Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
tai reikia valgyti 😃 tik skaiciuoti kiek suvalgai 😉
Neisivaizduoju kaip nevalgyti😀
agonija , reiks butinai parodyti tuos rezultatus 😉
sveika prisijungus juratek 😀 na tovera cia tai geras pas taves atsiminimas su tais protezais 😃 gaila,kad nemaciau nieko panasaus,gal ir man apetita numustu 😃
na ka mergaites,dirbsim is peties 😀 kad geriau jauties numetus tai kas be ko 😀 pirmi 10 kg numesti yra lengviausias darbas 😀 paskui jau gaunas AZARTAS 😀 cia su tokia kompanija tai galim viska 😀 svarbiausia nepraskyst, daug gert skysciu, ir galvoti kad po kokio men busim lengvesnes 5 kg, gal ir daugiau ... 😀 o as dar galvoju apie protezus,man padeda 😃
saunu jau pradzia yra,judejimas tikrai padeda.uzmirsau parasyt,kad su kaimyne mes irgi mankstinomes,begiot neisejo vaikai mazi buvo,bet namuose darydavom ir kaip numeti svori kokia laiminga buni,kaip lengva ,koia savim pasitikinti buni atsimenu ta gera jausmaas noriu numesti 10 kg daug,bet zadu iveikti,bent jau siandien taip galvoju
valios tai begalo daug reikia,bet reikia save nuteikti kad norim buti grazios mamytes ir gal pavyks,siandien krosiuko nebegsiu nes buvom kaime tai ten nemazai pajudejau zole pjoviau tai manau kaskiek pameciau gramu nes kokia gera valanda uztrukau besidarbuodama kai vyras po tokio darbo pamate sako nu tu ir raudona veidas buvo kaip su burokeliais isdazytas😃 va siandien dar plius viena diena kai nuo sesiu nevalgau ir per dienas stengiuos laikytis
aciu uz priemima.Virsvori turiu po vaikuciu del valios neturejimo.Gimdziau 3 kartus ir vis dejosi kilogramai..Viena karta tvirtai nusprendziau skaiciuoti kalorijas,susigincijus su kaimyne ir pavyko. sulauke tinkamu rezultatu,isbadeje,pradejom po truputi smaguriauti ir turbut zinot,kaip jau buna.Per 2 metus vel storule.dabar paskaitinejus pas jus vel ryzausi,gal jusu pagalba ismoksiu ir toliau numetus svori ji palaikyti,neprisiauginti.Kai pirma karta skaiciavau,tai stengiausi nevirsyti 800 koloriju,dar man padejo ,moraliskai , knygos skaitymas almos valgau ir liekneju ir aisku gincas su kaimyne.sveremes kiekviena diena.Tad nuo rytojaus pradedu tvirtai nusprendziau.Jauciu bus nesunku su tokia palaikymo komanda
gera mintis tovera 👍
sveika prisijungus juratek, tu ne viena tokia bevale cia 😃 bet bendrom jegom nuo pirmadienio pradedam jei nori 😀
sveika juratek, papasakok kiek nori numest, ir kaip sekas, visom lengviau bus 😀 jauciu reikia koki prizu fonda daryt ar ka kad motyvacija butu didesne 😃 galim pvz padaryt kiekviena pirmadieni rezultatu diena, kiek nukrito ir kiek liko numest 😀
Sveika prisijungus juratex 😉 pasipasakok apie save 😀
prisijungsiu prie jusu skaiciuoti kalorijas,vis bandau,bet kaip visada tas apetitas ir valios neturejimas,gal si karta pavyks
prisijungsiu prie jusu skaiciuoti kalorijas,vis bandau,bet kaip visada tas apetitas ir valios neturejimas,gal si karta pavyks
nu juratux, mes cia prisikarksejom sau ant dusios tai dabar jau turesim parodyti rezultatus po kokios savaites 😃 orincike saunuole 🌷 o tovera tai is vis pas mus pavyzdys 😀
tikekimes,kad nepamirsim 😃
labas rytas 😉 orincike SVEIKINIMAI 😀 jau ir rezultatas yra neblogas 😀 as ryt pasakysiu kas nukrito per savaite 😀 juratux ir agonija, jau prisizadejot abi nuo pirmadienio 😀 ziurekit nepamirskit 😛 man po vakar fules nukrito 300 g 😃 po lasiuka po lasiuka, ir priartesiu prie savo tikslo 😀
visos taip intensyviai kudinasi,kad man jau ir sazine pradejo griauzt del baliu 😃 ,na bet nuo pirmadienio pradesiu dar rimciau tuom uzsiimti 😉 pagaliau pasibais visos sventes 👍 nes man jau labai sunku beatsilaikyti,kazkaip per smegenis duoda -ai kam cia ryte,diena laikytis jei vakare vistiek nesamones valgysiu,bet atsilaikiau,ir tikuos nepriaugsiu (o anksciau tai budavo po baliaus + 1-2 kg 😥 )
oi agonija sujuokinai su tuo hotdogu ir krosu 😃 jauciu geras vaizdelis turejo buti 😉
labas rytas 😀 as jau su savo pasiekimais 😀 per 12 dienu numetus 3 kg 400 😀
sveiikos as esu is ventos miestelio akmenes rajono😀nu ka nieko begioju o seimyna vaikstineja vis ne viena jauciuos tokia dideliam stadijone😀
speju kad jokio skirtumo 😀 as dar kivius valgau 😀
as obuoliu tai kazkaip jau atsivalgius, tai man dabar greifruktai labai limpa 😀 idomu ar yra skirtumas kokius butent obuolius valgai?
greifruktai gerai, as klazkaip apie juos pamirsus buvau 😀 man obuoliai tinka, gerina medziagu apykaita 😀
as tai mieliau koki greifrukta sukapoju 😀 bananas tai man paskutiniu laiku kazkoks visai nereikalingas vaisius, nes as nei malonumo, nei sotumo nejauciu, tai jau geriau pakeisti kazkuo kitu 😀
pas mane pragiedrejo, ir net karsta pasidare 😀 buvom parke, kamuoli paspardyt ir lekste pametyt 😀 vis pakrutejau 😃 as ir kokio kroso negaleciau begt jei ziuretu kas 😀 nors gal neliuzeriauciau tada 😃 o del banano tai kaip agonija sake net 89 kolorijos 😀
dove net 89 kalorijas 😀 as tai negaleciau ramiai begioti jei mano seimyna sedetu oir ziuretu 😃 o is kokio tu miesto?
gerai tovera nebevalgysiu bananu😀bet kad as skaiciau kad bananas turi tik 89kolorijas😀
pas mus tai grazus oras,laukiu vakaro krosiuka begsiu mane seimyna palydi iki stadijono as begioju o tevelis su dukryte laukia manes kol pabegiosiu vien tas pliusas kad vyras mane palaiko 👍
pas mus irgi nelabai koks oras, net kazkur eiti ir deginti kalorijas nesinori 😃
as grizau pasishopinus, padeginau kolorijas kelias val 😃 jau pavalgiau, sudas oras ... bet eisim i lauka kaip karalaitis prabus 😀