Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
net virtuvej ant parketo dejau,vistiek tapati rodo...
idealiai atitaikiau vieta,vonioj,nes ant sujungimo ir mechanines nesamones rodydavo! O, batarke tai nauja...
Jo, as irgi dedu per viduri plyteles, kad nepatektu ant sujungimu, o ir ant kilimo nesamones rodo 😀
gal nelygioje vietoje stovi, man kitaip rodydavo ant plyteliu 😀
Hmm. kazkaip istikruju idomiai, gal batarke kokia nelabai gera, net nzn
jau brangesnes pirkau,kad nebludinetu, bet man regis,kad nesamone 😤
buna kartais kad ilgiau uzsilaiko 😉bet siaip tai viskas 👍 o vat mano svarstykles nuo vakar vakaro rodo,kad pameciau per nakti 1.3 kg :O kazkokia nesamone... 5 kart sveriausi...
O tu i wc normaliai, kasdien eini?
na nepraleidinedavau 😉 as saziningai ziuredavau,dar po kelis kart patikrindavau ar atitinka 😉
As tai netikiu mechaninem, nes kartais is didelio noro gali kelis bruksniukus praleisti 😃 Man tai kazkaip nieko gero sia savaite, jauciu todel, kad antras galas uzsikiso 😃 i wc 3 dienas nejau ☹
nusipirkau elektronines svarstykles tai kutvelos man beveik 3 kg nuo mechaniniu daugiau rodo 😤 kaip sunervino 😃 😃 😃 dabar ir as gramus numestus matysiu kasryt 😉
O man blyn kazko nejuda, nesuprantu kame reikalas, saziningai viska skaiciuoju, ir per ta savaite tik -300g kazkokia nesamone, bet siand sakiau rysiu 😃
niu ir kaip sekas skaiciuot? 😉 as tai bijau ant svarstykliu lipt... iki sekmadienio ryju neskaiciuodama,o tada vel susiimsiu vyra isleidus 😃
Eik jau, jei sverciau tiek tai jus jau senai zinotumet, bet jauciu man nelabai gerai atrodytu 55kg 😃 buciau PALKA GAVNO MISAT 😃 Man uzteks ir 65-67kg 😍 bet dar reikia pasistengti, svarbu, kad kazkaip sykarta viskas kitaip vyksta, is kazkur valios atsirado, ir visai nebegundo saldainiai, sokoladai ir cipsai spintelej, ramiai galiu praeiti, o anksciau taigi kol visko nesurydavau tol nenusiramnidavau ☹ Maniskis dar zvengdavo, mes sestadieniais varom apsipirkti gineraliskai visai savaitei, tai per ta savaitgali viska surydavau 😃
Irma turbut sveri jau 55 😀
Skaiciuoju, kazkaip kol gerai einasi, galvoju nesilaikysiu dietos, paskui gal kai biski sustos, kad vel pajudinti organizma gal pasilaikysiu, bus matyt 😀 As matai dar rytais pasportuoju mazumele 😀
ar skaiciuoji ar tos delcios dietos laikaisi? 😉 man kazko sunkiai krenta sykart ... savaitgali dar apsirijimas numatomas,nes vyrs gryzta 😛
Nu nzn ziuresiu, jei jau labai stipriai noresiu tai ikalsiu, bet jei tik siaip tai nea, nes jau labai graziai kudet pradejau, kad net sazine neleidzia licna kasni i burna imest 😍
veidrodziu turiu, eina per visa spinta, koki 3 metrai 😃 tam krastus kolkas matau 😃 man rodos auga, bijau svertis 😕 Irma, gerk ta arbata, nenutuksi 😃
ne platesni,o apvalu 😃 😃 😃
tovera,o ka tau auga dabar maitinant svoris???
Nusipirk platesni veidrodi 😃
gali gerti drasiai ta puodeli 😀 nepergyvenk 😃
😃 jo jo, i veidrodi greit nebetilpsiu 😃
Hmm,teks atsigerti iki 6val ☹ Va va ir sakau, megaukis, kol gali ryti kaip kiaule, paskui prisimsi ir sakysi, kokia durna buvau, kad nepasinaudojau proga 😃
ytariu,kad maistas,juk kalorijas gauni 😉 bet koks saukstelis tai tikrai ne pasaulio pabaiga 😃 Nieko tovera,dar spesi paskaiciuot 😉 megaukis maistu kol gali 😉
as paskaitau man pavydas jama 😀 blyn nevalgiau vakar ir pieno nakti buvo lasas vos ne hrrr, vadinas negaliu skaiciuot 😕
O man va pasistojo toks klausimas, po 18 val negalima valgyti, o pvz arbata su medum skaitosi cia kaip maistas ar ne?
nu saunuoles saunuoles 😃 🌷 🌷 🌷
Nu kokios mes saunuolytes 😀 ciupk 🌷