kaip sutariate su anyta ? kuo nesutariate , nepasidalijate ? as asmeniskai jauciuosi taip lyg buciau pagimdzius vaika jai , o ne sau ..
kaip sutariate su anyta ? kuo nesutariate , nepasidalijate ? as asmeniskai jauciuosi taip lyg buciau pagimdzius vaika jai , o ne sau ..
ka tu isvardinai ji viska megsta, na ir kas kad paklausi, bert ji eidama uz akiu loja, savo antra marcia kurva zertva vadina, kai is reikalo tuokesi ji su savuoji, ji visiem skalandijo kad ji apsimeta ir po vestuviu persileidimas bus.... isivaizduok sunus jos vengia, tai ka jau besneketi... ji draugu net neturi viusiskai.... grize ertatu mazinimas ja is darbo atleidzia anos marcios tetis pasiule jai darba savo firmoj, o jai net nelygis dirbti nes kai isiskirs isunis kas tada bus 😤 nervai nuo tokios tik ima, mano dukra pas ja ant ranku pastoviai verkia
jolita,kazkur skaiciau gera straipsni "kaip prisijaukinti anyta".gal ji kazkoki patiekala skaniai kepa,receptuka iskaulykit,gal kazka mezga,pameginkit paprasyt,kad vaikiukui numegstu.gal geles augina-pakamantinekit.iki anytos sirdies 2x ilgesnis kelias,nei iki jos sunaus.bet su pastangom ir noru galima pasiekti teigiamu rezultatu 😀
eikit sau mamukai,tai cia ne mum vieniem taip...maniau,kad tik mano mociutei "sarikai pavaziave". tai jai naktim skambina balsai pagalbos praso,tai naminukai begioja,tai mano vyras su broliu ja nuzudyt atvaziuoja,tai tas tai anas...dieve kaip sunku,man kartais kantrybe truksta.babulei 70m,o kaip mazas vaikas.ir visiem prikaisioja savo buta...atseit as dar nemirus,o jus pesates.pas ja zmones i svecius uzeiti jau bijo.
net nezinau, labvai svajojau tureti nuostabia antra seima, bet va vyro seima manes nepriime, tik bendrauju su jo netikru broliu ir jo zmona... daugiau viskas...o savo sesei taip pavydziu turi puikia anyta 😀 ji atstoja mano dukrytei antra mociute, 😀
sako, lazda turi du galus, ir kaip taisykle, anytos nekencia marciu, bet tos pacios marcios turi slaugyti, kai serga ir iki paskutines dienos dar pasirupinti. tik nesuprantu, ar anytos, pacios nebuvo marciomis, kad greitai viska uzmirso ir tapo raganomis?😀
Dažniausiai jau visi nepagydomi 😀
bet daug tokiu, kuriems su galvele negerai, ir ne visi pagydomi😀
gaila tokiu zmoniu kuriem jau su galvele nebegerai ☹
panteriuks, maziausiai 1000lt bet cia jei taries
o senatvej tos keistenybes tik isryskeja labiau 😀
panteriukse nezinau, gal paziurek temoj apie planini cezario pjuvi ten mamytes diskutuoja tai tikrai patars.
Kiek kainuoja cezario pjuvis gimdymo metu?
Bijau as senatvei but sena pikta boba 😃
butent taip ir atsakytu ! 😀
jauciu atsakytu kad nieko man nereiks is jusu 😃
tame ir esme... nenumesi gi vieno gyvent...
tai jau cia psichinis ligonis toks zmogus.... sunku bet jau nebera ka daryt.
siaubas nu... mano babulkai tai parkinsonas ir smegenu bei raumenu urozija.. isvis nesiorentuoja... ziauru kas daros su ja.. svetimi ir net savi su ja 10min maksimum istveria... nes neui zmoniu pazysta nei masto ka nors... kasdien po kelis kartus iesko savo motinos kuri jau 50metu mirus, o kai pasakai kad jos nebera puola akis draskyti... ziauri situacija... bet va, mano tevai vieninteliai ja rupinasi, ji pas juos gyvena, o visa gyvenima nera jiem gero zodzio pasakius...
kazkaip seni apie tai nepagalvoja, bet nori kad aplink juos visi sokinetu, maniske tai skundzias visai giminei koki mes visi blogi, aisku i ja demesio niekas nekreipia nes supranta kad jai jau negerai su galva,o va apie diedeli tai kol gyvas buvo tai lovoj gulejo jau nebeatsikele paskutinius 8 metus tai ji dauzydavo ji kaip ohoho. dabar jau nebeturi ant ko issiliet tai iesko ant ko kito issiliet. beprote.
Sveikos 😀 Tame ir esme, kad kartais zmones sikdami (atsiprasau) kitam ant galvos, nepagalvoja, kad kadanors reikes to zmogaus pagalbos ar tiesiog paramos.. Uztai patinka man mano mamos posakis - su kiekvienu zmogum reikia elgtis taip, lyg gyventum paskutine diena, nes nezinai kas gali buti rytoj... 😀
tikiuosi kad ne bet tikrai uz save negaliu garantuoti 😀 beto turiu dukryte tai uosvenes buna geros siaip 😀
tame ir esme gaila dabar senelio
va cia giedra tai teisybe tokiu ne nepaguldysi... visa gyvenima galvojau kad mano senelis su priciudaius nes mociute pastoviai skusdavosi, kad jis ta jis ana, o zinokit kai senelis mire visi pamatem kad mociute tokia o ne senelis
tokiu tai tu net suristu i seneliu namus nenuveztum 😃 nejaus jokio malonumo jie ten nes negales kraujo gert vaikam ziezulos 😃
tai su vyru sneku kas jai senatvei uzpakali valys???? as ir jis, dukra tai rankas nusiplaus, nes ten abi tokios..... dukra pas baba visada buna nes motina ja visad pas ja numesdavo ir viskas o pati kazkur.... tai ne nieko mano teai alkoholikai ir degradai 😃
geras vyras maladiec 😃 nu tegul issivaiko vaikus o senatvej bus kaip mano babule verks kad grizkit ir priziurekit mane nes nieks nesirupina 😃
😃 ne neesme, vyras pajuokauja, tai gero lovoj turi buti nes per tiek vyru praejusi 😃 ai nieko nepakeisi ji pati nesupranta kad sunus nupo jos bega
vyrai su keksem negyvena kaip toji beprote to nesupranta 😀 ir vaiku neplanuoja su keksem 😃
rtasituk as sao vyra ir sutramdziau ir i doros kelia atvedziau ir musu dukryte jai pirmsa anukele 😀 na bet jai geriau matyt buvo kai sunus negrizdavo namo ir varydavo per visas tusofkes mergas ir panasiai, o kai susipazinom visa tai baigesi nes greit pradejom kartu gyvent, ji net mano mamai tarp eiliciu buvo pasakius kad as kekse nes mat jis pas mane is komandiruociu grizes gyvena o ne pas ja vaziuoja. o jsi sakydavo jei pas ja busiu isprotesiu
labas rytas 😀 na verda diskusija tokia tema 😉 mano mamos mama irgi tokia pat kaip laurikes, toliau savo nosies nieko nemato, as jau vaikstau su didziausiu pilvuzu jau mum su leliuku 6 menuo eina o ji dar nieko nemato o kad pasakyt tai nera kada nes ji nepaklausia nieko jai neidomu kas vyksta musu seimoj tik visad prikaisioja kad jos nepriziurim. kazkokia tragedija bet va nervus eda tai juodai nors ji uz 50 km nuo musu 😀
Labas rytas mamytes vakar tas niekadejas intikas ma strigo nejo prisijunkti ir pabendrauti su jumis😀