Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
laba diena mamules...hm...ar priimsit mane i savo gretas??? 😃 ilgai svarsciau ir nusprendziau jungtis... 😃
o ka tu vietoj jos naudoji?
o del vegetos nezinau .. nes jau daug laiko as vis jos nenaudoju.. kazkas panasaus turetu but kaip buljonas
100 gr 128 kalorijos cenakas 😀
tai va. o tu gal zinai kiek cenakai ir vegeta turi kaloriju? nes as niekur nerandu
siai intike raso ,ka nera 😀
keistai labai 😀
na as geriu pirktini vandeni, perku buteliukais arba toki dideli bambali 5l. tai ten parasyta, kad 100ml vandens turi 3 kcal 😕
na nzn cia nesamone gryna .. is kur cia istraukei ?
o ar tu zinojai, kad ir vanduo turi kaloriju? Nu kazkokia nesamone...
gerai tad laukiam pirmadienio 😃
as tai neistveriau ir vakar pasisveriau, nors sakiau sversius ti pirmadienio rytais, ir pamaciau sioki toki rezultata 😀 bet niekam nesakysiu lauksiu pirmadienio 😃
aga 😃
tai cia tie vadinami raudonikiai ane 😃 skanumelis
o vyrui gaminsiu tradiciskai grybus su bulven ir padazu 😀
raudonvirsiai 😀
kokie grybukai? mano pietus siandien charcio sriubyte 😀 mmm dievinu ja 😀
as tai savimi didziujuosi, siaip esu bevale, bet va seimynai pusryciams kepiau amerikietiskus blynelius, tai pati tik viena tesuvvalgiau ir tai tik ant probos 😀
va ka tik sukirtau salotas grybukai sviezus,svogunas ir pomidoriukas ,plius 1 saukstukas 10 % jogurtines grietines 😀 ir duonos maza riekike 😀 niam niam mano pietukai 😀
oi gerai ,kad man ir jokiu sveciu nenusimato 😀 jokiu pagundu 😀
sveikutes 🌷 tai tovera as irgi is airijos tai man pasakyk pavadinima to suriuko, nes ir as rusu pardeselankausi 😉 beje is kokio tu miesto?
juratux klausei apie mano drauge tai ji ohoho buvo storuliuke, tiksliu skaiciu neklausinejau, nepatogu kazkaip 😀 bet pagal jos visus pasakojimus speju, kad turejo apie 20 kg ansvori, dabar dar liko apie 10kg atsikratyti, va.
man siandien gimtadienis atsisauke, nes mergyte susirgo, tai reiskia neapsirysiu 😃
orincike klausiai kiek noriu numesti, na siaip labaaaaai jau noreciau numesti 7kg iki mano norimo svorio, tada butu pilnos kelnes laimes 😃
labas rytas 😀 va va, gerai kad as orkaites neturiu tai ir nekepu jokiu skanestu 😀 ziurekit neprieskite, pirmadieni rezultatu diena 😛
as jau saviski pripratinau ,akd jokiu pyragu dabar nebus 😃 as jam sakau tu nori kulinares ar plonos zmonos 😃 sako tai ka jau niekad pyragu nebekepsi 😃 sakau kepsiu kai jau man bus lengviau o dabar teks keleta menesiuku pakentet 😃
sveikos,man savaitgaliai tai sunkus,vyras pastoviai po akim sveicia visokias kaloriju bombas 😃 ir zyzia,ka valgysim? gal pyraga iskepsi? 😤 jis neisivaizduoja kaip man per nervus eina su tokiais zyzimais ...
laba diena 😀 gero savaitgalio 😉 ziurekit neprivalgykit 😃
na man ir liko 20 😀 tai yra dar ka veikti 😀 o is moliugo neturiu supratimo ka daryt 😀
ar ka esate gaminusios is moliugu? parvilko man kokius 5kg sveriancia moliugo puse tai dabar mastau,kaip ji cia skaniau paruosti 😀 vaikui isviriau kose,bet ten su manais ir taip nemenkai sviesto... bet paragavau super skani 😉 reiks i MK ideti . O siaip tai 100 gr = 20 cal.
na 30 gal jau perdaug....neisivaizduoju saves tokios 😃 nes visada buvau apvali 😉
noriu numesti koki 20 ,bet ir 30 nepamaisytu 😉 tai,kad manes laukia ilgas kelias lieknejimo link...
kantrybes turi buti, nes skaicius buvo trizenkilis, ir antras nebuvo 0 😃 dabar jau tie skaiciai nebetoli 20 😀 be to gristu i lt uz 3 sav, tai dar didesnis azartas 😀