Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
apie 73 dabar 😀
o sveri kiek, nes zinok nebepamenu 😀
noriu svert 50-55 😀
nors siandien is peties padirbejau 😀 net po prakaitu 😀 uzvakavau 12 stiklainiu misrainiu ziemai ir 10 stiklainiu agurku pamarinavau 😀
o kiek tu nori?
gerai kai tau nedaug tereik... ech... gal iki ziemos numesiu kiek noriu ... 😀
na anksciau kai tiek laikiausi tai per savaite nukrisdavo po 2kg, o man labai daug nereikia 😀
as retai galiu pasisvert ... nes namie kai neturiu svarstykliu... bet jauciu ,kad liekneju ,net vyras pastebejo ,kad pilvukas gerokai mazesnis 😀
kazin ar as liekneciau su tike suvartotu kiekiu, nes as mazute... ir nesu dabar labai aktyvi...
tikrai tovera kas per sureliukas? nes as irgi pusryciams tik sureli valgauy, bet jis turi 151 Kcal 😀 noreciau tavo 😀 taip kad dalinkis pavadinimais 😀
sveikuciukes, papildomu kilogramu drauges 😃 kaip sekiojasi liekneti? man tai puikiai, laikausi, bet as ne taip drastiskai kaip jus 😃 as suvartoju iki 1500Kcal per para, ziuresim kiek sversiu pirmadieni, kai visos priduosim rezultatus toverai 😃 ir galesim pasidziaugti pasiekimais 👍
tik sestadieni vaziuojam pas viena MK mamytes dukrytes gimtadieni, tai sakiau visa diena pries tai nevalgysiu, kad baliuje galeciau kukliai pasmaliziauti 😀
o koki sureli perki 😀 ? sugundei ir mane 😃 as ir noriu sorulio ,o dar nekaloringas 😃
mano surelis turi 82 kolorijas 😀 bet as ji sau leidziu, nes geriu tik pusryciam kava su juo jei valgau 😀 buna kad pasidalinu su vaiku, nes jis ir alpsta del suriuku 😀 kava geriu be cukraus ir be medaus, kazkaip taip jau daug metu geriu 😀 o arbata su cukrum 😀 o rukyt ir nerukau, meciau kaip nescia buvau 😀 jei nori lieknintis ir rukai, tai tikrai negalima mest, nes apsirysi belekaip 😀
as nerukanti 😀
tovera bet surelis sureliui neligus jis ir daug koloriju jug turi?as tai i kava deduos truputi medaus o arbata geriu be cukraus jau pripratusi esu aplamai stengiuos nevalgyti saldumynu bet toks jau potraukis yra tai sakes☹ pries nestuma viska sveiciau nieko nesisaugojau o db jau nebegaliu viska valgyti kaip liudna ir sunku save valdyti☹o jus gal rukot kuri nors?
na as kazkaip vasara arbatos nenoriu 😀 aisku ateis saltos dienos tad vel gersiu arbacike 😀 mastau gal medaus nusirkt 😀
tai ir as valgau,prie progos 😀 bet esme,kad kasdien tai tikrai nesinori to cukraus prisivalgyti 😀 net arbata nesaldinta gerti pradejau,jei jau bus mirk atsikelk tai ir suvalgysiu net 2 sausainius 😃
nu as juos nevalgau kasdien ,bet karta i dvi savaites suvalgau viena 😀
ziurint koks tas sausainis 😀 as geriau renkuosi koki vaisiu vietoj sausainio 😀 arba suvalgau ryte sureli su kava mm 😀
vistiek kazkada numetusios vl valgysit viska 😀 geriau reik ismokt gyvent kitaip ,valgyt viska ,bet nepriryti 😉 uztat ir po dietos tad bus lengva 😀
tai koks cia tada kaloriju skaiciavimas jei save varzot ir bijot sausaini suvalgyt to nesuprantu 😀 esme ir yra kaloriju skaiciavime ,kad ir ta sausaini gali suvalgyt ,tik nevirsyt kaloriju normos 😀 tada jus neskaiciuojat kalorijas ,o tiesiog dietinates 😀
as tai liepiau vyrui man neduoti jokiu visokiu siuksliu kai pats valgys 😃 jei pati valios neturiu,bent jau jis tures neduoti man kokiu sausainiu 😃 o siaip jam visiskai dzin... kai buvau sukudus,kad i priesnestukinius drabuzius tilpau net nepastebejo,kol pirstu neparodziau...
maniškis, taip pat neskaičiuoja mano kg, gal dėl to, kad pats apvalus...bet kartais taip pikta pasidaro ant savęs, pasilaikau kokios dietos, pasportuoju, bet geram atrodymui to nepakanka...tai turi būti daroma diena iš dienos, o kartais taip pritrūksta valios
O,kokiadiskusija uzvire😀Suneliui mano 8,5metu,tai jis lb geras mano draugas.Esme tame kad pries nestuma jis mate liekna,pasipuosusia,susitempusia,o cia po gimdymo 16kg.vaikas pasake kaip jam atrodo.Seima ir yra tokie zmones kurie viska gali sakyti atvirai,pasisneketi apie viska.Po tokio sunaus pasakymo as nekiek neisizedziau.Ir su vyru pasisnekam ta tema,draugiskai.Reikia man seimos palaikymo,kad pasakytu,kad pabartu,kad patartu. O del madingumo tai pamirsau kabutes😀
gal tas spaudimas tikrai kitom ir geras spyris.bet man kur jau kur,bet nelabai fainiai atrodo,kai tas vyksta tarp seimos nariu..na tarkim jei vyras kanors vepteltu,tai jau ne kg noretusi mest,o ta vyreli,bent jau man..
is vyro puses,manau,gali buti nebent pagalba,padrasinimas.(padeti gali nevalgydamas vidurnakti,jei pvz moteriai sunku susilaikyt,ar jei atsisako kokiu sokoladu,o vyras juos megsta,sutart,kad pasmaliziautu vaziuodamas is darbo..) na cia kaip kas jau susitaria ir kam ko reikia.. na o del vaiko-vaikas yra vaikas.pas juos dar nera takto,bei suvokimo apie daug ka..
Esme tame, kad ateina kiekvienam (beveik) tas laikas, kaip i suveikia kazkoks daviklis, kad gana, reik kazka keisti, bet tam reikia daug valios ir pastangu, o valios uz pinigus nenusipirksi, uztai reik spaudimo, o spaudima galime padaryti pacios cia, nes jau > menesis kaip seku sitas temas, gaila bet nevisos panos rodos rezultatus ..
na turbut.. 😀 yra visokiu zmogiuku 😀
na kiek zmoniu tiek nuomoniu, as sakau pagal save, nes tai yra geras spyris i sikna paziureti i veidrodi atidziau 😀
abejoju tokios motyvacijos pakankamumu..kiek yra storu zmoniu,kurie sulaukia patyciu ir t.t.bet del to jie nesukusta.. vienintele efektyvi motyvacija yra ta vidine,is saves.. mano nuomone 😀
na nepagarbos yra tame, bet kaip sake dabar stengias buti madinga mama, jei nebutu pasakes, kazin kada butu uzejes noras pasiliekninti 😉 labai tame blogo nieko nematau, tiesiog padidejo motyvacija mest svori 😀