Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
zinot ko noriu paklausti... kai numetat dvizenklius skaicius kg kaip su oda? ar nenudrimba,rauksliu neatsirado? gal naudojat kokius kremukus? 😉 as tai galvoju gal koki kremuka nusipirkti riebesni,kad oda elastingesne taptu...
nu taip kiekvienas randa kas jam idomu ant ko gabus o as tai nezinau kas man patinka kazkiek moku su vaseliu nerti servetelias stalteseles sau neriausi visai gerai gavosi bet kartais tos kantrybes nera ir to ir to norisi ismokti vien del vaiku kad jiem paivairinti graziais darbeliais dieneles
jokiu kursu nejau,kazkaip besededama namuose ir padraugavusi su google 😃 ir ismokau 😉 aisku negali buti specas visose srityse,bet jau zinau nuo ko pradeti 😉
aisku tik taip paklausiau ar isvis yra parduotuviu tokiu darbu nes taip idomu bent kokius kursus mokeisi ar pati ismokai tokius darbelius daryt
o siaip mazyte tai beveik visi mano darbeliai yra sudėti su pavydziais kaip gaminti juos 😀 tai pasiziurek,gal ir iseis padaryti,juk as irgi jokiu TOKIU mokslu nesu baigus 😃 paspausk ant visi juratux straipsniai ir ismes tau 😉
mano svajone tai butu tai vat is tokiu darbeliu pragyvenimui uzsidirbti,nes man laaabai patinka rakdarbiauti,bet deja tai nerealu ...
mazyte tai,kad as nepardavineju 😀 cia tik sau ir pazystamiems 😀 jau kaip taisykle kai tik einam kokio vaikiuko sveikinti tai jau man uzduotis pampieru torta nulipdyti 😃 kita savaitgali eisim mergytes lankyti tai vel jau lipdysiu 😉
tikrai grazus darbeliai tokiu darbeliu malonu buna nes grazu pati nemokeciau pasidaryt bet tikriausiai ir kainos dideles net kazkaip nesu maciusi tokiu darbu
ten ziurek kiek spalvu tiek skirias visi 😀 toks oranzinis maziausia turi 😀 nes siandien viena pasiemiau ziuriu kas 100g virs 300 😃
aciu 😀
juratux bet tu auksines rankas turi 👍
labas rytas, panelytes, as va po rytinio krosiuko su konservuotais persikais pusryciams, siandien pas mus grazi dienele, darysim piknika ir eisim i parde ieskot toveros sureliu 😃
nea
mes feisbooke studijuojames 😃 turi ?😀
http://www.mamyciuklubas.lt/bukime-pazistami/jurate-patinka-pasikrauti-adrenalino
as stai cia ,bet ir tai nevisam grazume 😀
kur jus ten ziurit tas nuotraukas ? parodykit ir man 😃 geriau cia imeskite 😀
visoms mazdaug metu laikotarpy slenka plaukai 😀 as jau irgi galvojau,kad plikgalve liksiu 😃 bet nieko,praejao ir jau baigia ezys ataugti 😀
mazyte 77 rytais reik valgyti bent simboliskai taip pasizadina medziagu apykaita 😀 as anksciau irgi iki12 nieko nevalgydavau o dabar valgau 9-12-15-18 😉 po truputi ir jokio bado nejauciu 😀
ir taip tie mano plaukai ploni nieko is ju neber ir taip norisi atsiaugint nes susonervinusi kad tiek slenka nukirpau iki peciu o turejau ilgus nes nebeislaike nervai.
kad net nenoriu ryte visai valgyt visad valgau 12val ir tada nieko nesinori jei galeciau visai nenoriu valgyt bet del saves biski turiu pavalgyt kad nenusilpciau o taip galeciau but nevalgius niekas nelenda
man tai jie amzinai slenka, budavo pageriu cinko ir nustoja, dabar nesuveike, tai nusipirkau b grupes ir dar kazkokiu spec. plaukam vitaminu, plius geriu kalci, magni ir d, plaunu su vichy sampunu nuo slinkimo ir dabar dar tu ampuoliu laukiu kol atsius, gal nenupliksiu 😃
man jau po gimdymo 8 men praejo ir tik dabar apmazejo 😀 taip ,kad nusiramink mazyte777 😉
man taip pat ziauriai slenka visur pilna plauku yra o jau 5men praejo po gimdymo eina 6men. Ir vitaminus geriu net nezinau kada nebeslinks jie man
pusryciai yra butini ,jau geriau vakarienei nieko ,nei pusryciams
idomu kaip po 4 men atrodysiu 😀 tureciau neblogai 😃
na as suvalgau kazka mazai labai, suriuka ar koki traputi, nes geriu vitaminus, tai nenoriu ant tuscio skrandzio 😀
atsigeriau kavos ir tiek
na mao plaukai tikrai stori 😀 ir slenka bet jau maziau 😀 po gimdymo praejus 3 men kai pradejo slinkt tai baisu...
sveikutes ryte atsigeriau ir tiek rytais niekad nevalgau as
saunuole 😀 as jau 4 men vargstu 😀 bet jau ipratau ir esme ta kad labai gerai jauciuos 😀