kaip sutariate su anyta ? kuo nesutariate , nepasidalijate ? as asmeniskai jauciuosi taip lyg buciau pagimdzius vaika jai , o ne sau ..
kaip sutariate su anyta ? kuo nesutariate , nepasidalijate ? as asmeniskai jauciuosi taip lyg buciau pagimdzius vaika jai , o ne sau ..
rasituk,neee auksta,liekna...manikena beveik.. nebarzdota 😃 mamos burtai nesuveike 😃
sveikos, na natiuska kadangi negyveni kartu su uosviais tai ir viskas normaliai, bet is ne vieno esu girdejusi ir pati tai patiriu kad gyvenimas su uosviais yra pragaras, nors mes gyvename nuosavame name antrame aukste bet vistiek ne atskirai, tas pats namas tas pats kiemas. Noriu kuo greiciau issikraustyt is cia, bet dar nezinia kada tokia laime pasitaikys 😃 tai kolkas reik taikytis 😃
nors as ir negywenu su anyta, bet pasisakysiu. sutariam pukiai, ji mane labai myli, o musu dukryte, sawo anukyte dar labiau, pirma marti, pirma anuke, o myli mane nes jos sunu kaip cia pasakius??? suwaldziau, i doros kelia atwedziau, na su manim susipazines, surimtejo wyras, tewams rupestis nuo peciu nukrito, o buwo padraiska toks... manau supratot ka turiu omeny 😉
rasituk,o mane mama taip pat sitaip per danti traukdavo ir dar sakydavo (man gal 13-14m buvo),kad gausiu stora,barzdota vyra,tai patikek kokia trauma buvo..... gal iki 20m isvis bernais nesidomejau...bet cia nukrypau nuo temos...
rasituk,taip atsitinka,kai mamos liguistai prisirisa prie vaiku."as geriau zinau","ji nemokes", "ji per leta", "ji ne tokia kai as ar mano dukra" ir pan.visu pirma reikia pacioms jau db suprasti,kad vaikus auginam ne sau,jie niekam nepriklauso,tai bus lengviau sutart su marciomis.
mano teveliai birzelio 14d sves 30 vestuviu metines,bet kas keisciausia,kad i tevu gyvenima kisasi mamos mama.tecio mama jau mirusi.o va mamos mama nuolat virkdo mama..kaip zombis geria energija..skundziasi,prisigalvoja.o va teciui ne zodzio nesako.jei cia mama taip daro,tai ka apie anytas sneket.
mano tevau jau 28metai kaip vede bet mano mama vistiek bloga mociutei nuo pat pradziu 😃 o cia faktas kad atsinesa ir beto manpo anyta yra pasakius kad svetimu zmoniu nepriima i savo seima 😃
na taip bet ne visi supranta. mano mociute amzinai reikalauja demesio rodo savo principus ir labai kisasi i mano tevu gyvenima. mat reikia ir aplink ja sokineti. bet mano tevai tai jau 24 metai kaip vede ir dar neatsikabina... sunku labai visiem nes reik taikstytis su jos fanaberijom. ir demesio stoka
bet zmogus yra laisvas rinktis,myleti ir mastyti..tas pats zmogus gali myleti dvi moteris..tik abi skirtingai..mama,kaip mama,zmona kaip moteri.kaip bebutu,vaikas visada rodys pagarba ir dekinguma mamai.o dar ir del to anytos siunta,kad i seima ateina naujas zmogus ir atsinesa SAVO,joms svetimas ir nepriimtinas vertybes.
zinot kodel anyos pyksta nat marciu ir jas kirsina???/ nes marcia ir anyta myli ta pati sunu ir juo nepasidalina 😀
na tikiuosi as tokia nebusiu kaip manoji anyta 😀 bet negaliu spjauti nezine kaip senaatvei protelis suveiks 😃
sveikos mamytes,nors negyvenu su anyta,bet paskaitinejau jusu pokalbiuka 😀 jei leisit isiterpsiu.mano anyta kaimo moterele,rami..kol neisgeria 😃 bet nesiskundziu.o del to,kad kirsina sunu su marcia,tai liudna...nu kaip cia,juk jos suneli kazkokia ziezula apie pirsta apsuko.gaila,kad taip buna.
na siaip tai taip kaip turi su kuo lyginti tai nesinori but tokiai bjauriai ar ne 😀 😃 o jei labai gera anyta tai tada norisi ir paciai tokiai but 😀
kas tom bobom sviecias tai nesuprasi kam ten savo vaikus priesint reik su ju antrom pusem ir pragaru paverst gyvenima....
idomu kokios mes busim? 😀 kazkaip niekad nepagalvojau bet negi kai stebiesi tokiais zmonemis gali tapt tokiu pat baisiu? 😃 dabar man baisu pagalvot apie raganas anytas,o velnias zino kokia as i senatve pasidarysiu 😃
deimantes mama zinau ta, nors negyvenu kartu bet vero sesuo mano vyrui butu idiali zmona, o ji alkoholike ir vos ne kekse tirkaja ta zodzio prasme... pykstames tik del jo mamos, retas atvejis jei del kitko oi kaip suprantu tave
moskeli, ji tokia kad jos sunums nera tobulu zmonu, bande viska kad vestuves neivyktu, suzinojus kad anuke gali gimti su aegalia, leipe daryt isvalyma 7men nes man buvo galima issiurbti,kad negadinciau jos sunui gyvenima ir ji isvare mane is savo gimtadieni, na isvare isvare vadinas anukes newbematys.... o mano dukryte aplanke tik tris kart per men nes mat mano tevai kandziojasi 😃 man dabar ramu nes pasakiau tiesiai sviesiai viskas nebelysiu i jos gyvenim a ir lai pamirsta anuke
oho kad per diena prisnekejot 😀
nu tikrai 😃 o tevam vienas vargas...
gaila tik kad taip velai supratau bent as kad jie geri. mano paauglystej tai labai jau priverciau kentet juos, o dabar tai tikrai suprantu kad jie patys geriausi 😀
svarbu kad yra i ka kreiptis kai sunku, o tevai visad pades jei gales...
zinoma kad taip geriausia, reta kuri savo noru gyvena pas anytas 😀 bet jei jau galimybe neleidzia tai tik padekot anytai ar mamai reik kad priima ir neisvaro. o vistiek kada nors iseis visos 😀
Neduok Dieve gyventi su anyta ar mama... 😃 Aš tai nenorėčiau, nesakau, kad tai blogai, bet turint savo šeimą norėtusi turėti ir savo, atskirus namus, savą atskirą kampelį... O į svečius, prašom, betkada 😀
na teisingai juk sako kad ne simtaprocentine apsauga 😀 aisku kad uzaugs 😉
apskritai as tokios minties neturiu ir neturesiu kad negimdyt. zinai vaiku siais laikais netycia nebuna tik per kvaila galva 😉 nepyk as cia nepiktai kaip bet jei jau nesisaugai tai vistiek kada nors prilips 😃 😉 😘 nesuprantu tu moteru kurios isdrista savo vaikeli nuzudyt...
oi tai jusu labai didziule seima 😉 grazu man kai daug vaikuciu seimoj (nu tas daug 3 tai nera tiek daug kiek buna 😀 ) pati is tokios seimos esu 😀
musu vaikelis planuotas ir labai lauktas buvo 😀 ir yra aisku bent man. visas mano turtas didesnis uz visus butus ar vilas 😉
o tu rasituk du vaikiukus turi ar ne? 😀
tai taip bet sunku jei kuris nors darbo netektumet ar pan. zinai juk cia daug metu i prieki reik viska apgalvot. bet kad nera kitos iseities siais laikais, vistiek kazkam skolingas turi but..
na taip ka padarysi... visokiu yra, reiskias jis man nelemtas buvo rasiu geresni arba geriausia 😀 tevai labai laukia anukutes 😀 pirma anuke jiems, vis tik sako kad oi koki jauni busim seneliai 😀 nes mano sesutei dar tik 9 metai bus 😀 tai jie dar kaip ir jauni tevai skaitosi 😀 😃 atjauneje tiksliau 😃
ir va bankui i skola ilyst eina sau kaip sunku is tikro...
o vaike tetis dingo jam neidomu kaip mes laikomes. is pradziu paliko tik mane o ne vaikeli o dabar jau apskritai nebeidomu jam niekas. 😀
as pas tevus gyvenu, dar ir leliukas tik pilvuke 😀 siaip turi mano tevai ir nama ir buta ir kaip tik ruosiasi persikraustyt rudeni i nama gyvent tai klause ar noresiu su jais kartu ar bute viena liksiu... bet manau man reikes mamos pagalbos kolkas, nes viena nezinau ar sugebesiu viska 😀 bijau labai kazko 😀
ojus rasituk kur gyvenat su seimyna?
tai aisku kad taip, reik kazkaip suktis. valdzia sugeba viesai is musu pinigu statytis pilis, o jei cia mes po keleta simtu nuslepsim kas menesi tai tikrai niekas nenumirs del to.
su motinystem pasalpom as niekaip nesuzaisciau gaila bet butu istatymas nepasikeites tai buciau suzaidus 😀 bet zinau kitokiu budu 😀 kai nori galima viskas mane dar ne taip nuskriaude valstybe ir dar ne tiek nuskriaus. o kam tiem viska palikt tai ir nematau reikalo.