Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
tai ju yr ir pigesniu, as tik pvz imeciau 😀
taip taip juratux 😀 reik nublizginti svarstykles, kad lycnu gramu nerodytu 😃
reik pazieti kiek pas mus tokios kanuoja
tai pirmadieni bus rezultatu diena 😃
pas mama yra kazkokios panasios 😀 bet ten reikia duomenis suvesti ir tt.reiks pasiziureti ,vistiek jom nesinaudoja ,gal paskolins 😉 o as tai turiu jau pries 10 metu pirktas paprastas su rodykle,truputi uzknisa,kad gramu nerodo,bet puse kg numesto tai matosi 😀
oho kaina
nu nebent del to 😀
nu ir tas gerai, bet parodo kiek riebalu, kiek vandens kiek raumenu,o svori metant pasiziuri kas krenta 😀
tai pala, kas is ju gero, tai kad parodo kiek kcal reikia suvartot ?
http://www.hiperfarma.lt/ecat/index/product/10000121911/group/5bf76c67f4/medicinos_technika/elektronines_svarstykles_-_kuno_riebalu_analizatorius_um-072
va paziurek 😀
papasakok kas cia per svarstykles????
as tai noreciau tokiu kur rodo kuno sandara, bet nesenai elektronines nusipirkau, o apie anas tik nesenai suzinojau, tai dabar erzina biski 😀
as dabar planuoju maisto svarstyklikes pirkt ... o tai itariu labai numazinu as tas kalorijas
as tai nusipirkau elektronines, kur ne rodykle, o skaiciukai, kazkaip su jom linksmiau 😀
tikrai kokias, nebrangias, ir paciai bus smagiau kai matysi mazejanti svori ir mums kai zinosim kiek numetei 😉
tai as turiu pas tevus ,tik reik pasiimt jas ,atiduod man 😀 aisku ten tik kg roda ,gramais neroda 😀
orincike nusipirk kokias papigiai visai, bus smagiau 😀
☹ taip kaip cia su tavim bus? 😕
as svarstykliu neturiu ☹
tai as merginos tada ryt ryte pasisveriu, bet tik vakare prasinesiu kai is darbuko grysiu 😀
jo ryt prisiduodat visos man 😃 va orincike, jei jau matos, tai smagu isvis 😀
va matai reiskia jau matosi 😀 saunuole, mes pacios tik pagal rubus pastebim 😀
as vakarienej sukirtau dideli persika 😃 tevukai mano buvo atvaziave 😀 sako matos ,kad pakudus 😀
aij tai pas mus valanda maziau, o ir oras visai nieko 😀 tai ka ryt skelbsimes 😃
tai pas mane jau ir 6.30, vakarienes metas 😀 o lauke lyja, net namo kito nesimato 😃
mes tai jau po pietu, o vakarienei kiekvienas sau pats pasiims 😀
as ir jau beveik, tik valgyt maziui verdu 😀
as tai tingiiniauju 😀
mes grizom is parko, davemes, dabar taip apsiniauke,kad tuoj pils lietaus 😀 mk streikuoja labai jau 😀
😃 aij su tuom Mk daznai visko buna 😃