Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
oho kokios saunuoles, as tai dar nesugalvojau ka valgysiu ☹ gal nieko 😃 saunuole dove12 taip ir toliau
negalvvok apie edima 😃 ir nevalgyk bananu, geriau 2 obuolius 😛
oi oi kaip sunkju kovoti su tuo svoriu as siandien kava juoda geriau be cukraus ryziu isiviriau 3saukstus sausus be jokiu priedu suvalgiau db nezinau ka cia siandien toliau valgysiu😀ai ouse babano dar suvalgiau😀bet jau apetitas atsirado eisim i lauka ka nesinoretu valgyti
labas rytas, vakar valgiau ryte kava, surelis, pietums tuno dezute, agurkas, pomidoras duonos riekute (juodos), obuolys, vakarienei kefyro 0,5 su agurku, ridikeliu, pomidoru, krapais, lasas druskos, juoda duona. Dar kavos kazkada geriau. Dziovintu slyvu kokios 3, ir obuolys 😀 ir beabejo daug daug vandens 😀 sios dienos meniu, ryte kava, pietums jautienos gabaliukas virtos, is vakaro uzmarinavau su cesnaku ir alyvuogiu aliejum, keli sausktai grikiu ir darzoves, vakarienei nesugalvojau dar ka valgyt, greiciausia isisvirsiu avizines koses, nes kazkaip visai noriu desiu siek tiek sviesto ir puodelis nedidelis pieno 😀 nes avizos istraukia kalci 😀 aisku gersiu daug vandens ir valgysiu kokiu vaisiu, tik ne bananu 😀 del kororiju begiojant ne nezinau, nes nebegioju 😃 jauciu koki 70-80 10 min 😀
labas tovera parasyk savo dienos meniu ka valgai 😀as vakar begiojau 👍 ir jau 4dienas nuo6val nebevalgau😀
o kazin kiek kaloriju susidegina begant?
eidama niekd nevalgau ,o ir gryzus nebevalgiau
nu jo geras krosas su hodogu 😃 10 min vaiksciojimo neskubaus sudegina 50 koloriju jei ka 😀
butinai 👍 o tu man galesi pakoreguoti 😀
nu gerai patikejau gal 😀 nuo pirmadienio pateiksi sarasa ka valgai 😃
nu dar ziurint kaip vaiksciojot, jei kaip sraiges ir dar koki leda laizet tai manau nieko gero 😃 nes as esu macius viena moteriske begiojo, o begdama dar hot doga valge 😃
as va siandien ris valndas su vaiku pravaiksciojau ,vis siokia tokia mankstele 😃 kaloriju biski apmazinau 😃
kol nieko nera galima, netgi reikia, kad paskui lengviau butu 😀
gerai atvaryk, bet svecius as myliu, gali paskui dar blogiau buti nei ledai 😃 bet tau istikro nelabai galima liesintis, tai ... 😀
sveikutes, blemba tovera ar negaletum mane kuriam laikui kaip augintini koki pasiimti, kad numesciau greiciau savo kg 😃 nes namie nu blemba niekaip neina, tai dukra is vieno sono koki leda kisa, tai vyras is kito kokia pica, nu o as taigi negaliu imti ir atsisakyti 😃
ne ne, sakiau viskas, uzteks ziureti i veidrodi ir verkti 😃 nuo pirmadienio pradedu veikti 😃
dove kur rasai teksta po apacia yra staciakampis [pasirinkti faila] ten paspaudi ir ikeli nuotrauka tik kelk nedidnesne 1 mg 😉
tikekimes pirmiausia reikia priversti save pasportuoti bet ir sunku dar tikrai turbut nera tokio uzsidegimo kad rankas nuleidus vaikstau😀
kaip cia isimetat foto i sona?
BUSI, jei tik nori 😀
cia 15 kg maziau sveriau nei dabar 😀
😃
va noriu vel nors tokia buti 😃
dove12 atsiras ir pas tave valia ir uzsidegimas 😉 pradek skaiciuot kalorijas 😀 pamatysi kaip lengva bus 😀 pirmos dienos sunkiausia ,o paskui isivaziuosi 😉
kai faina mamytes jums kad turit valios ir kovojat su savo svoriu tikiuos ir as grazia diena save tam nesiteiksiu.mano ugis 164 o sveriu po gimdymo 79☹vienu zodziu pilvas ir aplink pilva uzsidejas gelbijimo ratas😀☹kai pasiskaitau jusu sms baltai pavydziu😀
na sakau ir prie stalo nerysiu 😃 ir ziuresiu ka dedu i burna 😀 as zinau ka tai reiskia kai tai isivaziuoji ir jau visi giria , tada toks kablys buna ,noris vis ddaugiau 😀
labai daug neprisivalgyk 😉 zinau kad numesiu, jau kabli prarijau 😃 visi sako kad skudau, o tas labai veza 😀
as noriu numest 25 kg ,tada tikrai busiu patenkinta savim 😀 reiks ir man po pavalgymo tada iskrovas daryt... man ryt gaunas balius ,mamos gimatdienis ,bet jau skemadieni teks iskrovike darytis 😀 tai aisku numesi ,jei jau tiek numetei 😉
biski buvo, varem i venecija, tai buvau atsipalaidavus, vaiko gimtadienis, bet paskui pasitvarkau po pavalgymo iskrovos dienos ir neprilimpa, o liko dar daugggg, noreciau 23 kg dar numest 😀 aisku numesiu tikrai 😃
oho neblogi rezultatai ! tikuos ir as kazkas panasaus pamesiu per toki laika 😀 o nebuna ,kad sugriesiji ? as per gimtadienius sakiau nesilaikysiu ,nes tu gimtadieiu ir nera daug 😀 pas mane gimtadieniu daug bus tik nuo gruodzio men tai dar labai toli 😃 iki to gal jau busiu plona 😃 gal nebedaug like numest ,kad svoris apstojo ?
siai dienai nera 17,5 kg 😀 as ir labai gerai jauciuos, tik kuo toliau tuo leciau svoris krenta, o pamest dar daug reik 😀