatsimins ka siandien valge kur pasidejo dokumentus ar dar ka bet uz tai puikiai prisimins kaip man 4 klasej pirko paltuka ar batus....

30. May 2010, 15:16

diegra,sutinku su tavimi,yra ir tokia zmoniu rusis...bet senatve padaro savo.jiems taip atrodo.jie amziu nugyvene,lietuva atgave,karus mate,o mes kas??jauni,nepatyre,pasileide..ir dar kazkokios ... sunelius lepunelius vagia 😃 nera isvis gero ant svieto 😃

30. May 2010, 15:12

tas pats buvo su mano a.a babute.iki kokiu 60m mama ja laike mama.jos plepedavo susedusio,diskutuodavo..kol viena diena babute mamos nepradejo kekse laikyt,eme kalbet,kad mama siokia,tokia,anokia..kelis metus buvo pykciai,asaros,itmpa namie(babute gyveno su mumis),oj lakstydavo,pabegdavo is namu.kol karta gyditojai pasake senatvine psichoze..o ka tu jai bepadarysi?

30. May 2010, 15:09

na zinok laurike mano babule tai visa gyvenima bjauri buvo, visad aplink jai blogai mano mama jai gime ne laiku tai nutrenke kad augintu mama moiute o pati per jobarius kaimo leke, o dabar sako kad tu privalai manim rupintis nes vienintele dukra. tai zinok cia kad ir is kurios puses paziuresi jau nuo jos jaunystes nenormalu. bet i senatve paumeja viskas tai tikrai.

30. May 2010, 15:05

galiu pasakyti tik tiek,kad is dalies jos nekaltos...daug lemia genai,jei proseneliai,tevai pikti buvo,apkalbet,iskaudint mego,tas pats senatvej bus ir su mumis.db kai mes jaunos viska priimam per skaudziai,per astriai,per asmeniskai...o tuo labiau perzengus 45m slenksti ima zuti nervines smegenu lasteles ir prasideda pusenimai.. ☹ gaila,bet taip yra.

30. May 2010, 14:56

taip ir kaip vilteskamiles dukryte neina ant ranku pas tokias moteris, labai jaucia vaikai blogus zmones. ir net neverta leist nereik kad nuciupinetu ir savo purvinais pirstais liestu musu vaikucius tokios ziezulos

30. May 2010, 14:55

tai va, dikriminacija jauciam as ir sesuo is senelio puses, jis vertina tik pusbroli, o mes , ne bernai...☹ ne karta buvau pratrukusi, kaip yra skaudu, kai esi nulio vietoje, bet jis turbut toks ir numirs, ir man turbut sirdis neskaudes

30. May 2010, 14:51

pritariu giedra,be to patys vaikai jaučia kai juos diskrimuinuoja

30. May 2010, 14:51

cia tai sakes toki pasakymai! neverta net kalbet su tokiom bobom...
mano mociutei tai tik mes su broliu esam anukai, o jaunesnioji sesute( mes visi vieno tevo) ji uz mane 13 metu jaunesne, tai neanuke, nes mama ja pagimde per velai mociutes manymu. kazkoks debilizmas.

30. May 2010, 14:49

visokiu yra adatele😀

30. May 2010, 14:47

kai buvau nedidele mociute mane ir pusbrolius vezesi i kelione, kai viena moteris priejo pasikalbeti, ir paklause apie anukus. mociute ir sako: viena sunaus ir du dukros. tada ta moteris ir sako, bet ji juk marcios vaikas, tu i kelione veziesi? as tai nesivesciau, tik dukros vaikus pasiimciau. o mano mociute jai ir sako, man jie visi anukai ir visus vienodai myliu.

30. May 2010, 14:45

ir kas tom anytom yra?man labai skaudu,kai sako, cia marcios vaikas, nereikia jo lepinti kaip dukros

30. May 2010, 14:36

viltekamile kai ji tau tiek pris**us tai apskritai neverta pirmai lyst i subine ir : anytele gal tau koju tarpupirscius islaizyt! ne viena tu juk turi jai nusileist, jei ji nenori taves savo seimoj reiskias ji tavo seimoj ir nelaukiama ir sunaus neatims is taves. uz tat gausi pamoka kokia anyta ar uosve nebut paciai😉

1 2 3 4 5 6 7 ... 10