Toms kurios gyvena su anyta

29. May, 01:47

kaip sutariate su anyta ? kuo nesutariate , nepasidalijate ? as asmeniskai jauciuosi taip lyg buciau pagimdzius vaika jai , o ne sau ..

18. Jun 2010, 09:35

o ka vyras dirba? atsiprasau kad taip ikyrei klausiu matai ir mes galvojam is lt sprukti☹ o kaip ten butu ar namu nuomos kainos?

18. Jun 2010, 09:30

oodetaa o ka daryti jei lt tokia nesamone kaip joje isgyventi? siaubas tikras zmones paskolas paeme ir isvaro paskolai uzdirbineti,jaunimas negali mokytis nes mokslas brangus tai net mokytis i uzsieni varo

18. Jun 2010, 09:28

Na jei emigracija vyks tokiais tempais, kaip dabar, tai LT isnyks po 200 m 😀

18. Jun 2010, 09:25

siaubas kaip visi emigruoja daivute papasakok kaip tau anglijoj kaip ten atliginimai ? kur dirbi?

18. Jun 2010, 09:22

Tai aisku, kad gyvensim 😀

18. Jun 2010, 09:15

As kazkaip del busto paskolos neisgyvenu, aisku, kai ja emem atrode, kad jokiso krizes nebaisios, paskolos imoka 30 proc. pajamu tesudare, o dabar kai viskas apsiverte, nejauku darosi, bet visad yra iseiciu 😀 isgyvensim 😀

18. Jun 2010, 09:14

tai vat kad vienintele paskola kisa koja☹

18. Jun 2010, 09:08

na su tom paskolom esm visi "apsizenyje" 😀 Jums nedaug liko laukti, o man 2037 sulaukt reikia 😀

18. Jun 2010, 09:05

nelabai cia tas isvadas padarysi kada vyras beveik visa alga atiduoda bankam☹
as ir taip dantis sukandus sedziu😃 laukiu 2012 kada baiksis vyro paskola😃

18. Jun 2010, 08:52

simpatuke- laikas daryt isvadas 😉 As istempiau 7 metus. ir tai mes negyvenom kartu, tik ju buste, bet tai tas pats kas kartu, nes ateidavo kada nori, iseidavo taip pat kada nori. grizti is darbo- randi spinteles isvalytas, paveiksla pakabinta 😃 tada maniau sprogsiu, o dabar viska su sypsena prisimenu 😀

18. Jun 2010, 08:47

daivute as jau trys metus gyvenu su anyta bet kuo tuoliua tuo bjauriau😀

18. Jun 2010, 08:13

As manau, kad nesvarbu su kuo gyveni- su anyta, ar mama, kartu skirtumas reiskiasi ir tiek. MEs savo vaikams lygiai tokios pat busime 😀

18. Jun 2010, 08:05

Sveikos, ziuriu idomia temele gvildenat 😀 As manau visi tevai, jei vaikai gyvena kartu ar netoliese, kazkiek reguliuoja gyvenima. Su metais ismoksti atsirinkti, ka girdeti, o ko ne. Siaip labai dziaugiuosi, kad seneliai vaikui gyvena netoliese, kad dukrai susirgus, ar siaip netiketai kazko prireikus, jie su ja pabuna. Bet dazniausiai to neivertiname. Neseniai seneliai isvaziavo i sanatorija, o mane kaip tycia i ligonine pagulde, vyras darbo reikalais isvyko i komandiruote, tai jei nori nusisauk- rupesciai vieni- kas paims dukra is mokyklos, kas su ja pabus ir t.t. Tada supratau, koki nuostabu dalyka turiu pasonej ir ne visad ivertinu.

16. Jun 2010, 21:24

reiks prasyti vaiku, kad jei busiu nbupezus kad i seneliu namus uzdarytu 😃 negyventu su manimi 😃

16. Jun 2010, 21:06

na gal ir mes kazkada busim bjauriosios anytos😃 bet as kaip optimiste tikiuosi busiu gera😃

16. Jun 2010, 10:58

astonja, turi vienas lipti, turbut neina kad liptu abu :d va anytos draugas man labai geras buvo, bet atavas pasireiske labai graziai, tai nieko ir nebenoriu 😃 tpks toki sutiko, tikiuosi as tokia nebusiu, labai noriu

16. Jun 2010, 10:52

Oj mano mama mano vyra ir labai myli, Mindaugeliui cebureku iskept ar pyraga, nsipyk su Mindaugeliu, nebuk ziezula 😃 kartais atrodo kad jis jos sunus nei as jos dukra 😀 Mano anyta ir visur kisasi, bet as durnes snuki ijungiu ir apsimetu kad negirdziu ir darau savaip 😃 Savo mamai anytos pavydziu, mociute ja myli kaip dukra, visiskai nesikisa i musu gyvenimus, visada padrasina ir padeda jei gali. Kai draugavau su vienu berniuku, tj jo mama buvo lb sauni, va tokios anytos noreciau, bet deja tas berniukas nelipo prie sirdies,o tas kuris prilipo, tj jau mama ne kokia 😃

16. Jun 2010, 10:27

vat vat o maniskis jau priprato viska gauti nes jam viska anyta leidze jei tik pradeda verkti tuoj atbega kas buvo imk imk imk....

15. Jun 2010, 15:33

na va, o manaoji tai kaip isprotejus...viska kisa tik maziukei, mane siutina, perdetas sitas jos "rupinimasis"

15. Jun 2010, 15:19

o amnoji prei anukes prieziuros nesikisa, nes mazei 4men kita savaite o buvo atvazevus kokius 3 kart 😃, ai kad jai nelabai ir rupi anuke, o kogero isvis nerupi

15. Jun 2010, 14:36

ugnelita, nenoriu gazdint, bet manau ji dar dazniau ateis😃 gi anuko ar anukes nores vis pamatyt, arba kaip mano anyta, tai isivaizduoja, kad man jos pagalba labai reikalinga ir, kad ji nervina ir lenda tai isivaizduoja, kad man padeda ir as tureciau labai dziaugtis, kad galiu pailset, o ji su maziuke pabuna...bet man jau geraiu, kad ji isvis nesirodytu akyse😃

14. Jun 2010, 16:42

O as gyvenu netoli anytos, gera ji bet kartais ikiri yra ir net per daug, aiskina ir kisas visur.
Tikiuosi kai atsiras vaikas ji nevaikscios daznai 😀

14. Jun 2010, 16:34

oj kaip zinau ta jausma pati gyvenu su savo anyta o ir su vyro sese tai jos abi kai sueina.... seddziu dantis sukandus...

13. Jun 2010, 10:47

Manoju anyta gyvena antram aukste, davem kambariuka ir paliepta rupintis dirbanciu personalu 😀 bet vistiek susieinam pasipykstam ir vel gerai. o jau man buna laime kai ji isvykst i Italija! kelios savaites tokios ramios buna! 😃

13. Jun 2010, 10:13

ame ir esme 😃 nors ,mano mama niekada nesikisa i kvircus, nebent man pasako kai vyras negirdi ir taiu as kalta bunu 😃

13. Jun 2010, 10:09

Tai va, kad tos mūsų mamos kažkodėl gina ne savo dukras , o jų vyrus.Kartais pasijunti kaip vienas karys lauke, kaip ginčijiesi.😀

13. Jun 2010, 09:31

na del uosviu, tai ir mano vyras ir mano sesers super sutare su uosviais 😀 mano mama visada gins vyra, niekada nesikis i santykius ir pades kiek gales jiems 😀

12. Jun 2010, 19:25

Oi, kaip aš nenorėčiau gyvent su anyta.Dar gerai, kad ji toli nuo mūsų gyvena...Nesakau, kad nesutariam, bet ji kažkodėl mane erzina.Gal čia nerašyta taisyklė: motinos- anytos nemėgsta savo marčių, marčios -anytų.😀Žentai-uošvių😀

12. Jun 2010, 18:33

na tai gal siuo atveju tu martelia su oziukais? 😃na bet istikro nieko nepakeisim, dekui dioevui kad man nereikia su anyta gyvent.... 😃 va as jau trys savaites, eina ketvirta kaip su anyta nebendrauju, o jai ir anuke nerupi 😀

10. Jun 2010, 23:04

oi klaidu pridariau, ten turejo but k"...as ko paklausia" ir ne sypaviami(cia tai isvis nesuprantu kaip surasiau 😃 ) o cypavimai...😃

1 2 3 4 5 ... 10