Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
o su kuom valai? pas mus reklamuodavo Biodrain tabletes ,daugiau nzn 😀 gal reiktu ir mums isivalyti 😉
niu gerai issiduosiu 😀 as valausi organizma 😀 nes pas mane biski zarnynas uzterstas buvo, todel toksinai negaledavo pasisalinti, todel taip sunku buvo numesti tuos kelis sukakotus kg.
baisiai smalsu ka tu bandai??? mes cia jauciu dviese ir belikom sioj temoj 😃
saunuole 😀
tai gerai kad geri orai 😉 daugiau isjudesime 😃 beje pas manes -3 kg 😉 cia per 2 savaites ...
sveikutes, geri orai tai laiko prie pc nebeatsiranda 😀 as dar kartas nuo karto paskaiciuoju, dideliais pasiekimais negaliu pasigirti 😃 o siaip tai dabar kita buda isbandysiu, jei pades papasakosiu ir jjums 😀
ku ku kur visos dingusios??? ar jau visos tokios kudos,kad nebeskaiciuojat??? 😉
viso -11 🎉 😃
kad ir po baliu,bet isilaike -1 😉 !!!
o mano svarstyklės man atrodo sugedę,nes vieną dieną pliusas kitą dieną didelis minusas tai nei nž.Nėr ko norėt kai mažas paiima ir patranko tipo sveriasi😃
pas manes irgi -1 kg ,bet vel savaitgali uzbaliavosiu ir bus 0 😃 😃 😃
siandien dar -500g yahoo 😀 bet cia turbut kad pas mus jau +20 tai nesinori valgyti tik ant vaisiu ir vandens sedziu 😀
ner pas taves is kur ten labai jau krist 😃 😃 😃
netiek kiek noretusi 😀
tai matai visdelto krenta 😉 saunuole !
-500g 😃
na va po pyragu 0 ☹
pyraga kepiau,kad kelionej is bado nenumirtu ,visokiu skanumynu,mesu i kelione pripirkom,tai vat ir pati prisikirtau tuo paciu 😃
juratux, cia tipo is sielvarto 😃 ? as tai kaip ir saunuoliuke 😀
na kurgi dingusios visos besiliekninancios? 😀 as tai vakar i komandiruote vyra islydejau tai prisikirtau kaip parselis ... dabar net sazine griauzia 😉
beje valgykit ir be ziedo ta saslyka taip(tik isciulpiant sultis) ir jums svoris nukris 😉 busit 8 tukstancius lt sutaupiusios ir simta vizitu pas gydytoja 😉
jo juratux 👍
as vakar pamirsau is to striok,kad idarba nepaveluociau pasisverti 😀 tai siandien prisiduosiu beveik -1 kg 😉 (jei tikslaiu apie 700 gr) reikia elektronines svartykles pirktis ,nes nervina kai tiksliai nesimato kiek . turint omeny,kad savaitgali baliavojau ,tai 👍
tai va ir nesupratau kas tas sasalas 😃 oij prajuokinai 😃 as tai lygiai 0 😕 oij begede kokia ☹
oi geras tik dabar pamačiau tą šašalą eina sau😃😃😃nu viskas susiimu čia jau rimtai😛
aga, maciau as ir ta laida 😀 na ta zieda detis nebent sveri 180 kaip ji, o siaip tai est nustot reik 😃
kas tas sasalas?
nu jo nes kaip paklausiau kaip Katunskytė šašalą valgo nu tai eina gult,išžinda skystimėlį o pačią mėsą spjauna tai ir nekas,taigi išvada arba ant burnos arba ant šaldytuvo reik dėt spyną
,mano pazystamos isidejo zieda drauge( apie iki 10 tukst isejo jai) tai sake tikra kankyne,ja net atbaide nuo tos operacijos . Kai papasakojo,kad kaip zombis priklausoma virs metu valge kas valanda ir veme ir hujovai buvo visus metus,pastoviai pas daktarus turi lankytis... na vienu zodziu irgi nekas...
Apie Alli tai turiu gyvą pavyzdį kai moterytė atsidūrė renimacijoj.Aš turėčiau pakankamai pinigų tai tikrai dėčiausi tą skrandžio žiedą,sakau va reik taupyt tai vyras sako tau jau reik smegenų žiedo😃😃