kaip sutariate su anyta ? kuo nesutariate , nepasidalijate ? as asmeniskai jauciuosi taip lyg buciau pagimdzius vaika jai , o ne sau ..
kaip sutariate su anyta ? kuo nesutariate , nepasidalijate ? as asmeniskai jauciuosi taip lyg buciau pagimdzius vaika jai , o ne sau ..
deimantes mamyte zinok man irgi taip pat kartais pasijauciu kad ji isivaizduoja kad cia jos vaikas,man tai net juokas paima kartais gal klimaksas kaltas,o seip aiskina kuo vos ne aprengt bet paprasciausiai as nekreipiu demesio ir darau pagal save.seip ji geras zmogus palyginus kai kitos papasakoja bet aisku gyvenant kartu pradeda erzinti
kai suskuri savo seima tai ir gyventi reikia kaip seimai😀
adatele tikra tiesa
nu kazkokia keistuole ta tavo anyta ,ai as jauciu ka manoji irgi manes nelabai megsta,nusispjaut man is tikro😃
iskart sakau deimantes mamyte.kad ieskokites gyventi kur atskirai.nes susigadins su vyru santykiai ir su jo tevais.as nekenteciau.jei ilgiau pasiliksi ir pati paliksi be sveikatos
ir siaip pastebejau, jei karinga anyta, tai marti ne maziau nusileidzia jai, dar priesingai, kariauti bando😃
jetau mano maistas pagamintas tai neduok tu dieve , as jauciuosi taip lyg buciau ji apnuodijusi 😃 as ci agyvenau apie metus po to pasitaike proga ir isejom nomuotis , bet atejo krize ir teko grizti , musu su vyru barniai kyla tik del jos , ji mane moko kaip vaika migdyt , siandien vaika paguldziau miegot valana veliau ateinu i virtuve o jau uzsiraukusi , sakau kas yra ? sako o tu zinojai kad vaika is rezimo ismusei t.t tai man jau kantrybe neatlaike sakau "ir" 😃 jau uzkniso arba kai atejo ir aiskino pasakiau kad mano vaikas ka noriu ta darau tai po to vyrui skundesi kad as su ja nemandagi ... pastoviai mane lygina su savo dukra vyro seserimi , uchh negaliu tipo vat jei jo zmona butu sesuo jo tai butu jie tokia gera pora , nesveiko proto bisk gal ... greiciau pabegt
mums teko gyventi kartu su uosviais, pradzioje mes pas juos, paskui jie keite gyvenama vieta, tai gyveno pas mus. ir mes tilpome!nebuvo nei pykcio, nei aiskinimo, ka turiu daryti. aisku geriausia gyventi atskirai nuo tevu ir uosviu, ir buti seimininku sau😀
viltekamile kaip tu ja pastatei i vieta?
tai visos jos kisas ,ziuresiu kaip su mano anyta bus ...savo mama as kai zinau tai ji niekad nesikiso jai neidomu kaip kas kur ir kada
as negyvenu su anyta bet dxziaugiuosi, su vyru ir vaiku gyvenam pas mano tevus, o ji net per atstuma bande ksitis,kol nepastaciau i vieta 😃
oi niekada negyvenciau nei su savo nei su juolabiau vyro motina
oj deimantes mamyte.tai didziausia klaida kokia galima padaryti susituokus-tai gyventi su anyta.visur kisasi ir tt,kad ir kokia gera butu.bet nesantaika ateina anksciau ar veliau.manao mama su teciu taip gyveno pradzioje,tai neduok dieve.ir as niekada negyvenciau su vyro mama...aisku nezinau tavo situacijos.bet kiek girdejusi ir tt.geriau gyventi atskirai