Toms kurios gyvena su anyta

29. May, 01:47

kaip sutariate su anyta ? kuo nesutariate , nepasidalijate ? as asmeniskai jauciuosi taip lyg buciau pagimdzius vaika jai , o ne sau ..

29. May 2010, 15:21

gal pirmadieni reikes nueit i seniunija cia ir paklaust kaip ten su tais butais , kai karta nuejau tai man sako "siap mes tikimes , kad pades parems tevai ar seneliai" , o jiem neatrodo kad visiems nori gyventi savo gyvenima ir nesinori jaustis kazkam po to skolingu ? jei yra galimybe kodel gi nepasinaudojus , ir tai , kad gauti sita pasalpa vienkartine man pas juos pavyko tik is trecio karto parasius prasyma vis jie prikibdavo ir neigiama atsakyma atsiusdavo

29. May 2010, 15:19

as taipat moksleivi budama pastojau man dbr 20 kadangi vyras baiges vidurine su profesija tai be kliuciu ce mum ta pasalpa buvo tik nuejom susitvarkem ir kt men jau gavom 630lt kai dukrytes nebuvo.seip jei tavo vyras dirba ir jo alga nesieke 945lt tau priklausyt turi po 315lt nes 1 asmeniui men isgyvent pajamos turi buti 315 lt😀

29. May 2010, 15:18

saunuole deimantes mama,kad speji ir mokytis ir vaika auginti ir dar su anyta kovoti.

29. May 2010, 15:16

deimantesmama-na mano vyras nestovejo birzoj puse metu kai gaut pasalpa pradejom.seip pasalpa pradejom gaut kai dar nebuvo gimes vaikas tipo jau mum tada priklause nes nk neturejom ant popieriu...zinok nors masinos ir nepirkot bet gali prikibti kad popieriai ant jusu,na mes jau metai kai pasalpa gaunam nes vyras nedirbo tai i men virs 1000 su mazosios pinigeliais gaunam ,na st men gale vyrs dirbt pradejo tai eisim zesim ka toliau sakys nes vyro alga st men tikrai 945lt nesieks😀

29. May 2010, 15:14

zodziu, esi jauna mamyte, kovanti uz vieta po saule😀

29. May 2010, 15:09

jau viskas atsipuciau 😀 baigesi man mokslo metai sie jau , vasaros atostogos kaip ir , na dar tie pagrindinio ugdymo patikrinimo egzaminai vienas buvo , kitas antradieni ir matematika kita pirmadieni , nezinau taip ir speju vis , dabar sunkiau biski , nes uzklupo musu seima didele beda , bet nieko pergyvesim visa tai .. dijaniuksx >> na kaip turto tai kaip ir neturiu masina turiu tik savo ir tiek kuri ant manes uzrasyta , bet tai ir tai dovana buvo , o ne mano pirkta , o siaip mes nieko neturim , kariavau 3men kol gavau ta vienkartine pasalpa 315 lt uz zmogu tai uz mane ir uz vaika , vyrui tipo nepriklauso nes jis DB neatstovejes puse metu , tai vat gavau tuos pinigelius uz tris menesius ir viskas db gausiu toliau po 52 lt , reikes eit vel prasyti ir irodineti kad neturim pinigu .

29. May 2010, 15:03

na jei ant saves turto mamytes neturit taip jum turi priklausyti nes jus irodot kad neturit savo turto kad nk nedirbat nei jus nei vyras o gyvenat is socialines pasalpos,(mum patare sakyt kad laikinai uosviai priglaude o kur veliau su vaikuciu dinkt tdl turetu suteikt) bent man taip aiskino savivaldybe kai buvau nuejus

29. May 2010, 15:02

ne, nieko, tik norejau, paklauti, ar sunku, kaip speji?

29. May 2010, 15:01

kitais metais jau tureciau but abituriente , bet .. kadangi pakliuvau i tokia nelb supratinga mokykla paliko pakartot kurso ir dar liko 2 metai , radvilu gimnazijoi , o kas ? 😀

29. May 2010, 15:01

as girdejau, kad atsilaisvina, tik gal nevienodai visur, ir aisku priklauso, kiek yra norinciu ji gauti

29. May 2010, 15:00

rimtj atsilaisvino socialinio busto ? reikes stot i eile .. nes mum kaip ir priklauso tik va visad abejojau ar gausiu as ji

29. May 2010, 14:59

o kur mokaisi? dar daug liko?

29. May 2010, 14:59

rasituk83, taip mokinuosi 😀

29. May 2010, 14:58

musu didele suma, tai jei butu kintamos, gal ir litu neuztektume😀

29. May 2010, 14:57

galima sakyti, kad taip, buvo nefiksuota, bet kol sutvarke visus dokumentus, uzsifiksavome ir ramu😀

29. May 2010, 14:56

dabar daug atsilaisvina socialinio busto, kadangi daugelis neisgali susimoketi mokesciu

29. May 2010, 14:54

o dbr girdejau jeigu abudu nedirba stovi darbo birzoj tai gali prasyt buto savivaldybej aisku kazkiek laiko reiks laukt eile nu bet ka padarysi nors turim dbr kur gyvent kodel nepabandzius paprasyt as st men eisiu😀

29. May 2010, 14:51

mes turim fiksuota, tai kas menesi mokam tokia pat suma

29. May 2010, 14:49

labas mamytes mes tai pat gyvenam su vyro uosviais mes pirmam jie antram aukste turim skirtingus iejimus na ,anyta kiekviena diena uzsuka anukeles aplankyti dziaugiuosi kad dar pfu pfu pfu...su savo anyta nesipykstu ji man kaip geriausia drauge visada pasisnekam visom temom dziaugiuosi kad tokia jaunatviska anyta turiu...o visad gyvenime maniau kad bus su ja nepyragai mum...na bet laikas parodys gal kada ir man teks susirieti su ja...

29. May 2010, 14:49

Modesta

29. May 2010, 14:48

rasituk, o jus nefiksuojat palukanu?

29. May 2010, 14:47

dabar bankai yra sugrieztine paskolu davimus

29. May 2010, 14:44

aisku , mum tai dabr nelb kas duodu paskola butui

29. May 2010, 14:42

nu dabar baisu su paskola rizikuot

29. May 2010, 14:35

rasituk83 >> ir kas buvo ? kokie sprendimai ? issikraustet ?

29. May 2010, 14:26

deimantes mama, zinai mano mama visada sako, nieko nera blogiau uz bendra virtuve ir buiti, dvi seimininkes vienoje virtuveje netelpa. bet nesuprantu, is kur toks noras iskistis ir vadovauti. tegul neziuri, kad jai sirdi skauda

bet jai vyras supranta kas vyksta tai manau viskas gerai,ka nekaltina taves kad tu gal kazka negerai darai

as sakau baisu nes net valgyt negalit to ko norit

29. May 2010, 14:24

tai gyvenom cia netoliese lazdynuose vieno kambario bute , bet teko iseit , nes vyras be darbo as mokausi .. nu nenorejom kazkam lyst i skola ir tiek , gal va pageres laikai ir tada vel pabegsim , nes ir vyras siaip supranta , kad cia negyvenimas , bet dabar reikia susitaikyt su tuo. ....adatele>>>>dabar tai bendrai maitinames , nes jei ka nusiperkam is savu pinigu tokio geresnio tarkim sugalvojom picas pasidaryt , tai po to sulaukiam dideliu prikaisiojimu , kad mes labai gerai gyvenam jei galim sau leisti pasidaryt picas , nes ingridijentai lb brangei kainuoja ir t.t.t.t.t......

29. May 2010, 14:22

deimantes mamyte parasyk i foruma - klausk pcichologo.gal patars ka

1 ... 5 6 7 8 9 10