Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
nu tai kaip atsiguli įsistatai tą vamzduką ir leidiesi tą vandenį,o kaip atsimenu darė,tai ten iškart kokius 2litrus suleido
eisiu klizmos pirkt snd 😃
ty iseinant i darba 😉
o kada iseina tas skystis??? ar galima pavyzdziui pries isenant darbe pasidaryt it eit nebijant netiketumu 😃 😃 😃
Lila, cia man gydytoja patare, dave tokia Semionovos organizmo valymo schema, tai nemanau, kad butu davusi jei butu kenksminga, nes ji visom nestukem savo duoda taip valytis, nes musu viduj vajei kiek negerybiu yra 😀
Siaip be tos klizmos dar yra visokiu dalyku, kurie padeda organizmui paciam valytis, pvz: pusryciams valgau 2 kyvius ant tuscio skrandzio, dar reikia is ryto gerti vandens stikline su citrina ir 2 kartus per diena gerti svieziai spaustas sultis kokias tik nori, tik imaisyti maza gabaliuka kopusto arba zalios bulves, bet as tingiu tiek vargti tai tik kyvius valgau 😃 Gaunasi, kad darai viska kartu, tai klizma isvalo zarnyna (aisku tam vieno karto neuztenka, darai kasdien tol kol iseina susileisti 2l virinto silto vandens su 2 valg saukstais tikros citrinos sulciu) kai jau iseina susileisti tada dar savaite darai kasdien, poto kas antra diena, poto kas trecia, ir t.t. kol paskui visa savo likusi gyvenima daraisi karta i savaite. Cia aisku niekas nieko nevercia, nori daraisi nori ne, bet man reikia, nes labai uzterstas yra, sonai net skauda 😃
Nu tikrai ir aš neįsivaizduoju kaip ten ją pačiai pasidaryt,nž dabar žinokit nedaro klizmų prieš gimdymą,kai pirmą gimdžiau prieš 11metų tai darė,o dabar prieš metus nieko.Žinau kad organizmas labai pripranta prie klizmų paskui pats nesugeba tuštintis.Nu bet aš norėčiau kas savaitę kokią pasidaryt,bet kaip pačiai.O to šlykštaus vandens išgeriu nu kokius0,7ltr per kokią val,bet man nei tiek nereikia,nes ten buvo parašyta,kai jau darai tokiu beveik skaidriu vandenėliu daugiau negert
tai vat kam prie tu grielku tie slangai 😀 as matai pirkau pries 2 metus(kai karolinai pilva pute) tai dabar zinok jos visos buna man atrodo tokios 😉 o tai gerai ka ten pili? ir kiek? na aplamai parasyk kaip ten kas ,nes net neisivaizduoju kaip ta klizma turi atrodyti 😀 nes bandzius tik ta aliejine klizmute pries i gimdykla lekiant 😉
cia pasirodo visos bandziusios,o tik as tokia tundra 😃 😃 😃
birute,o kiek to vandens reik isgerti??? jauciu tikrai slykstu ... as kazkaip nesiryztu dar tokiems eksperimentams 😃
ei o nebuna kad i kelnes privarai, jei po klizmos reik kur eit 😃 😃
ne cia ne tos mazos aliejines klizmos, o ta tokia carine grielka 😃 bet uztat as nuo jos dabar tapau priklausoma, nes ryju zinokit kaip kiaule kiek noriu ir ka noriu, o svoris neauga, kartais dar net nukrenta, jauciu jei prisilaikyciau tai gerokai kristu, nes kasdien darau ta klizma, tai visus negerumus palieku unitaze, nebera kam i lasinius eiti 😃
laukit laukit 😉 del klizmos, tai zinau vaistineje buna pirkt ten ju, tokios mazos visai, nes man pries gimdyma pirma sake jei nenori kad ligonineje darytu, tai pries vaziuojant pasidaryk namie 😀 tai nusipirkau, bet nedariau 😀
tai jūs man papasakokit kaip ten namie tą klizmą pasidaryt,aš tai į kokius 3mėn kartą geriu šlykštynę sūrų vandenį šiltą,tai ir varo kaip turi būt.Tovera tu ne tik mus dar čia rasi bet ir spėsi pralenkt ypač mane,nes sveriu jau tiek pat kiek ir prieš prisijunkdama prie jūsų pernai.Ir gi nieks nekaltas,o tik pati ir pačios burnukė😀
na ir kaip sekasi??? as tai savaitgali uzbaliavojau,tai nesitikiu jokio rezultato 😀))
jo , paziurekime kao as pasiekiau per tuos metus 😃 ogi numeciau ir priaugau ir vel numeciau ir vel priaugau, zodziu nieko 😃 o tai ka turesit gal zinot?
o mes vis dar metam ir metam 😃
O zinot ka, va siandien kaip tik metai laiko kaip mes cia draugaujam, nes as atsimenu nuo geguzes 5 pradejau pernai svori mest 😃 na gal sitas skyriukas atsirado veliau, bet kazkas pan 😃
o mano tai norimas skaiciukas 70 😃 tai tovera mes su tokiais tempais taves tikrai sulauksime 😉
liepos gale 😀 dar yr yr laiko storet 😃
o as to svajoniu 65 noriu 😃 beje kada tau gimdyti?
jetau, man tas 75 svajoniu skaiciukas bus kaip pagimdysiu 😃
tai cia nedaug!!! as tai siandien skaudancia sirdim darau apsirijimo diena,nes stovi jau savaite...paziuresim ar pades 😉
jo jo nebus 😃 jau netoli 100 sviecia, priaugau 12 kg, dar 2,5 men pratemt kazkaip reik 😀
jo jo ... mes palauksim 😃DD kiek dabar bepriaugai??? gal pagimdzius nebus ka mest 😉
o ziuriu dirbat dirbat, saunuoles 😃 palaukit manes dar kelis men 😃 busiu paskui viena stora 😃
aha, kazko man vis ties apvaliais skaiciais sustoja 😃 bet vistiek sazine neleidzia apsiryt 😃 ner progos 😉
man kazko susutojo,jauciu reiks apsirijimo diena daryt 😃
lila ir as maniau kad nesiryzciau, bet zinok nieko ten baisaus nera, o su valanciom arbatom neissivalysi visko, nes buna susikaupe aplink zarnas tokie kaip maisiukai pilni visokio slamsto, kuris jau ten puva ne metus ir ne du, susidaro tokie kaip plasmases gabaliukai, nuo to prasideda visokios ligos, spuogai ir pan. Beto valgau kiek noriu ir svoris neauga 😀
ne as pati darausi 😀 oij patikek kiek ten visko buna, man irgi gydytoja pasakojo, tai dabar valausi, noriu buti svari ir grazi 😃
tai eini i poliklinika? ar kaip cia 😉 girdejau kad kalbejo gydytoja kazkokia,kad per klizmas buna net kirmeles pradeda lyst,tiek uzterstas zarnynas... ☹ fui ...
na man gydytoja sake, kad tie visokie vaistai neisvalo visko, todel as tarybisku budu 😀 klizma 😀