Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Bet sunervavo siandien.dyrektorei po atostogu siandien pirma darbo diena.tai knisosi dokumentuose.ziurejo klasiu sarasus ir sako jus cia neuzrasyti! Sakau kaip tai ne!?! sako atsyprasau bet vietu mes nebeturim kad irasyt.ziurejo kompe ir rado, pasyrodo i darzeli uzrasytas o i klases sarasa neitrauktas ir dabar tik itrauke.bet jau taip persigandus buvau.
Bet sunervavo siandien.dyrektorei po atostogu siandien pirma darbo diena.tai knisosi dokumentuose.ziurejo klasiu sarasus ir sako jus cia neuzrasyti! Sakau kaip tai ne!?! sako atsyprasau bet vietu mes nebeturim kad irasyt.ziurejo kompe ir rado, pasyrodo i darzeli uzrasytas o i klases sarasa neitrauktas ir dabar tik itrauke.bet jau taip persigandus buvau.
Saia to darzelio, dar vaiku prieglauda, tai kartais tie vaikai ateina i aikstele kur mes bunam, tai varge, as suprantu jie nekalti, kad tevu neturi, bet tokie laukinukai, tai jau geriau as toliau Saule pavedziosiu, per parka bus proga pasivaiksciot 😀
Reik paziuret isskirstomu geliu glebiuka jaigu ka iskirstyt ir duot
As ir galvojau nesciau 3rozes (lietuviai cia nesa ir aukletojas labai pamalonina).jai ji viena tai jai ir duociau visas.jai jos dvi-tai vienai viena roze o kitai dvi rozes negrazu
Pavesines be stogu 😃 tai ko netvarko? Pas mus institutas vadinasi.nuo pirmu klasiu uniformos bus.musu vieta gera, toj pacioj gatvej kur vyras dirba, ir dar vaika reik pristatyt 8.30 o vyro darbo pradzia 9.00 tai man viskas super 😃 kai bus leliukas bus lengviau, tereikes paimt is darzelio nes ryte vyras nuves.jai po piet del kazko uzsivelinsiu irgi nebeda, vyras nueis paims I darba nusives 😀
As sakiau nupirksiu tris gelytes, jei bus viena aukletoja, tai paduosim, o jei bus dvi ir auklyte, tai visom po viena paduosim, taip pagalvojus, jei ne pirma darzelio diena, tai jos isvis negauna nieko, o dirba tikrai daug 😀
Isivaizduoju kaip smagiai viskas atrodo 😀 musu darzelis palyginus tolokai nuo namu, nors salia yra vienas, bet kaip sakau, net pavesines be stogu, tai vaizdas tikrai prastas, o jau kur Saule eis, tai ir tvora auksta ir aplinka grazi, kita pirmadieni jau zinosiu ir kaip grupe musu atrodo 😀
Internete snekejau su belgijos mamytem tai sake rugsejo antroji kaip eiline diena.ateisi vaika palieki ir eini namo.jokiu geliu belgai nenesa🤓|
As siandien darzelyje buvau.klase aprode tai tokia faina.atskyra virtuvele turi 😀 maza oro pilis stovi, namukai su ciuozyklom... ir tai ne lauke o grupeje 😀
S irgipasitepu kai galva skauda, tai taip uzsaldo 😃
Klausymeli turiu.sunu sukramte uodai ir labai kasosi.neturiu jokio purskaliuko bet bent jau man padeda tigro balzamas (tarybine zvaigzdute) ar galiu vaikui juo patept?
Per Saules gimtadieni tai ant pledo, tai ant zemes sikine dejau, ir matyt tiek uzteko, bet va dabar dariau manksta, tai nera jau taip blogai, tempia, bet pratimus atlikti eina 😀 dar pasikaitinsiu vonioj gal pageres 😀 as Saule tepu ir zvaigzdute, kai jau labai sukasta buna 😀 nescia kai buvau ir smilkinius sau tepdavausi kai galva skaudedavo, padedavo 😀
Klausymeli turiu.sunu sukramte uodai ir labai kasosi.neturiu jokio purskaliuko bet bent jau man padeda tigro balzamas (tarybine zvaigzdute) ar galiu vaikui juo patept?
Sveikutes.tai ko deivuke ant zemes sedejai? Pasalai gal kad dabar skauda? O mane ta kelione nelabai isvargino, dar norejau keliaut bet vyras miegantis jau buvo.bet gryzus lovoj atsijungiau per minute.
Labas rytas, o as antra nakti negaliu normaliai miegoti per nugaros skausmus, cia matyt man tas sedejimas ant zemes nieko gero nedave, reiks jau siandien pasildyti sedyne man, gal aprims kazkiek, nes visai nesmagu, maziukui antras dantukas kalasi, tai irgi skandalus kelia, rekauja 😀 vakar jau zvakute gavo 😀 tai bent puse nakties ramu buvo 😀
Labas rytas😀 Ingaa, kokia šauni jūsų kelionė buvo😀 Na ką, vėl pirmadienis, jau laukiu greičiau penktadienio vakaro😃
Atrodo, kad buvo labai smagu kums 😀 o kaip pati nepavargai? 😀
Gryzom 😀 gine leido tai vykom I trumpa kelione.nevykom i sostine (ten planavom royal zoo) bet salies pakrasty yra safaris kur gali rinktis marsruta (gali peskom, su autobusu, su sava masyna ir su laivu.pradzioj vaziabom su savo auto.labai faina kai vaziuoji ir aplink palaidi gyvunai vaiksto (draudziama islipt ar atidaryt langa).vienu metu mus vijosi leopardas 😃.veliau zyrafos kelia pastojo tai aplaize visa musu masyna, langus valem nes apseileta buvo 😃 😃 😃 .kai apziurejom su auto, plaukem su laivu I viena puse o atgal gryzom peskom kitu marsrutu taip pamatydami dar daugiau gyvunu.gryze I pradzia dar karteli pravaziavom su auto ir namo 😀
Na sveikos senai nebuvau. Mum jau 16 sav ir jau kazdien pabumsenimus pilvr juntu ..dar silpnus bet jau jauciu
aciu 😘 as lb linkiu tau greitu metu pasigirti II juostelem 😀
sekasi gerai, pratinames vieni prie kitu 😀 dar nesitiki, kad tai jau musu 😀 po tiek laukimo metu.. Vardas maziuko - Aidas 😀
Labas rytas.labai grazios foto 😀 o jau Saulytes kaspinas kokio dydzio 😀 tokioms lelems buna vienkartines sauskelnes pirkt 😃
na o mes vaziuosim tuoj I priimamaji.su vyru vakar susitariau kad jai gine pasakys viskas tvarkoj tai ir vaziuosim i ta amsterdama.bet vyras sake jai gine nors truputeli kazka uzsimins kad kazkas truputi blogai ar rekomenduos ilsetis o ne vaziuot tai kelione iskart bus atsaukta ☹ tad merginos laikykit kumscius 😀
Mano tai tinginiaut visą dieną😀 Šiandien kažko pykinimas ima.
Turejo but poilsis, bet reikia namus tvarkyt, nes seimininkai atvaziuoja 😀 o tavo kokie? 😀
O kokie šiandienos planai?😀
Aciukas 😀☺
Deivuke, na jau gražumas vaikučių🌷 Saulytės tortas tai nerealus👍
Labas rytas, galiu nuotrauku parodyti 😀 jau vakar tiek privargau, kad net nakti nejo miegoti 😀 pas mus kai draugu su vaikais galima sakyti, kad nera, tai buvo tik jos kriksto tevai su vaiku, mano sese su draugu ir mano tevai, vyro tevas matot antrus metus is eiles baisiai uzsiemes, na bet cia ju bedos, mums ir be ju buvo smagu 😀 Gavo Saule lele, kuri pagerus vandenuko sisi daro, tai speju visi namai bus slapi dabar, barbe irgi tokia madiste gavo su daug drabuziu, tai tenka man ja perrengineti kas valanda 😃
Labas rytas😀 Sveikinu naują nėštukę ir sūnelio sulaukusią mamytę🌷🌷🌷 Ingaa, na ir pašeimininkavai vakar😉 Deivuke, papasakok apie gimtadienį👍 Merginos, kokie šiandienos planai?😀