Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
vaje as apie tuos blogus jau pamirsus buvau 😃 tai va ten as sveriau kazkur apie 67-68kg
tikiuos tam zmogui pasiuliau draugaut fc 😃
as neturiu facebooko 😀
as viktorija nesvarbu 😃 😃 😃 gera pavarde? 😉 👍
cia mk 😀
aciu orincike, speju ryt tik viena desrele man bus 😃
Kiauliena (kepta) 275
ir as esu kas norit gal susidraugaujam as esu Irma Mikužienė 😀 o kur tie mano blogai?
o kiek ta kepta kiauliena turi kaloriju? as siaip ne mesede tai nelabai zinau tu mesu kaloriju
Irma,ka as zinau ...kazkaip gerai butu bent 10pradzioj numest..o daugai uziuresiu 😃
niekur neradau kiek pangasijos file kcal turi.. 😕
agonija tavo bloge 😀
esu as 😀
tai imk kalorijas kaip keptos kiaulienos 😀
beje gal kas feisbuke esat?
10 -15kg nes pati esu zema 1,61 ir sveriu 72
o kur tu mano fotkes matai orincike?
ta tos desreles kaip ir is kazkokio farso su cili pipirais, bet jos zalios, grynai kaip is kaimo tokios, kur mociutes pacios daro, ryt vyrui galvoju kept orkaitej ar lauke jei geras oras bus, tai ir pati noreciau paragauti 😀
blemba elektra dingineja 😃
agonija bet kiek matau tavo fotkese tu kuda esi...
mazyte skaiciuok ir kalorijas kaip mes 😀 kiek nori numest ? mano mazyliui antradieni bus 8 menesiukai
mazyte77 tai suskaiciuok kiek suvalgai kaloriju 😀 uzsirasyk kiekviena kasni ir paskaiciuok... gal daug prisirenki,pas manes tai didziausia beda,kad megstu uzkandziaut ir per diena atrodo nieko nevalgau o kaloriju prisirenku su kaupu ...
agonija tai desreles,desrelems nelygios 😀 jei riebios tai skaiciuok kaip kiauliena riebesne 😉
agonija farsines desreles ?
maniskis irgi vienturtelis, tai irgi jau jam virtuvel stovet tai katastrofa, tai is beods gali tik kieusiniu, bulviu pasikept ir viskas, kai dar kartu negyvenom, tai juos tik ir valgydavo arba kokius pusfabrikacius pirkdavo.
man tai truko cukriuko,tokia nei saldi nei suri gavosi 😀 ryt ka nors kitko pasigaminsiu,nes viena tik ir valgau ta moliuga 😃
sveikutes ziuriu kalbat man aktualia tema ir su svoriu turiu problemele atrodo valgau nedaug ir ne bet ka bet po gimdymo praejo beveik sesi menesiai bet niekaip nenukrenta tas svoris buna kad dar kokius 2-3kg
o gal kuri esat pirkusios ar gal is kokio kaimo desreles kepusios, kaip suzinoti ju kalojas ☹
ai 😃 pas mane tai jis is daugiavaikes seimos ,tai namie jis jau gamindavos ir cepelinus ir baladelius 😃
bet istikruju man arodo tos tirstos sriubos visai gal geras varintas mums, as viena skania valgiau su bulvem ir ropem, labai labai skanu ir sotu ir man atrodo neturtu but daug kaloriju.
nu nelepinau jau gavau toki vienturteli 😃 tik pradziai ir pats blynus ir man kiausinius kepdavo,kol amnezija neistiko 😃