Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
skaiciuojam skaiciuojam, as kaip grisiu gausit velniu visos 😃 😃
aha as irgi 😉 o siaip nuo siandien jau skaiciuoju... sekas truputi sunkiai vis vakare kazko nooooriu,bet net pati nzn ko ! 😃
tau apskritai ner cia ka veikt kai tokia kuda esi 😛 su tokia figura as nesukciau sau galvos 😃
Nea, va antradieni jau laukia kelione namo ☹ tai uzteks simuliuoti, baigsis atostogos, baigsis ir ryjimai 😀 nors nepasakyciau, kad budama cia labai jau valgiau daug, matyt karsti orai paveike, tai nesinorejo, bet gryzusi butinai pasisversiu, kad skirtuma paziureti 😀
irmukas kiek maciau naujas foto tai tau is vis cia ner ka veikt 😃
man galima 😃
as tyliai skaiciuoju kalorijas 😃 ir man sekasi 😃
kuku!!! kur visos dingusios ,bene ryjat pasislepusios 😃 😃 😃
dar kart sveikiname 😘 🌷
Sveikinimai😀
oi 3740 😃
Aga pagimde 😉 siandien 14:05 gime mergyte, 54 cm, 3479 g 😀
na va as nuo siandien vel skaiciuoju 😀 baisu ir lipti ant svarstykliu po 4 dienu ryjimo,jau net is akies matau ,kad +2 kg kokie ☹ o kaip sekes jums? 😉 gal tovera jau pagimde ???
O as su per daug vyra turiu namie, kartais norisi atsikratyti 😃
o as tai ir paalgau si savaitgali paskutini kart 😃 😃 pirmadieni guluos i ligonine jei iki tol nesubyresiu 😀
as dar su vyru pokolkas 😉 mano tik trumpam teislekia 😉 o si savaitgali tai bus galas visiems skaiciavimams nes lekiam i soda su saslais ,tai net neverta skaiciuot ,kokie bus skaiciai 😤 😛 sekmadieni jauciu i juros svente varysim,tai skaiciuosiu tik nuo pirmadienio... ot kaip negerai 😃
tai kaip maitini tai ten ner ka valgyt tik slapenka ir kose 😃 😃 ale ziuriu cia visos be vyru, ne as viena 😃
oi laukiam mes taves tovera 😉 tik jau ne 700 kcal laikysies ,o virs tukstantuko butinai 😛 nes maitinanciai mamai dar papildomai nemazai kaloriju reikia 😀
o as kazkokia nervuota paskutiniu metu ,vakar net geriau melisu arbatos galvojau gal biski aprimsiu 😃 matyt daro savo ,kad jau ilgai be vyro gyvenu 😀
nepergyvenk 😃 po termino jug nedaugiau 10 dienu telaukia,padarys ,kad gimdytum 😃
as jau nuo liepos vidurio gimdau, bet nesigauna 😃 jau nusibodo pingvinaut 😀
tai ziurek ir pagimdysi penktadieni 😃 cia daug laiko nereik tokiems dalykams 😉
man terminas si penktadieni, niekaip nepasigimdo 😃 😃 jo jo, ziurekit kiek jau butumet numete, as vien 9 men valgau 😃 😃
kada tau gimdyt??? ot smagiai varysim toliau ,visos senos skaiciuotojos 😃 gal nebebus palaida bala 😉
laikysiu laikysiu, reik 30 kg 😃 😃
ir daug reiks atsikratyt 😃 ilgai mums kompanija palaikysi ? 😃
nu bus matyt 😀 galetu ir daugiau 😃
na 7 kg kokie dings tau iskart po gimdymo manau 😀
nzn ar pulsiu, bet lieknet labai noriu 😃
Sava chebra vel bus linksma kartu skaiciuot kalororijas ir nukritusius kg 😃 o tu tovera ne jau iskart pagimdzius pulsi skaiciuot 😀 ?
O grizta sena chebra 😃 labai gerai 😀