Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Na ka, sveikinimai musu siauram rateliui !!!
tovera 1300 g.
juratux 2000 g.
julytemamyte 1300 g.
rimulis 900 g.
agonija 2200 g.
orincike - labai laukiam rezultatu 😀
SIOS SAVAITES NUGALETOJA AGONIJA !! VALIO VALIO !! 😃
kalbu apie arbata, nes kavos niekad gyvenime negeriau, neskanu man 😀
as blemba su medum geriu ir dar gerais dviem sauksteliais tai man iskartoapie 100kcal ☹
kavos nebegeriu,o arbata pradejau be cukraus gerti,nelengvai bet pripratau,dar esu nusipirkusi PUERH kur riebalus degina ,ji svelnesne,bet smirda man 😃
👍 visai nedaug, galima ir dvi dezutes suciulpti 😃 o tu arbata ar kava be cukraus geri?
as visos nesuvalgydavau
neatsimenu gal kokia 30 vnt 😉
tiksliai, tu cia man gera dalyka pasakiai, reiks vyra siusti i parduotuve, idomu kiek toj dezutej tu saldainiuku yra, nes 100 proc kad per diena as visa dezute sutvarkysiu 😃
as kai laikydavaus dietu tai nusipirkdavau tiktak apelsininiu ir ciulpdavau 😃 ta toki saldumo poreiki patenkindavau ir tik 2kal 😉
as tai sladkajeska 😃 kaip tik prisiminiau dar siandien 6 saldainiukus suciulpiau 😃 eh buciau nuslepus toki svarbu ivyki 😃 as jau geriau kokio mesos kasnio atsisakysiu ir atiduosiu kalorijas saldainiukams 😀
man su slyvom jis skanesnis 😉 daugiau sulciu isiskiria 😉 ir toks saldziarugstis gaunas... man vat tokie gaivesni labiau patinka nei saldus 😀
va va su tuo pyrago receptu tai tu cia mane subalamutinai, jaciu labai skanus, nes su bananais
ateis ateis, svarbu jau nebenukrypti labai stiriai nuo tikslo 😉
reiks tau pyrago recepta duoti,kad pavalgius vel uzsuktum cia 😃 😃 😃
beto tie 2kg nelabai ir matosi, na gal kad pilvas truputi plokstesnis paliko ir viskas
jezus jau 3 kart skaitau toks grazus skaicius 5 kg 😃 kada man tokia laime ateis,kad tik tiek bereiks numesti 😃
tai zinot, siandien kuda rytoj jau vel nutukusi 😃 cia slidus dalykas 😃 ziurekit sukusim visos, o po kokiu puse metu gal vel cia susitiksim ir vel viska is naujo skaiciuosim 😃
o salocikes tai 👍 jau ne pirma karta darau, net ir vyras valgo 😀
agonija, tai greit mus paliksi... jei taip ir toliau 😃 👍 kaip salocikes,ar skanios gavosi?
pamatysi kaip greit numesi 😉
nu jo... man atrodo, kad toliau jau po maziau kris ☹ o gal ir ne 😀 beto kai pradeda kristi neisnori sustoti 😀
oho agonija, pavarei cia... tuoj nebebus tau ka mest ir paliksi mus...
sveikutes 😉 visu pirma visoms panelytems po 🌷 uz puikius rezultatus 😀 o as numeciau per ta savaite 2kg 200g 👍 liko numesti apie 5kg 😀
o mano siandienos meniu : pusryciams 3 ryziu trapuciai su lydytu sureliu ir arbata su medum, pietus jutatux salotos is burokeliu, kiausinio ir marinuotu agurkeliu, o vakarienei karbonadas riesutuose su bulvemis ir burokeliais 😀 dar turiu 200kcal tai kokiu vaisiu pagriausiu 😀
radau uzplikamos avizines koses su dziovintom ten uogikem, rusiskos uzplikamos kur vienam pakiuke tik 120 kaloriju ir jokiu e raidziu viskas naturaliai ,tai pats tas ta porcijike suvalgiau prie kavikes ir pavalgiau 😀
Aciu tovera uz paguoda😀
rimulis tai netiek jau ir daug turi to antsvorio,gal todel po maziau ir krenta 😀 kantrybes, tik kantrybes 😉
dabar IKI akcija yra ant kalmaru 😀
as tai siandien 1200 kal suvartojau
O as sendie valgiau,pora riekuciu namines duonos(pati kepiau,tai nzn kiek koloriju turi),puse pieniskos desreles su marinuotu agurkeliu,ir du puodukai kavos +daug vandens,vakarienei pomidoru salotos,as irgi uzsimaniau parukytu kalmaru ryt is pat ryto varysiu pirkt kalmaru filiuku😀
daugiau nei 700 kcal nesunaudojau 😀
as valgiau siandien 2 sumustinukus su trapuciais ir tepama varske ,mesos gabaliuka su agurku ir avizines koses 😀
man siandien iskrova 😀 juratux suerzinai su savo sumustinukais 😃 o rimulis nedaug ten tau reik numest, nepanikuok 😉 numesim visos 😀
Yra nuo ko ir dar kaip juratux,pries nestuma sveriau 60kg.o db 70kg.