Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
o kaip gi 😃
ir storėjam😃
tai edat ania 😃
as tai darausi su net nzn kaip lietuviskai vadinas, nes jie is lenkijos tai Maslianka, bet cia turbut irgi kokios pasukos, bet man skaniau nei su kefyru gaunasi, o as jau apsiskaiciavus senai, kad mano daromi saltibarsciai turi 43Kcal - 100g, tai man geras bliudas su bulvem gaunasi kazkur apie 400-500Kcal, tai visai normaliai pietums
aš ir darau su pasukom ,eikit tas spec kefyras šaltibarščiams man kaip grietinė
skaiciuojant ir saltibarsciu netiek daug gali kirsti 😀 bent jau as gaminuos su neskiestu kefyru liesu ( to specialaus 7% pakest negaliu) 😉 anksciau dar su pasukom ,kad liesiau butu taisydavausi,bet ziuriu nevisad bebuna ju pirkti,matyt nepopuliarios yra...
saltibarsiai tai man neblogis sukapoju dideli bliuda su bulvem pietums, tai visai gerai 😀
ei tai tada ir šaltibarščiai blogis?nors tik kefyras ir burokėliai,bet man atrodo kad tokios kolorijos kaip arbūzo jos neina į kūną,kaip ir visokios sėklos
jo arbuzas yra ziaurus dalykas 😃 man tai per tokius karscius labai negeras iprotis darosi,diena nesinori valgyt tik uzkandziauju o vakare toooks zveriskas apetitas kai vesiau buna... labai pykstu ant saves,uhhh kaip reik susiimti 😉
o ziurekit, kaip jus darot kai valgot arbuza? as anksciau kazkaip neskaiciuodavau, gi ten tik vanduo 😀 o vakar sugalvojau paskaiciuoti, radau, kad arbuzas turi 100g-38Kcal, tai priskaiciVAU, kas as suvalgiau toki maziuka arbuza, tai suvartojau virs 800Kcal, net baisu pasidare, geriau buciau neskaiciavus 😀 o galvojau, kad arbuzas, toks nekaltas skanumynas, nusivyliau ☹
o aš geriu vandens žiauriai daug,pas mane -1 su kapeikom per praeitą sav.Svoris 77 su viršum
zinau, kad reikia, raimonda, bet jau labai neskanu, pasikukciodama nuna geriu ☹
pas mane tiksliai nzn kiek nes neatsimenu kiek buvo bet dabar sveriu 72,1 kg
va,kaip tik vanduo padeda kg tirpt,isgert butinai 2ltr reikia min,greiteja medziagu apykaita
as ir tuoj nubegsiu pasisverti, nes ryte buvo labai salta, tai neprisiverciau pusnuoge i vonia begti 😀 o su vandeniu tai pas mus nekokia draugyste, geriu tik jeigu labai troskina, o siaip tai man jis neskanus ☹
gal žinok nuo skysčių vistiek maukiam vandens kaip turi būt bent jau aš
pas manes tai 0 😉 bet jauciuosi lyg plius 3 butu,kazkodel... lyg ir dienos neturetu tuoj ateiti ,o pilvuzas issiputes kaip balionas 😥
pas mane badas šnd kaip jūsų rezultatai aš pamiršau pasisvert rytoj bus matyt
😃 😃 😃
😃😃😃
oij kaip negerai mano uosviene ir taip nukvakus, dar cia nuo tableciu isvis pasimaisys jai 😃
ai merginos visos jos tipo iš žolių,bet tikrai žinau kad kerta per sveikatą ir jei nori išlaikyt tą svorį tai reik pastoviai ir gert jas
nu ir man nelabai kelia, todel ir klausiu 😀 bet sakau kur beilysi paskaityti tai visur super jos, tipo japonu ar kinieciu zolinis preparatas
man visos tos tabletes niekad labai pasitikejimo nekele 😉
Aij mano uosviene taigi pradejo gerti meizitang tabletes ir per 3 svaites numete 5kg nieko nedarydama, kazkaip skamba labai jau viliojanciai, bet argi buna stebuklu????? Bandziau paskaityti nete tai dauguma atsiliepimu geri, tik nezinia kaip po kurio laiko buna ar nebus taip kad tures gerti visa gyvenima jei nenores, kad vel grystu lasinukai? kaip jus manot?
Na neaisku ar ka gali padeti per dvi savaites, bet faktas tas, kad turbut virskinima sutvarke, nes dabar i wc be problemu einu kasdien 😀
sito tai tikrai nzn 😉 ar padejo nors kiek?
Tai kiek ilgai galima gerti ta obuoliu acta? Gal kas zino, nes nete nieko konkretaus neradau ☹ Jau dvi savaites saziningai geriu ir nezinau ar testi ar padaryti pertrauka?
o man atvirksciai kazko stipriai norisi uzkrimsti 😉 nors ir koki pyragaiti su braskem priglausciau 😃
Nu jau ne as geriau koki sokolada nei mesgali 😃