kaip sutariate su anyta ? kuo nesutariate , nepasidalijate ? as asmeniskai jauciuosi taip lyg buciau pagimdzius vaika jai , o ne sau ..
kaip sutariate su anyta ? kuo nesutariate , nepasidalijate ? as asmeniskai jauciuosi taip lyg buciau pagimdzius vaika jai , o ne sau ..
reikia jas i vieta pastatyti😃
tai maniskiui pasakius yra viena kart as tai netikiu kad tau inai valgyt daro,blem galvoju dar as uz tave simta kart skaniau padarau jam valgyt
as manau susirast kur pigei vieno kambario butuka ir iseit sau ramei tada tiek pasikeistu jusu gyvenime visko ,ir manau tai butu tik i geraja pusia
anytos turi bjauria savybe, uzmirsta, kas sunus uzauga, turi seimas, o jos vis dar nori laikyti vyrus murus priristus prie sijono, galvoja, kad zmona tai nemokes savo vyru pasirupinti
bet db as garantuoju galeciau sussibart su ja man sakau dzin😃 o kai ateitu tas laikas kai tikrai reiektu bartis tai kazin ar galeciau pagalvociau gal gerai pries tai
nezinau sugalvociau kanors.gyvenciau nuomojantis.bet tikrai nekenteciau.matai nuo charakterio priklauso.vienos kencia sukandusios dantis kitos ne
zinai, moskeli, kaip buna, viena karta gerai issibari, paskui aisku yra trintis, bet tada supranta, kad marti ir yra zmogus, turi seima ir ja rupinasi. anyta jau antroje eileje, laikas nusileisti ant zemes
o jai nera kur eit tai jau ka tu jai beisakysi ten is tikro
tada aisku. man atrodo, geriausia, kada viena kitai gali viska issakyti, issibarti, ir galu gale nubrezti tam tikras ribas/ o jus valgyti darote bendrai?
taip atrodo jok taves nemegtu anyta.tu nekentek.issakyk viska arba kraustykites lauk is tos raganos
deimantesmama nu ce tai cirkas kazkoks😃
adatele >>> nea , mano mama turi tik vieno kambario butuka , o jo mama visu tryju kambariu
sandra tai gal tu rasei i musu foruma.mamytes norgeje? nebepamenu.l jau daug tu mamyciu😀
aha o kokios mes anytos busim,vapse gal ten per slenksti neissileisim😃
jei tik galeciau tai as jei taip issakyciau turbut , bet , kad ji irgi ne pesta , karta kai uzpyko ant manes taigi su vyro seserim supykde , o ji toks fainas zmogus , mes gerai sutarem , tai karta mane pries jos akis taip apsiko , kad po to su vyro seserimi puse metu nekalbejom , nes as jei atrodziau bloga , nes zeminu jos mama , o buvo tik taip kad vyro sesuo grizo is anglijos pasisveciuot , o vyro mama tuo metu bulvinius blynus dare sako mano vyrui : tu vaika suziurek man kad nesimaisytu , sakau tai suziuresim juk ir as esu nepregyvenkit , kai cypt pradejo , apsiverke atbego vyro sesuo irgi rekt pradejo kad as nepagarbi vyresniam zmogui , o as nieko nepasakiau tokio blogo ir vyras salia buvo girdejo viska , nu zodziu , tokiu istoriju milijona galeciau pasakoti 😃
oi, tos anytos, velnio pramanytos😃 idomu, kokia as busiu anyta?
deimantes mamyte, o pas tavo tevus nera galimybes gyventi?
tai va as ir jau laukiu kada vyras issives mus i norge jei viskas gerai bus.
ir nuo zmoniu priklauso.ir kaip tave priima i seima.
tas tiesa, moskeli
tikrai uzuojauta deimantes mamyte.napavydetina situacija.daryk kanors,kol isvis neuzgule jusu.geriau gyventi biedniau bet laimingai...jei cia piniginis atvejis.nes dazniausiai taip buna.kai nera savu namu.
nezinau, mano mociute su mano mama gerai sutaria kaip drauges, gal todel ir as nebandau konfliktuoti. turbut daug priklauso ir nuo aplinkos, kurioje esi
tai va kaip anyta normali galima pakalusyt patarimo pacei ko paklaust o kaip kitos buna tai ojezus kaip kisas ,esu macius tai net pasibaisejau kaip kai kurios tuos vaikus lepina
o as su anyta beveik kasdien susiskambinu ir siaip daznai pas ja vaziuojam, arba ji uzsuka
jo kuo reciau matais tuo geriau paskambini pasikalbi ir gana...
dziaugiuosi, kad nei mama, nei anyta nenurodineja kaip auginti vaika. kaip as pasakau, taip jos ir daro, ir ne nebando gincytis ar kazka keisti. anyta ne karta sake, mama yra mama ir ji geriau zino, ko reikia vaikui. uz tai ja ir gerbiu
tai ir reikia kariauti,nejau nusileisi.as tai nenusileisciau...nes paskui uzlipa ant galvu.nors pas mus tai nera problemu.as pati nenoriu tureti labai artimu santykiu.kad maziau kistusi.tad sugyvenam gerai.ir matomes tik 2 kart i metus😃
teisingai ,ten kai buna dar koki broli ar sese priima pagyvent tai is vis pas mus ce va buvo kuri laika,tai as tiesei ir pasakiau arba jis eina pro duris arba as einu,tik isejo maniskiop brolis atskirai ir viskas idealu ,va kaip trukdo kitas zmogus
reikia gyventi kaip seimai, bet jei vyras negali paleisti mamos sijono ir jos klauso, o ne zmonos, tada koks cia gyvenimas?
pas mane draugai negali i svecius atvaziuoti tiek vyro tiek mano !!! jie tiesiog nemalonei jauciasi kai cia atvaziuoja nes buvo tokia situacija kai atleke drauge kad jei plaukus nudazyciau tai nuejo po dazymo galva issiplaut atbega anytos sugyventinis ir rekt pradejo "tu cia ka pirty atdiarei??" , mat jis pagalvojo kad mano drauge maudesi ... man taip geda pasidare kad jus zinotumet ...