Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
kazkokia nesamone 😃
as kirpau su tuo mikrosoft ofis picture manager 😀 cia pusiau lietuviskai parasiau 😃
nekelia nors pasiusk...
as tai karpau ir mazinu su kazkokiu ACDsee8 photo manager
oij ne taip parasiau 😃 paint'u 😃
kas tas paitas?
o dar anksciau atsimenu man nekeldavo kur apkarpytos su pait'u
1.32 MB va sita kur uzdeta yra
iki kokio dydzio apkarpei? as kazkada maziau nei 100 kb buvau sumazinus ir vistiek nekele...
tai man irgi niekad nekeldavo, bet paemiau ir labai apkirpau tai iskart ikele 😀
man tai nzn nekelia tu nuotrauku kitu ir viskas ir sumazinu ir vistiek nerodo,kazkokia mistika 😃
agonija as suri uzdedu ant svarstykliu paziuriu kiek sveria,tada apsitepu sumustinius ir vel pasveriu 😀 vat ir zinau kiek nukabinau 😀 istikruju jau antra kart tai is akies tepi ir viskas... dar prie tokio sumustinio pomidoriuka pasiimk tai 👍
as tai salocikes i darba pietums darausi 😀 ka tu?
sveikos, na ka veikiat gero ?😀
nu va tik apkirpus ikele is karto 😀
🤗
super nuotraukike 👍 geros ir jums dieneles
*primauksiu 😃 turejo buti 😉
einu vandens primauskiu ir dukrikei kazko uzkast suveiksiu 😃 ir leksim i lauka..kad mama neapsirytu namie sededama 😃 😃 😃
jei ka,iki vakaro 😘 jei ka,iki rytojaus...geros likusios dienytes ir vakariuko 🌷
gal....per didele sakai./..nu laukiu issiziojus ka isvysime ten 😃
😃
reik gal pabandyti apkirpti
pakeis..dvieju dienikiu laikotarpy 😃 man taip budavo 😃
vaaau.... 😀 👍 sauni dovanike....a man gerai ir mano seniena 😃 ;D 😃 svarbu dar vaziuoja ir gerai .. 😃 opel astra ,94u m. 😃
aha bandau, nes anksciau neidavo, gal dabar pakeis 😀
nu ir svajone 😃 man vyras metiniu proga padovanojo fiat punto, tokia mazyte, bet kas svarbiausia orandzine, tai taip fainiai ryski 😀 nes mes viena nepasidalinam niekad 😕
Irma ,foto pasikeitei kad kolkas nerodo??? 😀
mano svajoniu tacka 😃 😃 😃
ech..tikekimes...nes per kancias i zvaigzdes.. 😃 😃 😃
man pradzioj irsunkiai sekes, bet dabar tai super viskas 😀 ir skanu ir sotu ir kalpriju nedaug 😀 ismoksi greit