Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
negaliu baigt, nes man labai skanu, o vien su druska ir pipirais man nekoks skonis 😀
tai jau tikrai brudas 😀 nepamenu kada vegeta naudojau 😀
baik agonija ta bruda valgyt 😀
aaa, nu aciu tada, reikes kada pasverti kubeli 😀
na buljonas nesveria 100 gramu 😀 kubelis buljono 15 kcal 😀
100g?
15 kaloriju 😃
o kiek buljonas? 😃
kaip buljonas tiek pat 😀
tai man kasnors pasakys kek kcal turi vegeta?
nemirsi badu 😃
ok, cia kitai dienai butu 😃
trapuciu paki toverai 😃
tai tiks, bet tik ryt, nes jau siandien nebegalima 😃
kopustine tiks 😃 😃 ?
gerai, man ka nors nekoloringo 😃
na sita gali 😃
ar nereikia kokio sauso davinio atsiusti? ka? jei ka sakyk....😃
ane? nu gerai tada eisiu valgyt kopustiene 😃
as transliuojuos is plausto jei ka 😃 siaip nelabai toli ten viskas 😀 gal kaip nors nedaeis ... o prisivalgyt nebandom 😃 as ir neleidziu 😃
bet mes neleidziam 😃
tai sakau, pirma su jumis pasitarsiu, ir tada jau jeigu ka eisiu 😃
Labukas agonija 😀 ta proga eik prisivalgyt 😃 o jei rimtai is tikro tikrai baisu daros aplinkui as ir vakar pakraupus ziurejau...
sveikutes, mamytejulyte, tai kad as irgi negazdinu savo organizmo, vartoju po 1500kcal per para 😉 niu o kaip kitos? man siandien vakarienei kopustiene 😃 mmm skanu ir nekaloringa 😀 tovera kaip ten jus? vakar rode per zinias, kad skesta truputi, blemba sakau gal rimtai ta pasaulio pabaiga arteja, kas darosi pasauly, vienur viskas dega, kitur viska apsemia. baisu. o jei istikro cia ir yra tos pasaulio pabaigos pradzia, tai mes bereikalo kankinames 😃
baisu 😃 o jei tik po biski krenta svoris 😀
zinau ka tai reiskia 😉 tu svarstykles greiciau veskis 😃
ne tas zodi koks azaratas 😃 galeciau vien darzovem mist 😃
uztai bus liekna, ji jau azarta pagavus 😃
oi i kapus tai nenoriu 😃
matai kaip gerai,galesi dar pakrimst kanors 😃 ir tai tik 700 tevartoji jei taip skaiciuosi tai kapus nusivarysi 😃