Skaičiuojam kalorijas

09. Jul, 07:26

Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)

02. Aug 2010, 10:18

tai reikia valgyti 😃 tik skaiciuoti kiek suvalgai 😉

02. Aug 2010, 10:17

Neisivaizduoju kaip nevalgyti😀

02. Aug 2010, 10:16

agonija , reiks butinai parodyti tuos rezultatus 😉

02. Aug 2010, 10:14

sveika prisijungus juratek 😀 na tovera cia tai geras pas taves atsiminimas su tais protezais 😃 gaila,kad nemaciau nieko panasaus,gal ir man apetita numustu 😃

01. Aug 2010, 22:54

na ka mergaites,dirbsim is peties 😀 kad geriau jauties numetus tai kas be ko 😀 pirmi 10 kg numesti yra lengviausias darbas 😀 paskui jau gaunas AZARTAS 😀 cia su tokia kompanija tai galim viska 😀 svarbiausia nepraskyst, daug gert skysciu, ir galvoti kad po kokio men busim lengvesnes 5 kg, gal ir daugiau ... 😀 o as dar galvoju apie protezus,man padeda 😃

01. Aug 2010, 19:44

saunu jau pradzia yra,judejimas tikrai padeda.uzmirsau parasyt,kad su kaimyne mes irgi mankstinomes,begiot neisejo vaikai mazi buvo,bet namuose darydavom ir kaip numeti svori kokia laiminga buni,kaip lengva ,koia savim pasitikinti buni atsimenu ta gera jausmaas noriu numesti 10 kg daug,bet zadu iveikti,bent jau siandien taip galvoju

01. Aug 2010, 19:33

valios tai begalo daug reikia,bet reikia save nuteikti kad norim buti grazios mamytes ir gal pavyks,siandien krosiuko nebegsiu nes buvom kaime tai ten nemazai pajudejau zole pjoviau tai manau kaskiek pameciau gramu nes kokia gera valanda uztrukau besidarbuodama kai vyras po tokio darbo pamate sako nu tu ir raudona veidas buvo kaip su burokeliais isdazytas😃 va siandien dar plius viena diena kai nuo sesiu nevalgau ir per dienas stengiuos laikytis

01. Aug 2010, 19:28

aciu uz priemima.Virsvori turiu po vaikuciu del valios neturejimo.Gimdziau 3 kartus ir vis dejosi kilogramai..Viena karta tvirtai nusprendziau skaiciuoti kalorijas,susigincijus su kaimyne ir pavyko. sulauke tinkamu rezultatu,isbadeje,pradejom po truputi smaguriauti ir turbut zinot,kaip jau buna.Per 2 metus vel storule.dabar paskaitinejus pas jus vel ryzausi,gal jusu pagalba ismoksiu ir toliau numetus svori ji palaikyti,neprisiauginti.Kai pirma karta skaiciavau,tai stengiausi nevirsyti 800 koloriju,dar man padejo ,moraliskai , knygos skaitymas almos valgau ir liekneju ir aisku gincas su kaimyne.sveremes kiekviena diena.Tad nuo rytojaus pradedu tvirtai nusprendziau.Jauciu bus nesunku su tokia palaikymo komanda

01. Aug 2010, 18:03

gera mintis tovera 👍
sveika prisijungus juratek, tu ne viena tokia bevale cia 😃 bet bendrom jegom nuo pirmadienio pradedam jei nori 😀

01. Aug 2010, 15:56

sveika juratek, papasakok kiek nori numest, ir kaip sekas, visom lengviau bus 😀 jauciu reikia koki prizu fonda daryt ar ka kad motyvacija butu didesne 😃 galim pvz padaryt kiekviena pirmadieni rezultatu diena, kiek nukrito ir kiek liko numest 😀

01. Aug 2010, 15:11

Sveika prisijungus juratex 😉 pasipasakok apie save 😀

01. Aug 2010, 15:05

prisijungsiu prie jusu skaiciuoti kalorijas,vis bandau,bet kaip visada tas apetitas ir valios neturejimas,gal si karta pavyks

01. Aug 2010, 14:49

prisijungsiu prie jusu skaiciuoti kalorijas,vis bandau,bet kaip visada tas apetitas ir valios neturejimas,gal si karta pavyks

01. Aug 2010, 13:46

nu juratux, mes cia prisikarksejom sau ant dusios tai dabar jau turesim parodyti rezultatus po kokios savaites 😃 orincike saunuole 🌷 o tovera tai is vis pas mus pavyzdys 😀

01. Aug 2010, 10:55

tikekimes,kad nepamirsim 😃

01. Aug 2010, 10:31

labas rytas 😉 orincike SVEIKINIMAI 😀 jau ir rezultatas yra neblogas 😀 as ryt pasakysiu kas nukrito per savaite 😀 juratux ir agonija, jau prisizadejot abi nuo pirmadienio 😀 ziurekit nepamirskit 😛 man po vakar fules nukrito 300 g 😃 po lasiuka po lasiuka, ir priartesiu prie savo tikslo 😀

01. Aug 2010, 09:52

visos taip intensyviai kudinasi,kad man jau ir sazine pradejo griauzt del baliu 😃 ,na bet nuo pirmadienio pradesiu dar rimciau tuom uzsiimti 😉 pagaliau pasibais visos sventes 👍 nes man jau labai sunku beatsilaikyti,kazkaip per smegenis duoda -ai kam cia ryte,diena laikytis jei vakare vistiek nesamones valgysiu,bet atsilaikiau,ir tikuos nepriaugsiu (o anksciau tai budavo po baliaus + 1-2 kg 😥 )

01. Aug 2010, 09:48

oi agonija sujuokinai su tuo hotdogu ir krosu 😃 jauciu geras vaizdelis turejo buti 😉

01. Aug 2010, 09:20

labas rytas 😀 as jau su savo pasiekimais 😀 per 12 dienu numetus 3 kg 400 😀

01. Aug 2010, 09:15

sveiikos as esu is ventos miestelio akmenes rajono😀nu ka nieko begioju o seimyna vaikstineja vis ne viena jauciuos tokia dideliam stadijone😀

31. Jul 2010, 23:20

speju kad jokio skirtumo 😀 as dar kivius valgau 😀

31. Jul 2010, 20:16

as obuoliu tai kazkaip jau atsivalgius, tai man dabar greifruktai labai limpa 😀 idomu ar yra skirtumas kokius butent obuolius valgai?

31. Jul 2010, 20:03

greifruktai gerai, as klazkaip apie juos pamirsus buvau 😀 man obuoliai tinka, gerina medziagu apykaita 😀

31. Jul 2010, 19:56

as tai mieliau koki greifrukta sukapoju 😀 bananas tai man paskutiniu laiku kazkoks visai nereikalingas vaisius, nes as nei malonumo, nei sotumo nejauciu, tai jau geriau pakeisti kazkuo kitu 😀

31. Jul 2010, 19:22

pas mane pragiedrejo, ir net karsta pasidare 😀 buvom parke, kamuoli paspardyt ir lekste pametyt 😀 vis pakrutejau 😃 as ir kokio kroso negaleciau begt jei ziuretu kas 😀 nors gal neliuzeriauciau tada 😃 o del banano tai kaip agonija sake net 89 kolorijos 😀

31. Jul 2010, 18:08

dove net 89 kalorijas 😀 as tai negaleciau ramiai begioti jei mano seimyna sedetu oir ziuretu 😃 o is kokio tu miesto?

31. Jul 2010, 15:29

gerai tovera nebevalgysiu bananu😀bet kad as skaiciau kad bananas turi tik 89kolorijas😀

31. Jul 2010, 15:28

pas mus tai grazus oras,laukiu vakaro krosiuka begsiu mane seimyna palydi iki stadijono as begioju o tevelis su dukryte laukia manes kol pabegiosiu vien tas pliusas kad vyras mane palaiko 👍

31. Jul 2010, 14:09

pas mus irgi nelabai koks oras, net kazkur eiti ir deginti kalorijas nesinori 😃

31. Jul 2010, 14:05

as grizau pasishopinus, padeginau kolorijas kelias val 😃 jau pavalgiau, sudas oras ... bet eisim i lauka kaip karalaitis prabus 😀