Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
blyn... 😕
skanaus brangioji 😀 blyn as matai nemoku dar atsirinkt sau maisto normalaus...kad ir nebadaut,kad ir kaloriju nevirsyt 😃 😃 😃
cirkininke 😃 as tai pietauju, va vyras lauke iskepe ant grilio desreliu tai dvi desreles, 50g bulvyciu fri ir 100g marinuotu agurkeliu...mmm...gardumelis 😀
tai taip..mazai laikysies laikysies..po to uzkrimsi ka..ir vel bekono gabalas 😃 (na cia as apie save jei ka ) 😃 ;D 😃
taip nes as skaiciau kad ilgai tu labai mazu kaloriju irgi nera sveika laikytis
ne kas tau ziuriu tikrai 😃
aisku ka surijau savo norma.. ☹ blemba....ka butu taip lengva mest ta svori kaip surinkt... rrr...kai nervas ima 😃
tai davai as sesta su Lukne iseisiu ir eisim link jusu 😛 gelbek,padruske,otai apsirysiu 😃
Vika tai ka jau siandien savo norma suvalgei 😃 ? na jis dabar sesta valgys 😀
Irma....o visai normalu iki 1500 skaitinejau..bet cia kam kapeikos kaip tau..kam daugaiu tai jom rodiklis 1100maximum 😃
as ir sakau reikia i lauka nert..Orinta varom>>>???kada Markas kelias? 😃
1048.424 sunaudojau 😃 vietoj 1000 😃
tai kiek priskaiciavai kaloriju 😃 ? o kada eisi ? pala priprasi 😛 dar tik antra diena ,sunku uztat 😛
Vika mars i lauka, o tai apsirysi
man tai nesunku, nes as pakankamai daug kaloriju sau leidziu suvartoti, bet irgi sverinejuosi, turiu tokias mazas virtuvines svarstykles tai tenka pavargti, reiks ateity didesnes isigyti 😀
pusryciam persika suvalgiau ..po to aviziniu dribsniu su kava 😃 po to saltibarsciai parejo... nesenai va vakarykstes zuvikes dar pasiemaiu pora gabaliuku ir agurka su trapuciais 😃 bet alkana jauciuos 😃 vandeni laku 😃 😃 ;D reik i lauka gal iseit..nenori?? 😃
Vika prasom prisiduot ka suvalgei 😃
tureciau as svarstykles tai sverciau su malonumu 😃 dabar ieskau kalorijas pastoviai sauksteliais 😃
va va..pasitpliosi ir suprasi kad apseisi be sureliu 😃 😃 😃 😃 😃
jau zino ka nest 😃 👍
blyn..kaip sunku eina sau..pas mane tik antra diena... vargstu tikraja to zodzio prasme.. ☹ 😕 😃
trapucio kcal yra parasyta ant pakelio, vajei tai dabar tepliotis man ten reiks 😃
laba 😛 juokiuos patenkinta ,kad ne viena as vargstu 😃
man vakar vyras parnese mano grudetos varskes ,tepamo surelio ,trapuciu pakeli 😃
Orinta ko kikeni???labas 😛 😃
😃
Irma,o tu su svarstyklem matuoji??? tai ta traputi pamatuoji....po to uztepi surelio ir vel pasveri...atimi ta trapucio svori ir ciki piki 😃 👍
blyn kaip sunku savaitgali laikytis... 😃 tiek pagundu...bet kolkas laikaus 😃
laba diena mergaites 🌷
zinok, nusipirkau as tu trapuciu, ten vienas tas ryzinis sausainiukas turi 34kcal ir nusipirkau tepamo surelio, tai bandysiu sitaip vakarieniaut, bet kaip man ta iztepta sureli paskaiciuoti??
grazi ir be sureliu 😃
niu va sureliu siandien tokiu nebuvo, teks kita diena bandyti 😀
pati oda ant koju ranku ne nenudrimba man tik pilvas yra nudribes tai zadu atsilenkimus daryt pasportuot reiks man