Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
As ir norejau klaust ar varduka jau turit ☺
Per velai parasiau 😃 koki varda isrinkot?
varda jau turit sumaste sunui?
Kaip supratau suneli guresi 😀 ?
man regis neminejau cia 😀 berniuka 😀
Mukuti, o zinai ka turesi? Kazkaip neatsimenu, kad buciau skaicius 😀
Is pradziu tik kol apsipratau su dviem vaikais buvo sunkiau, o dabar as organizuotai laika susiskircius tai viska speju 😀
nieko Ingut 😀 nenutraukei pokalbio 😀
Ka mano Tautvydelis siandien baisiai uzsiemes, nors mazai miegojo, bet turi reikalu, visa diena mokinasi atsistoti 😀 tai nusitempia koki daikta ir uzsiemes buna, ir vel taip per nauja 😀 pas mane kompas visa dienaijungtas, vyras dirba pagal savo grafika, bet siandien daug namie buvo, tai ir jis su vaikais buna 😀 jau kai vyras buna namie, tai as ji apkraunu vaikais 😃 tevai juk abu 😀
tai kad apie viska galima sneket 😀
Kaip berniukas? Ramus speju, demelio nereikalaujantis? Nes cia beveik nuolat sedi, atrodo kad vaiku neturi 😃 mano Adam tai toks savarankiskas nei maitint nei rengt. Tai laiko begale turiu 😀
Isikisau I jusu pokalbi, negraziai pasielgiau tema pakeisdama
Tai bus gera, saunu 😀 ir vel mes dviese diskutuojam 😃
Neradau nei lyniuotes nei metro tai palyginau su naujagymio kepuryte.super atitaikiau dydi 😀
Neradau nei lyniuotes nei metro tai palyginau su naujagymio kepuryte.super atitaikiau dydi 😀
tai biski patempk, bet vos vos, nes negerai, kad stipriai spaus galvyte 😀
Tai laisvai ismatuot ar istempus?
Tautvydo galvos apimtis atsimenu buvo 41 cm, na bet jis ir didelis pas mane buvo 😀
O kiek turi but cm?
As ant ziemos noriu salika nusimegzti toki kaip kojine ar kaip ji pavadint 😀
Istempk ir pamatuok kiek cm gaunasi 😀
Sukliudysiu jusu pokalbi truputeli 😀 ka manot? Kai jau baigta tai net mazoka atrodo 😃 kaip vaizdas? Kadangi gimdysiu ne lietuvoj tai truputi LT 😀 cia balionas viduj 😀
jau tie leliukai 😀
Buna ir taip 😀 man su pirma sake, kad pagal tonusus jau buvo beprasidedas gimdymas ir leido vaistu, tai paskui po termino tik islindo 😃 nors as tai nieko nejauciau tada, gal tik kazkiek sunervino kai slapima su kateteriu eme, tai manau del to ten viskas ir buvo 😀
na ziuresim kaip cia mano uzsispyrelis sugalvos 😀 sakis mamyte gerei 32sav. vaistukus, kad sustabdyti gimdyma, tai dbr as nelysiu lauk 🤣🤣🤣
Pagal gydymo procesa, tai manau pamirsiu as jas tikrai 😀 nes jau taip kaip buvo ir kaip yra tai milziniskas skirtumas 😀 tik daktaras nenori per stipriai ten visko atpalaiduot, nori, kad ir as pati darbo ir pastangu ideciau, tai ir plusu beveik kasdien, leidziu sau karta i savaite nusiuilint 😃 oj tai jau ir terminas greitai labai 😀 gal leliukas ir pats sugalvos ateiti 😀
ne, dar nesupuoju savo mazuliuko 😀 mums terminas pirmadieni jau, tai va ziuresim kada jau mazulis panores susitikti su teveliais 😀 na tikiuosi, kad tau gydymas pades ir visai pamirsi bedas del nugaros 😀
As galvojau jau tu supuoji leliuka savo 😀 as tai neblogai 😀 laukiu dabar rudens kada eisiu toliau nugara gydytis, nes kiek pagerejo ir sustojo viskas 😀
neblogai as 😀 jau laukiu kada cia mazius gimtadieni sugalvos pasidaryti 😀 lankausi nuo snd dienos stacionare, stebi leliuko kraujotaka su placenta, judesiukus, tonusiukus ir galvoja ar ji cia anksciau termino krapstyti ar leis iki termino isvaikscioti 😀 kaip tu?
Mano mergiote siandien gavo gelyte is turgaus prekeivio 😀