Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
oho kiek sporto 😀 nu saunuole ! as tai tingiu sportuot 😃
as tai negaliu su tom iskrovos dienom, puse dienos istveriu, o poto man jau blagai pasidaro 😀 siandien net tris kartus sportu uzsieminejau 😀 tiksliau is ryto viena isbegau pabegiot, pabraidziau juroj, siaip greitu ejimu pasivaiksciojau, poto su dukra isejom pasivaikscioti, tai as ja isisodinau i stumiama dvirati, kad man butu sunkiau ir greitai pasivazinejom 😀 ir va katik gryzom, su visa seimyna varem prie juros truputi pasivaikstineti, tai manau, mano pirmoji lieknejimo diena superine 😀
na jei ir mesytes valgei ir kitu darzoviu,vaisiu,tai gerai. MONO dieta tai,kai valgo savaitem tik 1 produkta 😉
Is tikruju ta dieta,nera vien sriuba,galima ir vaisiu,ir darzoviu,kt,diena ir bulves,ir mesytes,tai gal nenuskriaudziau to savo organizmo lb.Nuo sendien stengsiuos valgyt daugiau darzoviu ir vaisiu,ir nevalgysiu po 6val.Aisku rinksiuos liesesnius produktus,ir nenaudosiu cukraus,ir ziuresiu kas gausis sia savaite.+dar sportuoju(su vezimeliu nuenu idiena po 5km)😀
Kiekvienam pagal skoni😀
va juratux viskai tiesa raso 😉 negalima viena produkta valgyt ,nes tai arciausias kelias iki apsirijimo 😀 as valgau ta ka noriu ir net labai noriu ,bet susikaiciuoju kalorijas ,kad nevirsyciau 😀
jau mono dietu pakest negaliu 😤 nesamone gryna ! ir organizmas senka nes jam reikia gauti ivairiu medziagu ir pats kankinies, nes bloga darosi vien paziurejus i ta produkta 😉 o galiausiai poto apsiryji visko kas papuola po ranka 😃
nu su kopustais manes neapgautu nieks, jau geriau grikius vien valgyciau 😃
Su skoniu tai puse velnio Tovera,ypac pirmom dienom bliudais vriau,o po to sirdis nusiplauna ir norisi kazko rimciau uzkramtyt,kad net kinkos dreba.man per savaite nukrito 2kg.o raso kad 5-7 nukrenta.
oje kaip neskanu kopustai 😀 ir kaip pavyko ka numest?😀
Praeita savaite laikiausi kopustienes dietos,tai nervu kainavo,visai seimynai☹
agas, as ir 3 meniu darau visiems skirtingai 😀
su tuo gaminimu tai sunku ,tikrai uzknisa 😃
as ir vyrui darau ,sau daraus ir dar vaikui atskirai 😀
susinervinus net neragaudavau,sakiau pats druskos isedek kiek reikia 😉 na vaikui tai tekdavo ragauti 😀
oi rimulis padarai o pati nevalgai 😀 mano vyras smalizius ir megstantis gerai uzvalgyti tai tikrai nera lengva 😉
sveika prisijungus 😉 oi 10 kg nera daug 😀 kad man tik tiek butu 😀
Sveikos,mamytes,jungiuos ir as prie jusu,nes po gimdymo uzsilike kiligramai ne is vietos,jei valgau normaliai.Iki normalaussvorio reiktu 10kg.numest,bet kaip?jei seimynai reik valgyt daryt 3 kartus per diena😀
nu va saunuole 😀
tai va vakareir pagalvojau kodel negeriau kefyriuko ,bet jau per velu buvo 😀 bt kaip viskas nervino aplinkui ,dar vyras atejo su keptom bulvytem 😃 ugdo jis mano valia 😃 bet atlaikiau 😃
o kodel vandenuka, kefyro reikejo siek tiek gert 😀
neblogai, savaitgalis prailgeja 😀
Labas dienike 😀 Toverai ir agonijai sveikinimai uz pamestus kilogramus 😀 o as vakar visa diena geriau tik vandeniuka... oi sunki diena buvo ... 😀
pas mus siandien toks Bank Holiday pirmadienis, kai i darba nereikia, bet tadiena tau apmoka 😀 nu be picos tikrai iskesiu, o del ledu, tai jei ir neiskesiu tai tada kazko kito maziau suvalgysiu 😀
agonija, o tau kas iseigine snd ? 😀 ar atostogos ? 😀 gerai visai tu cia, tik be picos ir ledu prieskoniu turi iskest 😃
saunuole tovera, as tai syryt pasisveriau tai lygiai 73 kg, tai 1kg maziau, turbut delto, kad vakar kaip kokia kalnu ozka beveik dvi val skardziais laipiojau 😃 gera pradzia 😀
labas rytas panelytes, as va su riztinga nuotaika jau treninguose ir laukiu kol vyras grys is pabegiojimo ir as varysiu 😀 siandien mano meniu pusryciams bananas ir truputis arbuzo, pietums darzoviu troskinys, o vakarienei dar nesugalvojau 😉 tai ka pradedam liekneti 😀
labas rytas mergaites, na siandien pirmadienis, man per sav nukrito 1 kg VALIO 😀
siandien kefyrinames ..
nuo ryt delcia, labai palanku mesti svori 😉
😃 na truputi,bet greit isivaziuoji 😉
kai pradedi skaiciuoti tada baisu palieka😀