Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
o tai krosas neblogas gautusi 😃 😃 😃
Mes kretingos gatvej, ten uz gelezinkelio stoties per tilta perlipus, nu tai krosiukus viena iki kitos begt galesim 😃 Aij atsibodo jau cia norim namo 😀
o ko taip sugalvojot visam gryzt?
mes prie kalifornijos gyvenam 😀,o kur jus??? neeeee saldainiu griauzt ir taip gauja yra 😃 neatsiginu ju su visokiais skanumynais 😃
tai jau viskas bus tau 😃 o pala kurioj jus vietoj gyvenat? Mes pavasari-vasara jau ruosiames visam pargryzti tai gal susibegtumem karts nuo karto saldainuku pagriauzt 😃 😃 nu tipo palaikyt viena kita besilaikant dietos 😃
siandien dar puse velnio, nuo 6 sedziu mineralini apsikabinus 😀
uosviene is ispanijos atsiunte 😃 blyn ,nu nrealiai skanus,net mano nevalgiuke,pastoviai kniaukia kaip katins eidama ratais,kad mesytes nori 😃
O siaubas 😃 is kur tu ta mesgali izstraukei??? Net nebandyk valgut 😃 😃
dabar pradejus dirbti yra tas rezimas,bet vistiek nieko gero man ... gal kas ir pakristu jei ne kas savaitgalinis sveciu lankymas 😃
man tai ne saldainiai o kumpis maiso susiimti,negaliu praeit 😃
rasiau nesymaivyt tai Irmukui,nzn kode,bet man net nerode linestros komentaro kai rasiau ,tik dabar tepamaciau 😀
o koks tavo ugis?
pas mane toks rezimas panasiai ir yra 😀 man pradzioj taip pat buvo nesuvokiama kaip as po 18nevalgysiu,pirma savaite sunkoka buvo poto pripratau ir ne nesinori ir net nesigalvoja 😀 as taip pat saldainiu gerbeja,bet tiesiog del savo rizto paaukojau tad kai dabar paragauju,net kaikada buna neskanu 😀o baliuose ,na per pora men kaip ir ju nebuvo,o jei ir bus tas vienas vakaras nieko baisaus ,juk kelias val iki miego negalima valgyti, beroc 2-3val tai pavalge juk neisim miegoti 😀
mano mastymas buvo toks pat kol keli zmones is eiles nepasake,kad suapvalejus as po gimdymo 😃
Visai faina va paciai su savimi padiskutuoti 😃 visos turbut su savo seimynom, o maniskis i zvejyba isleke tai nuobodu ☹ turbut reik eit prisiryti is nuobodulio 😃 😃
Nu cia ir privariau 😃 bet tikiuos mums visom bus naudinga, ne tik man bet ir JURATEI ir toverai kai grys, bet gal as jau busiu liekna kaip stirnaite, tai nebesusitiksim 😃 😃 😃 aha jau daugiau nei metai taip liekneju 😃
Ir dar as retai valgau normalu maista, mesos nelabai megstu tai retai nebent vasara saslykai, kokia kepta vista arba kokie cepakai, bet tas buna retokai, pas mane i trasa eina visokie jogurtukai, sriubos, vaisiai, tai kaip man pietums pvz valgyti jogurta 😃 vienu zodziu kazkokia nesamone su manim 😃
Ir ziurek mano pusryciai darbo dienom buna kazkur 8.30 val, pietus 12.30val, tai kaip man paskui istverti iki 18val kad pavakarieniaut? O jei paankstinciau vakariene tai paskui iki kol eisiu miegot numirsiu 😃
Ir jei koks balius, o baliai dazniausiai po 18val vyksta 😀 tai ka nevalgai, ar morkyte grauzi atsisedus? 😀 Man po 18val kai zinai, kad negalima, pats tas ryjimas 😃
nu ka reikes ir man pabandyti, nors as siaip nedaug valgau, bet mano didziausia problema yra saldumynai ☹
aaaa,atsiprasau,ne taip supratau 😀 tiesiog uzkandu veliau 😀 bet niekada nevalgau po 18val.na nebent pradzioj kai dar sunku buvo tai eidavo obuolys,agurkas arba pomidoras 😀
aha linestra cia man buvo skirta 😃 tikrai saunuole, o ka darai jei pvz savo kazkurio valgymo metu negali pavalgyti?
linestra, cia man rodos ji irmai rase, kad nesimaivytu 😃 saunuole tu, 8 kg per pora men super 😀
as nesimaivau,juratuks,tiesiog norejau pasidziaugti,bet matau atsirado nepatenkintu ☹ tiesiog norejau pasakyti kad kaikada net neverta laikytis dietu,kai galime ir pavalgydamos numesti svorio. sveriau 77kg,dabar sveriu 69 😀
linestra, o kiek sverei iki tol?
oi oi oi ,tik jau nepersimaivyk 😃 😃 😃 susiimsim ir mes gal kadanors 😃
Sveikos,dietai neesu ryztinga. tad pradejau valgyti tris kart dienoj ir tiksliu laiku 😀 18val.paskutinis valgymas,nepersimiegojimas ir pan. valgau viska ka valgo seima,zinoma saldumynu pasmalyziauju retsykiais tik 😀 ir stai per du menesius mano saskaitoje -8kg 😀 manau tik reikia nepersivalgyti ir stengtis tuo paciu laiku valgyti ir jums tada pasiseks 😉
Tai ziurekit ir mokykites is manes 😀 nuo preito pirmadienio kiekviena ryta nuvedus dukra i mokykla greitu ejimu apeinu visa savo rajona (uztrunka apie 20min) paskui dar gryzus sokineju su sokdyne 100 paprastu suoliuku ir paskui pasimaivydama beleka, nu kad nesustociau taip iskarto 😀 \pusryciai pas mane stikline kefyro su 2 saukstais kvieciu selenu ir sauksteliu linu semenu 😀 ten paskui dienos eigoj visko buna 😃 nu argi as ne saunuole 😃 ryt vaziuosiu i parde tai nepirksiu jokiu saldainiuku, prisipirksiu vaisiu ir darzoviu kalna ir visas nugalesiu nukritusiais kg 😃 😃 😃
nedingom,tik niekaip neprisiverciam skaiciuoti 😃
Nu moteros kur dingot, jau visai ziuriu apsileidot, as tai pradejau vartoti kvieciu selenas, ale visai geras dalykelis, valgyt nebesinori 😀
as tai neskaiciuoju, bet prisilaikau, tai svoris neauga, bet ir nekrenta, bet kazko labai spuogais stipriai isbere tai nuo pirmadienio, laikysiuos organizmo valymo dietos 10dienu vien tik koses, tai ziuresiu kiek istempsiu ir kiek numesiu ir kiek spuogu dings 😀