Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Kai vaikas miegojo nubegau I salia esancia parduotuve nusipirkau zaliu (kito atspalvio) siulu nes noriu kaika numegzti.gryztu ir ziuriu kad baltu irgi reikia, kazkaip galvojau kad ju yra namie.na vel nebeejau.
Dekui 😀
15 😉
Kada zolines☺?
O man siandien skauda vel galva, pasimatavau spaudima tai 140/90 , tai jau man cia aukstas, nes visada 100/60 buna. Gal del to cia man ta galva pleso sitaip
Aga ir dar ryt. O as jau snd pavargus. Na gal bus geriau sendien . Sendien tikrai daugiau pasedesiu..nes vakar tai 7h ant koju .
Ar šiandien vėl įdarbą reiks eiti ?
Laba ryta , o as isiriden negaliu. Vis dar skauda klubus:/
Labas rytas,aš jau čia irgi su kava😀
Labas rytas 😀 kas kavutes su manim? Siandien ryte klausom Butkutes man patinka taip gyventi, nauja Saules megstamiausia daina 😀
Kada mmm diena?
Nu dar manau peranksti. Oj su emocijo visi ..apsigabinet sveikint . Na nepatiko tie apsimestini sveikinimai . Kai zinau , kad jie nelabai tenorejo , kad grysciau. Bet visa dauguma dziauges nes as toks zmogus , kad su visais randu bendra kalba , nebent man nepatinka asmuo tai isvis nebendrausiu
Kodel neperki 😀 ? Kaip darbe regavo I gryzima?
Nu va po darbu. Nebejauciu koju. O klubus taip surakino , kad nebegaliu atsistos. O as pirma kart nusiziurejai lb grazu balta kombinzoniuka jis toks kaip is balto kailio su meskiuku prieki galima pritaikyt batukus ir kepuryte su meskiuku. Lb grazus kaina 25€ bet jai dar bu tai tikrai pirksiu.
As kazkur girdejau kad anksciau berniukus renkdavo rozyne kad suteiktu svelnumo o mergaites melynai kad suteiktu stiprybes 😃
Mano vyras turi juodai rozynius marskinius, sakiau ne nebandyk ju apsyrenkt 😃
gerai, kad man vyras neleido anksti nieko pirkti tai ir nepripirkau 😃
O man pvz kartais labai graziai atrodo koks vyras su ruzava maikute ar megztuku, bet ne visiems tinka, o saviskio niekaip neaprengciau taip 😃
O zinot, kad anksciau pvz per krikstynas mergaitem priklause melyna spalva, o berniukams ruzava? 😀
Na taip, mergaitei, bet jai tu butum pripirkus rozynes spalvos tai berniukui nelabai grazu.namuose nieko tokio bet I svecius ar I ligonine tai nekas.gera but moterim 😃 galima vilket vyriskais rubais 😃
tai taip ir reikia daryti 😀 o siaip irt mergytei tinka melyna ir zalsva spalva 😀
Uztad
Uzrad tarytum apsidrausdama perku neutraliu spalvu rubelius 😃
as ir norejau sakyt, kad gal ir pas tave pasikeis 😀
ne, turejau pora suknuciu, bet atidaviau is karto 😀 dbr namuose tik berniukiski rubai ir tai pastebejau, kad visi melyni ir zalisvi 😃 kazkaip taip gaunasi, kad tokia spalva pas mus dominuoja 😀 taip, leliukas bus pirmas po dvieju nelaimingu nestumu ir nevaisingumo gydymo..
Dar nebuvai pripirkus rozyniu suknyciu 😃 ? Beja pirmas vaikutis? Kai tik sioj temelej prisijungiau kaip tik pastojai ir uztad nzn
Gal ir man pasikeis 😃
aha😀 iki 6 men buvo mergyte, o paskui pasikeite 😃
taip, bus Vaidas 😀
Trecia butum buvus 😀