Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
vat ka reiskia kai vyro nera ir nieks i ausis nezyzia ka valgysim ??? ir 10 val lipa i lova su sausainiais 😤
as tai saunuole !!! nuo sekmadienio pameciau 3 kg party 😃 😛
ne nedideli toki uzsisakem 😃
bet nieko,kita ryta iki 12 ant arbateles pasedek ir bus 👍 😉
tai apsirysit to torto 3 😃 😃 😃
4 tasisi 😃 😃
Nu as jau ryt apsirysiu, mano merginos 4 tasisi tortadienis 😀 pats gimtadienis tik pirmadieni, bet teks ryt svesti, nes boba kuri dare torta susimakalavo ir jau vakar padare ☹ tai nenorim laikyt ir valgyt nebesviezu tai teks ryt svest 😀 nu bet toks ir sventimas, usprendem siais metais nieko nekviest, grynai 3 seimyniskai atsvesti, o paskui jau kita diena ir uosvienaite gales atvaziuoti 😃
neee,tai viskas yr nuodas 😃
Nu va matai mesk dabar 😃
o as ji vartoju 😕 nzn as tiek ipratau deduos nedaug,kad vos salsteltu i kava 😉 man tai nis visai nieko Huxol. O, i arbatas vartoju medu...
Nete pasiskaitinejau, kad jis didziausias blogis ☹
Tai gal sekasi jai badaut, kad pas mus visai neuzsuka net paziuret kaip mums sekasi.....tukti 😃 O ka jus galvojat apie sacharina? Girdejau, kad toks pat skonis kaip ir cukraus, bet i kuna visai neina 😀
tai ji ten kelinta kart badauja man rodos 😀
Rimtai? Ir mums net nepasigyre ☹
orinta, maciau bande dieta kur per 12 dienu net 10 kg numest imanoma ( :O ) tai gal sukudo ir paliko mus (😕 )
as tai ir geriu ir paskaiciuoju ir pasportuoju, tik siand biski saldainiuku nusipirkau, tai jau busiu virsyjus 😀
o kur Orinta? 😀
na kaip sekas? as nebegeriu selenu,nu negaliu praryt... man tiesiog atgal jos lipa ☹ uztat paskaiciuoju vis iki 1200-1500 cal 😉 tik baisu savaitgalio sulaukt,nes bus vel balius nzn kaip reiks neapsiryt ir neapsigert 😇
Taigi ju visur yra, kapeikas kainuoja 😀
a kur ju pirkt buna? as is medzio iskritus biski 😃
visai ne kaka, nebent tu ten prisikrauni kalnus 😃
man jos vistiek kaka 😃
man rodos mano mociute selenas verda ir geria kaip kisieliu nuo skrandzio, maciau vaizdelis nekoks😃
gali tiesiog vandeni uzmerkti ir poto kai isbrinks valgyti, bet tik kad neskanu 😀
galima tiesiog deti sauksta i burna ir uzsigerti daug vandens, as taip kelis kartus geriau, bet labai sprangu 😃 kauip pjuvenos kokios 😃
o kaip jas dar valgyt, be kefyro ir be pasuku? nes negaliu tokio daigto valgyt? yr kokiu minciu? 😀
tai tu jas dek bet kur, ir nebutina taigi prikrauti ten kilogramais, as siand viriau zuviene tai irgi iberiau i sriuba, valgant net nesijaucia ir nesimato, o kazkoki poveiki vistiek darys 😃 as visur po biski iberiu ju 😀 o siaip tai man stikline kefyro ir 2 saukstai selenu labai skaunu 😀
as siandien nusipirkau kefyro ir naturalaus jogurto,reiks ir man pradet kveciu selenas vartot 😕 jau visi metai pradarytos stovi ir akis bado...niekaip neprisiverciu ju valgyt nes man jos slykscios
Vaji vajei pagirtina 😃 as tai siand ryte linu semenu makalose valgiau, fuij vos neapsivemiau (puke) bet reikia visa menesi taip tai gal priprasiu veliau 😀
uztat as vakar kokia saunuole tik 1100 cal suvalgiau 😛 ir dar svarmenukus uzsidejus vaiksciojau ant ranku kol pavargau ...