Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
reiskia jam tu nepasikeitusi juratux 😃
mano vyras tai gerulis,sako ko tu nesimauni tu dzinsu? as sakau neilendu !!! ziuri akis isputes negali patiket 😃
as tokiu egzemplioriu iki kelienu nebeturiu 😃 ismesti 😃 dabar turiu kur reiktu apie 15 numest 😃
aha ne tave reiskia pakvieciau 😃 jums taip atrodo, bet man labai norisi atsikratyti tu 7 kg ☹
Orinta,bent iki klubu 😃 😃 😃
Juratux..pas mane taspats iki kelenu uzsimaukslinu 😃 😃 😃
juratux na ka as ir kalbu ji taip atrodyciau tad neskaiciuociau nieko 😃 o dabar pilna rubu spinta kur apsimaunu tik iki klubu 😃
o jau pries tai burbule buvau...
ten matai dar svarkelis uzmaskuoja gelbejimo ratukus 😃
jetus jei as taip atrodyciau tai jokiu kaloriju neskaiciuociau 😃 tu sakai vos ilendi as tai savo senus dzinsus tik iki kelenu uzsimaunu 😃 vat cia tai suds 😃
man kazkaip kiekviena karta viska skaiciuoti bet reik kazkaip skaiciuok
Irma vadinas ne mane 😃
nes kvietimo nebuvo..bet as pakvieciau 😃
perdedi agonija 😃
aha spurgyte tokia, i senus dzinsus neilendu, paziurek kaip kojos per kelenus aptemptos 😃
tai ,kad ir dabar graziai atrodai... ech ,kad as taip atrodyciau...
Orinta 😃 😃 ;D
vika tu taip nedaugink 😃 paskui visai neiko nebesuvalgysi sitaip daugindama 😃
viespatie pirma karta apie tokia girdziu 😃 vikrorija nzn ar ten tave pakvieciau 😃 orincike va kaip atrodau dabar jei tik isikels foto
taip cia 100 gr
aciu aciu aciu 😘 tada nevirsijau normos..nes 300parasiau kaloriju 😃
na 100 gramu ne daugiau bus kaip 180 kaloriju ,nes zuvis maziau kaloriju turi nei mesa,o apskritai tiek kepta zuvis turi
cia 100gr ta prasmne kaip ir visur? 😃
zuvis ta pangasija 😀
pangasija 115 cal
gal pasirodysiu kaip kokia dunduke bet kas ta pangasija?
ai maniau ,kad cia dabar tu taip atrodai 😃 pala vika paziuresiu 😀
ziezula nejuokink 😃 cia gi nieko tokio 😉
nu nafik...niekur nerandu butent pangasijos file kaloriju... 😕 gal kas zinote>????
aha tam 😃
o as tai speju kad man ryt iskrova,nes virsijau norma..ant 157kcal 😃