Skaičiuojam kalorijas

09. Jul, 07:26

Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)

24. May 2011, 17:39

kad turėtume valios tai visos mes čia būtume lieknos,😀gal vakarienės atsisakyk ar tik daržovių kokių salotų valgyk vakare.Nors ne man patarinėt😃

24. May 2011, 13:55

sveikos! turiu maza beda, dar nesu gimdziusi bet planuojam pastoti 😀 bet jau kelis menesius nepastoju, bet taip pat esu stamboka, ir noriu numesti svorio, nors aisku betkada galiu pastot taigi nenoriu badauti bet waziuosim atostogfeliu greit noriu buti kudesne, turiu gera knyga valgau ir liekneju lblbl gera knyga mama man laikes akzakda , wiska walgai tik skaiciuoji kalorijas, sportuot nemegstu, bet taip sunku man tas dietas laikytis, wis nenusiteikiu saves psichologiskai ir jei matau kad niekas nekrenta suinervinu ir privalgau ☹ kaip reikia valia issiugdyt turiu tik pora menesiu ☹

24. May 2011, 13:14

Sveikos, štai praėjo dar savaitėlė, noriu pasidalinti rezultatais ir taip pat prisipažinti, kad tris dienas "šlangos" nesukau, jei kam idomu ka sta "slanga" paziurekite originalu,eu....neatradau 15 minučių, bet kita savaitę suksiu visas septynias dienas..taigi...mano svoris 58, 8 kg, liemens apimtis 75 cm, "pilvo srities" 87 cm, o klubai 94 cm...linkėjimai visiems....susitiksim po savaitės!

24. May 2011, 12:41

nu gi tuoj sūpuosi dukrytę,ir mesi kg,o dabar naudokis proga kol dar gali👍kaip man patiko būt nėščiai😃

23. May 2011, 21:44

lyg sake mergyte 😉

22. May 2011, 16:22

taip ir nepasakei ka turesi? 😀

22. May 2011, 16:19

Eina sau as jums kaip pavydziu ☹ snd buvau prie juros, visos lieknos, grazios varineja, o as gulintis burbulas, jau noriu kuo greiciau pagimdyt ir jungtis prie jusu 😛

22. May 2011, 16:05

o ka tu dazniausiai pusryciams valgai?

22. May 2011, 16:05

Tai va ir as taip darysiu, tik as darba baigiu 5val kol parvaziuoju, dar mazaja is aukles kol pasiemu, tai namie bunu vos ne 6val, tai dar kol pagaminu vakariene, tai nelabai turbut spesiu iki 7 val pavalgyti, tai tada geriau valgysiu sotesnius pietus, o vakare apsiribosiu puodeliu trydalines arbatos nu ir jei jau labai noresiu gal irgi koki obuoli sugrausiu, plius dar tada ryte ta obuoliu acta pagersiu, ryzto pilnos kelnes, bet ziuresim kas gausis 😀

22. May 2011, 08:24

irmuka man tai dabar savaime gaunasi,kad paskutini kart 6 gryzus is darbo pavalgau 😉 paprasciausiai nebeuztenka kaloriju 😃 😃 😃 na buna,kad dar ir 8 pauzkandziauju koki vaisiu,bet jie greiciau ir susivirskina 😉

22. May 2011, 08:18

yra skaiciuojanciu !!! as irgi skaiciuoju 😉 savaitgaliais sugriesiju buna,bet svarbu kad po truputi judu savo norimo rezultato link 😉

22. May 2011, 01:24

Yra yra, as va nuo pirmadienio grieztai susiimu, dar galvoju prie to skaiciavimo gal ir nuo 7val nebevalgyti, kad rezultatas greitesnis ir geresnis butu 😀 nes liepos gale atostogos, tai norisi prie juros nesigedinti 😀

21. May 2011, 23:42

pritariu Irmukui, kas kaip nori, tas taip liekneja!!!! 😀 Esu badavusi, labai puikiai nuemciau svori, o po to sveikai maitindamasi ji islaikiau... Jei tureciau valios pakartociau!!! 😀 Jei man lengviau isvis nevalgyt, nei valgyt po truputi, tai nemanau, kad kam nuo to sirdi skaudetu, juk niekam nepersu savo dietu... O asmeniskai as uzsukau i si foruma nes vadinasi jis ''skaiciuojam kalorijas'', kaip tik tai daryt ir pradejau, galvojau rasiu palaikymo komanda... 😃 Bet kolkas matau tik daugiau mokytoju kaip valgyt, o ne kaip nevalgyt 😃😃😃 Ar yra dar lieknejanciu siuo metu? 😉

21. May 2011, 12:58

pauglysteje laikaiusi "angelo dietos" tai ten badavimas ne dieta galiu pasakyti,tik tiek dvi dienas istveriau trecia diena tvarkaiu namus ir toks silpnumas sueme ,maniau tuoj nualpsiu,saukiau mama nes pavalgyti,prisivalgiau kaip reikalas😉 bet uztai vel laiminga tapau,o kai badauji tai tik maista matai ir apie ji galvoji pastoviai tai ar cia gyvenimas

20. May 2011, 22:38

lila ne apiejusu cia foruma rasiau.del badavimo,o aplamai😉o badaujanciu siais laikais labai daug☹

20. May 2011, 21:11

Irmukai.cia tam ir yra forumas,kad bendrauti😉 kas ka nori,tas ta raso...

20. May 2011, 20:59

Bet as ziuriu niekas negali ramiai praeiti pro musu tema nepatarus 😃 arba nepradejus destyti teisingo gyvenimo budo 😃 kas kaip nori tas taip liekneja!

20. May 2011, 17:48

na as niekad nesuprasiu tu kurios badauja...numeta keleta kg ir mano jog taip ir liks....o tai tikras melas.organizmo neapgausi.kai pradedi valgyti,jis vel viska susigrazina su kaupu,nes mano jog vel kada teks badauti...todel yra istirta,jog geriausia diieta valgyti daug kartu,bet po biskuti.tada metamas svoris,ir organizmas yra patenkintas😉

20. May 2011, 16:36

O as manau kiekviena pagal save, kas kam labiau patinka, ir kaip kam lengviau... Svori kai reikia mesti tai man geriausiais budas skaiciuot kalorijas... O jau svorio palaikymui darau kitaip, nevalgau bulviu, duonos, miltiniu patiekalu.... Man visai nesunku beju, uztat be saldumynu negaliu... 😃 Bet cia kaip matau sitoj temelej siuo metu nelabai kas cia ka ir teskaiciuoja .... 😃

20. May 2011, 16:21

nu as cia parasiau😉 idomu ar supratot😀

20. May 2011, 16:18

man siandien liudna valga snicers sokoladasu nei su kuo nesidalinsiu😀

20. May 2011, 14:06

oj as niekad nebuvau megeja saldumynu,tad ir neturiu tokiu problemu😉

20. May 2011, 14:05

juratux aisku,kad ne kankine,bet as manau tos kurios jau net sveria ta mesos gabaliuka,arba ziuri kiek isidejo pusryciu i burna,tai jau per daug....

20. May 2011, 14:04

na as katik issikepiau vistienos maltinuku ir valgau su raugintais kopustais..liuxs.ir kaloriju nedaug...tiesiog nereikia uzkasti su bulvem.duona....ir be padazu...vakar visa pica suvalgiau.tik be padazo ir liuxs😀

20. May 2011, 14:04

o man patinka bulves su mesa ir duona ir padazo saukstelis ,netgi sokoladinis aldainis su kava 😃 kalorijas skaiciuodama galiu sau leisti ir tada tikrai nesijauciu kankine 😉

20. May 2011, 14:02

kazkada,dar mokyklos laikais,skaiciuodavau..tai buvo stogas jau pavazeves nuo to...ir pastebejau ko daugiau skaiciuodavau,tuo daugiau sverdavau...kai pradejau valgyti ka noriu,tik aisku maziau riebalu,svoris pradejo kristi.ir dabar tiesiog liuxs figura😀

20. May 2011, 14:01

man tai asmeniskai kaloriju skaiciavimas tai pats paciausias budas liekneti,nes valgai viska ko nori 😀 tik dabar truputi sunkiau,nes pradejus dirbti tenka valgyti valgyklos maista,kuriame velniai zino kiek tu kaloriju 😉

20. May 2011, 14:01

nereikia skaiciuoti kaloriju,tiesiog reikia maitintis sveikai ir viskas.valgyti mesyte be bulviu,be duonos.nesideti visokiu riebiu padazu.atsisakykite saldumynu -cukraus...daug arbatu,vandens.stai geriausia diieta..o tie skaiciavimai kaloriju,tai saves grauzimas...reikia gyventi dziaugiantis gyvenimu😀 man tai padeda...sveriu,kaip niekad tiek kiek visad norejau.ir nesilaikau jokiu skaiciavimu...sekmes mamytes

20. May 2011, 11:14

sveikos, as pati asmeninskai kazkada bandziau skaiciuoti kalorijas, bet dabar to nedarau, tiesiog kas diena suku limgo hula pro, tokia slanga, galit paziuret www.originalu.eu, kaip geras oras su vaikais pravaziuoju dviraciu..ir zinokit puikiai einasi susitvarkyt figura ir gerai jaustis..ir suvalgyt gali skanestu 😉, ka be galo megstu....linkejimai, jolita

19. May 2011, 23:32

Labukas, noriu ir as prisijungt 😃 Daznai skaiciuoju kalorijas, taip pat daznai pradedu noret pasilepint ir nebeina sustot lepintis... Galvoju jei turesiu palaikymo bureli, gal bus lengviau 😃

1 ... 21 22 23 24 25 26 27 ... 115