Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
o koks jo tikslus pavadinimas? pirma kart girdziu kad jo galima nusipirkti vaistineje. tikriausiai ne apie tai galvoju.
tai ,kad ju vaistinese gali nusipirkti 😀
irmukas gal gali suzinoti kontaktus kaip susirasi ta meizitaga. internete yra bet kai kurie apgaule.
dainuze nezinau ar jos geros, bet siaip gal vieninteles kurios man kelia pasitikejima 😀 o meizitangas tikrai veikia, pati maciau 😃, bet kiek jis "geras" nezinau, kainuoja apie 80lt
lila gal ir paklausysiu tavo patarimo pabandysiu menesi paskutini pagyventi del saves o po to darbas ir kiti rupesciai tada ir pasikudinsim 😃
tai pradejus dirbti dar kaloriju sudeginsi daugiau 😀 nebus kada apie maista svajoti 👍 nepergyvenk taip 😉
Sveikos 😀 Irmukas o chili burn geros tabletikes? 😀 As kazakip galvojau kad daug kainuoja ir nieko nepadeda, o kaip tas meizitagas? kiek kainuoja? idomu pasidare😀
juratux kaip tau gerai o as siandien ant svarstykliu uzlipus pamaciau kad +2,5kg plius MM tai vat joliu leliuku man niekas nedovanoja teks gryzti kita men i darba nu zodziu badas reik pratintis nieko nevalgyti ☹
blemba apie pastojimus svajojat ir dar kudinates??? tik jau nerykit jokiu tableciu!!! juk vistiek pilvas uzaugs pastojus 😃
o jei rimciau siandien uzsilipus ant svarstykliu atradau,kad dar netekau 1 kg 😛 😉
lila, sake labai apetitas dingo, isvis valgyt nebenori, o salutinis poveikis tik kad labai troskina, vandeni kibirais laka, zinokit ir as sakiau, jei iki spalio nepastosiu, varysiu nusipirkti chilli burn vaistuku 😀
tai jei bandai pastoti,ko dar vargsti besikudindama 😃
man sunku dabar irgi laukiu MM sunku atsispirti pagundom nors rimto maisto tik 1 kart dienoj valgiau siandien o toliau uogos vaisiai ir darzoves na gal zuvies paragausiu 😀 bet sunku labai tikiuosi MM nesulaukti 😀 tada galeciau truputi atsipusti nuo maisto prisiziurejimo 😃
ka siaip valgot??? gal kokiu receptuku mazai kaloringu radot??? as pastarosiom dienom tiek visokiu kopustu ir agurku kimsau,kad net s.... pazaliavo 😛
siandien neatlaikiau ,virsijau savo limita kokiom 300 cal 😀 et ta nelemta spurga,sugunde mane 😃 jau prasideda pms simptomai...
pritariu bet kazkaip sunku sugryzti po apsivalgymo dienu skrandis issitampo ir reik vel daug pastangu ji sutraukti
oi kaip sunku suiimti save i rankas po belenkiek valgymo 😀 ,bet po savaites praeina 😀 poto kai reik apsirijimo diena daryt ,net gaila apsiesti belenkiek 😃
😀 saunu as va nuo siandien imu skaiciuotis ka dedu i burna vakar dar simboliskai vyro gimtadieni paminejom o nuo siandien grieztai nes baisu kaip apsileidau ☹
spem zinoma ,kad priimsim,kuo daugiau tuo smagiau 😀
na va vieno kg jau neber 😃 nepergyvenk irmuliuk ir be tableciu sukusim 😉
sveikutes prisijungsiu ir prie jusu skaiciuojanciu kalorijas 😀 jei priimsit 😀
oij tikrai geda peleda, as tai prisiauginau viena, bet vistiek ziauriai sazine grauzia, o atsimenat pasakojau, kad uosvienike mano meizitang geria, tai blyn net supavydejau, sukudo ziauriai ir taip greitai, dabar vos ne kudesne uz mane, tokia laiba stirnaite 😃
kuku ar dar yra skaiciuojanciu 😉 ??? islydejau vyra komandiruoten tai bandau vel skaiciuot,nes jau geda peleda buvau 2.5 kg prisiauginus 😀
tai jau tiksliai ne tik palauksim, bet ir leisim lyderiaut, matai, apnestejai palikai mus, tai palaida bala cia darosi 😃
tai gi sakem tovera,kad taves palauksim 😃 😃 😃 istesesim pazadus 😉
😃 😃 nebejuokinkit 😃 man uz men gimdyt, tikiuosi anksciau, as kaip tik noriu kuo greiciau lieknintis 😃 nes jau perzengiau i dvieju nuliu zona 😕
😃 😃 nebejuokinkit 😃 man uz men gimdyt, tikiuosi anksciau, as kaip tik noriu kuo greiciau lieknintis 😃 nes jau perzengiau i dvieju nuliu zona 😕
pas mane ir nėr nž kažkaip pernai vasara labai lengvai ėjo,o daba žinokit jau paranoja,atsikeli su mintim kad reikia,užmiegi su ta pačia mintim,ir kuo daugiau galvoju tuo labiau noriu valgyt.Galvą tuoj pamesiu😀
bandau ir as vel susiimti,bet ojojoi,kaip valios neber 😉
as tai nuo siandien vel grieztai, uz menesio atostogos reikia susiimti 😀
edam 😥 edam ...