Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
ale tikrai 😃 jau koki kepsni geriau sukirstum 😀
oho visa diena tik saldamakais maitinais 😃
man irgi lenda viskas, vakar visa diena taip laikiausi, pusryciams tik 2 kiviai, pietums jogurtas nedidelis su maza bandele, o vakarienei 2 sokaladukai, 3 dideli sausainiai, 2 riekes bulkos su sokoladiniu sviestu ☹
aha ir pas mus savaitgalis ant nosies planų pilna vyras renkasi kur alaus pigiau gaut ir trauksim prie ežerų,nu tai kaip atsispirt tokiems malonumams
galetu vyras greiciau i komandiruote isvaziuot vel,tai gal praeitu 😉
nzn man ir kotletai su saslais limpa,nesvarbu kad karsta 😃 😃 😃
pas mane tai kokteiliai ledu 😃
nu blyn gi ledai dabar paklausoj😃😃😃
sitaip karsta, ka jus ryjat 😃 saltybarscius nebent 😀
nu blemba kaip paskutiniu metu sunku neryt 😃 kazkas baisaus...
jei pakeliui neprisirysim 😃
Susikibę už rankučių įveiksim viską😃
sunkiai sekas ir kai daug nori 😃 kai nukrenta pradzioj keli kg,o tavo tikslas dar -20 kg tai neviltis apima 😃 bet nieko mergytes laikykimes ir pavyks 😉
tai va ir as jau metus bandau numest 5-6kg, bet turbut kuo maziau nori numest tuo sunkiau sekasi ☹
nu gi ir aš noriu į gražius drabužius tilpt,😃nenoriu daug bet kad pati sau truputį patikčiau.Kai buvau sukūdus iki 73 jau visi sakė nu tikrai jau tu fainai atrodai,tai va reik 6kg atsikratyt ir aišku jau taip neapsileit,kad ataugtų vėl😀
Birute, neskriausk labai jau stipriai saves, visgi tik viena karta gyvename 😀
nu mano badas praėjo gana gerai,tik anksti pabudau.Nu o šnd irgi viskas be druskos,kaip nors nukris tie šonai ir priekinis balionas😃😃😃
as irgi labai nusidejau savaitgali ☹ bet pas mane 0 😀
man šnd badas,nu bandau ir aš kaip nors po biskį😃nes sakau vyrui jau pirksiu kokių piliulių tai sako tu man reikalinga geriau stora,nei invalidė😃nu šūds reikia pačiai mokintis iš naujo valgyt ir kiaulienai sakyt STOP.Nu ir sakau kiaulę valgau tai ir pati jau kaip kiaulė😃
kaip jums sekas liekneti 😀 man is po savaitgalio +1 , bet nieko baisaus 😉
aciu 😀
na as dar laikausi 😀
o tu juratux gražėji dienomis👍
man siandien bus apsirijimo diena 😃,savaitgaliais sunkiausia...
o aš jau kuo toliau tuo labiau galvoju apie kokias baisias piliules,nes jau visai blogai valia aplenkia mane
Tovera neliudek,greit pagimdysi savo pupyte ir bus viskas gerai 😉 Irmuliuk pusryciausti man neiseina,tik kava su kokiu saldainiu ar sausainiu 9 val , pietus valgau 11 valgykloje, uzkandziauju kokiu obuoliu apelsinu 14 val o paskutinis valgymas gan stiprus 18 val 😉 cia pagal plana toks valgiarastis 😃 😉 kai vyro nebuvo tai gan lengvai sekes jo laikytis 😃
tos valios tai menkai atsargu pas visas 😃 man kaip sunku,kai vyras kerta 10 vakaro kokius ceburekus 😉 laikausi,laikausi ,bet ,vistiek buna sugriesiju truputi 😃
Nu tai simučiuke ko gero nėr pas tave nuo ko krist,arba organizmas priprato.O tai jei planuoji leliuką tai labai jau nesiplėšyk su tuo metimu,juk gal organizmas ir ruošiasi kaip tik tam įvykiui.O sakai salotos kelia apetitą?
va va teisingai birute parasiai, kad mes cia jau visos butumem makenenes, kad tai viskas paprasta butu, o jolita1010 as kaip suprantu tu cia mums ta slanga reklamuoji ar kaip? 😃 sveikinu tovera 🌷
na zinai buna taip kad salotos alki kelia, as vakare jau daug nevalgau aisku 😀 bet taip sunkia svoris krenta kad sakes