Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
gali pabandyti 2 savaites po to nutraukti 😉 as kai kada buna neisgeriu pamirstu😉
Zinau, kad normalus 😀 as ir nelaikau saves stora, tiesiog pilvukas pupsi nelabai pageidaujamas 😃 o tai ta stikline viena karta dienoj bet kada isgerti? ar kaip?
naturalu obuoliu acta
dabar sveriu 72kg 😀 tai papasakok tiksliai kaip tu ta acta vartoji, nes mano plaukai ziauriai nekokie palike po gimdymo gal ir man pades, o jei dar svoris kris tai isvis lafa 😀
galbut,bet ir tai visada nebuvau is stambiuju😉
nu as nieko nedariau,kad svoris kristu o obuoliu acta geriau todel,kad pagrazetu plaukai ir paspartetu ju augimas😉 o svoris savaime krenta bet valgau kaip uz du ,nes dar mazyli tebemaitinu😀
geltona tai tu jau nebeliekna, o perdziuvus 😀 mano ugis 174-175cm, ir kai sveriau 65kg, jau buvau nebelabai graziai liekna, vyrui labai nepatiko mano toks sukudimas 😃 o tu dar maziau tai sakes 😃 dabar maniskiui pats gazas, bet as dar noriu biski sukusti, ne tiek sukusti kiek pilva numesti ☹
aisku😀
o antra kada susilaukei lila?😉
na man 23 metai gal dar del to,kad jauna mamyte tapau😀
kai pastojau sveriau 64 kai turejau gimdyti 73kg o po gimdumo 57😀
as tik nuo sonu noriu numesti😀
tai ką jau mums šnekėt,kai reik iki20kg NUMEST😀
pas mane figura vadinasi liniuote;D Jei tik priaugu svoriu tai ant sonu☹ tipo liekna bet tie lasiniai man niekaiop nedinksta,neturiu salydu lankyti sporto klubo😥 nesu ta maniake,kuri serga anorekcija ar bulimija😉 bet tikrai ant sonu lasinukai matosi gerai oj kaip jie mane nervina
As tai laukiu nesulaukiu kada pagimdysiu 😃 jau ir masaziuku visokiu prisipirkau su akcijom, varysiu iskart po gimdymo 😃
na mamytes ziuriu visos su svoriu kovojare.as per nestumus lb daug priaugdavau per treciaji lb daug priaugau net 47kg o svoris iki pas tojant buvo 50kg tai va o db esu 48 kg ugis nedidelis mano 1,67.sekmes mamytes viskas ymanoma tik reikia daug noro😉
geltona isprotejai tikrai 😃 gadini cia visus reitingus 😃
175😀
o koks ugis geltona?
man svoris krenta nes maitinu dar obuoliu acta kartais isgeriu😀
o Dieve Dieve tokio svorio gal buvau kokių 16 metų
as dabar 57 sverriu o pries pastojant 64 sveriau😉
Aš ir nors 10 norėčiau bet šiaip reiktų maždaug 16-17kg numest😥
na dar 10 tai tiksliai 😉 o poto paziuresim 😀
ot komedijantes 😃 jau cia per daug suliesejusiu yr 😃
daug nori numesti?😉
man dar tas negresia 😃
na tau liuks ,jei jau saukia 😀))))))))))
Mano draugas saukia ,kad per daug sukudau😉))))))))))))
ups 😀)))))))))))))))))))))))))))))