Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
zinau, zinau 😃 jau greit leksiu i lovyte 😃
O ka prie kompo veiki viduri nakties 😛 zinai ka reik daryt 😃 Lauksim rezultatu greitu laiku 😀
zinau, kad yra kurie ilgai planuoja, pas mane draugai 4 metus planavo, bet kiek yra kurie labai greitai susiplanuoja, tai kodel negaleciau as butu viena is ju 😀
tik antras 😀 mano drauge 2 metus plaunuoja .. manau uzkibs per 3 😀
niu dukryte planavom tris menesius, o va antra planuojam jau antras menuo ir nelemtingas ☹
pirmas netyciukas, niekad gyvenime netikejau tokiais dalykais, bet va gaunas pasirodo 😀 o antram dar laiko nera, nebent ir netycia gautusi 😀 o kaip pas jus?
o jums greit pasiseke?
a va cia jau nieks neklausia 😃
geriau ateitu kai mes norim ir esam pasiruose 😀
manau kad kantrybes, ir ateis kada pats nores lelinas 😀
kad taip lengvai nepasidaro ☹
tai prie darbo 😃 zinai ka reik daryt 😃 mesk ta brudna reikala su kg metimais 😀
manajai spali bus 3 metukai, tai jei dabar pastociau, tai tikrai neblogas skirtumas gautusi 😀 tai kaip tik kol lasiniu yra reik gimdyt, kad paskui visus iskarto mest 😃
as ir noreciau, bet reik akmenis is tulzies issiimt, ir lasinius numest 😀 maniskiui metai ir menesis, Adas 😀 O tavo jau sakei 3 panelei bus 😀 geras skirtumas visai butu 😀
o mes tai labai norim antro kleckiuko 😀 tovera o kiek tavajam laiko ir kuo vardu?
ojee, neprisikalbek geriau 😀 tikiui kad sukudai belekaip, nervu kiek buvo ... man jau tuoj noras dings antra turet, visi tik pasakoja aplink panasius reikalus, mano tai angelas tada, supdavos supynei sau ramus, dabar ir geras vaikas, zaidzia vienas, aisku demesio reikalauja, bet nereik noret kad butu kaip pliusinis zaislas 😀
zinok jutatux, neatsilaikiau 😀 ir sukirtau kelis sparniukus 😀 bet pietus mano buvo tik saltibarsciai, tai gal nieko jau tokio blogo 😀
tovera, tu net neisivaizduoji mano damute kokia buvo, nei dienom nei naktim nemiegodavo, nieko nevalgydavo, o ka suvalgydavo isvemdavo, pastoviai verkdavo irgi iki apsivemimo, ir dar supti ja reikedavo ne paprastai, o pasisokinejant, kad nurimtu, zodziu vargo vakariene buvo,o as dar dirbti isejau kai jai buvo 7 men, o dabar jai beveik trys metukai, bet irgi yra su principais, aisku pati issilepinau, pati ir turiu kenteti 😀
bet va kaip tik planuojam antra, tai sakau, gal butu mano issigelbejimas nuo visokiu dietu 😃
oi kaip skanu sparneliai 😀 bet deja, nieko valgomo, tik uzkast ten nebent 😀
agonija, tau reik gimdyt vel 😀 turbut lelinas nelabai geras buvo, mano tai kaip 3 men vien miegojo, tai ir svoris nekrito ne kiek ☹
aciu 😀 as nebeatmenu,kada bevalgiau tu sparnu,na tikrai ner ka valgyti 😃 geriau sau kulsike isikepk be odeles.
As dabar visada pradejau nulupus oda kepti,kad maziau riebalu butu 😉 ir normaliai gaunasi,neapdziuvus nei ka,tik vyrui kepu su odom nes jis jas ziauriai megsta 😉
tiesa su gimimo diena 🌷
jetau, nu cia man isviso sugriovei vilti gyventi 😃 tokius skanucius galvojau rytoj issikepti ☹ arba nebent tada daugiau nieko visa diena nealgyti 😀
ojei,mesk is galvos ten nieko valgomo nera 😃 net nzn kiek ten yra bet jie kaloringi nes viena skura,o jos isvis nereik valgyti!
tovera, na pas mane virsvorio kaip ir nera, tiesiog po gimdymo buvau sukudus labai ir man labai patiko toks mano vaizdas, o va nesenai priaugau truputi svorio, tai noreciau buti kokia buvau anksciau 😀 bet siaip tai as visiskai neturiu valios, tai net nzn kas man padetu, gal geras spyris i uzpakali 😀 na bet siandien irgi dar laikomes 😀
o gal kuri zino kiek kaloriju turi vistos sparniukai?
aciu,kad tik tos valios nepritrukciau 😃
agonija, jei turi maza virsvori, tai gali leisti sau ta grietine indeliais kabint, pas mane situcija kitokia, tai ziuriu ka valgau, geriau obuolys nei saukstelis grietines 😉
*linkiu 😀
juratux tavo tortadienis, tau galima 😀 beje liknkiu pasiekti norimu rezultatu 😉
kuo daugiau versite save atsisakineti tuo labiau noreis ir galiausiai apsirysit 😃 bent jau man taip buna 😉 o siandien ir vel nebeiseis suskaiciuot,vel sveciai 😃 gerai,kad nors vakar isejo pasikefyrinti 😉
as irgi negaliu be grietines ir pan, taigi kaip ten bebutu mes skaiciuojam kalorijas, taigi jei nori gali ir visa indeli grietines sukapoti, svarbu tik nevirsyti normos 😉 as tikrai nesiruosiu atsisakyti visu gyvenimo malonumu del keliu lycnu kg 😀 tai va po riebaus savaitgalio ir as siandien vel sazininga skaiciuotoja 😀
as ir tiek pat galiu duot 😃
drasiai ,net dar daugiau galiu koki 20 atsegti 😃