Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Smagiai atsventet gimtadieni? O as siandien galima sakyt neislindau is virtuves.tingini padariau, kompoto isviriau,visciuka sukapojau ir pamarinavau, tada sokoladini pyraga iskepiau ir po jo ta vysciuka kepiau.atrodo nieko cia daug bet pavargau ☹
As tai privargau siandien istikro, bet labai smagiai praleidom laika 😀
Mukuti, nuosirdziai sveikinu sulaukus pagaliau savo mazo dziaugsmelio, kuris atnes begale dziaugsmo 😀 🌷
kaip sekas, kuo vardu?
Aciu, mergele35 😘 tos kancios buvo vertos visko, nes turiu pati nuostabiausia varliuka 😀 nesigailiu, kad tiek pinigeliu ir laiko praleidau pas nevaisingumo gydytoja 😀
sveikinu po ilgu kanciu su sunelio gimimu 🌷🌷🌷😍🎉
Didziausi sveikinimai 🌷 🌷 🌷 aukit sveiki ir pienelio upes 😀🤗
Sveikos, mamytes, nestukes ir planiukes 😀
As ateinu prisduoti, kad 08.18 po 9,07, po cezario operacijos gime mano sunelis 😀 sverem 3,450kg ir 53cm 😀 😍
dekui uz sveikinimus 😀
O mane vel pykint pradeda ☹ nesenai pavalgiau ir iskart begte I tuoleta ☹
Ale padave nestukiu cia mums 😀 sveikinu su dviem juostelem 😀
Labas rytas.sveikinu ir prasom priduot testuka 😀
sveikos😀 na as sendien su geromis naujienomis nestumo testukas su ||😃
Orelis kaip pagal uzsakyma 😀
Koks gražus rytas šiandien🌷 Deivuke, gero jums laiko🎉 Po darbo su vyru planuojam nuvažiuot apžiūrėt naujai atsidariusios Ikea👍 Man visai ne darbinė nuotaika, nenoriu dirbt, noriu eit pasivaikščiot į miestą😃
Labas rytas, as kartu tik su kavyte 😀 Laukiam kol atvaziuos mano tetis musu pasiimti, dar turiu pora valandu tai reik viska susimesti, nes amzinai ka nors pamirstu 😀 nors vyras dar uzsuks po darbo namo, tai jei ka pamirsiu tai atves 😀
Labas rytas😀 Saulytei linkiu skanaus torto trečio gimtadienio proga🌷🌷🌷 O aš šiandien keliausiu į darbą, o taip norėčiau lovoje pasivartyt😀 Kas kartu arbatos geria?😀
Labanakt 😀
Reikia megautis kol gali 😀
dar tau kelioniu mazai ilsekis tik tai 😀
o negalejo koks cukrus pakilt ar nukrist? cia as taip pamasciau 😀
ziurejo ultragarsu, leliukui viskas gerai.o man kraujas nusilpes, skysciu trukumas, na bendras issekimas.jauciuosi jau geriau tik galva plysta.pailsejau, beveik visa diena pragulejau 😀 sekmadieni reiks vel I priimamaji prisistatyti, ir jai viskas gerai tai po to iskart leksim i zoo, nes as ten laaaabai noriu nors vyras sake nebebus jokiu kelioniu (bet as moku ikalbeti 😃 )
Inga kaip tik apie tave galvojau ir atejau rasyt 😀 ir ka sake, del ko cia tau taip nutiko? Aciu 😀
Na va, katik gryzau 😀 Beja Saulute su gimtadieniu 😀
na va kokia beda, kazin kodel cia tau taip nutiko? Parasyk butinai kaip sekasi
Mano kelione tapo i ligonines priimamaji.juoda akyse pasydare, apalpao kai atsygavau vemiau tai vyras nuveze i ligonine.va dabar lasina kazka.kai baigs vaziuosiu namo.bent jau taip sake gydytoja
Svesim su tortu tik rytoj, siandien buvom kine, smurfus ziurejom 😀 baisiai mandra siandien Saule 😀
o as sap[navau,kad buvau kazkokios zvaigzdes konserte😛,bet kokios nepamenu😃😃😃
Labukas😀as jau po darbo😉Sveikinam Saule su treciuoju tortadieniu🌷🌷🌷linksmai atsveskit🎉🎉🎉
Kad net nezinau, kartais kai ziuriu foto atrodo labai vienodi, o kartais visai nepanasus 😀