Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
O mano vaikas kazko pries pat darzeli sirgt pradejo ☹ siandien su temp.zirzeklis, gulineja, snuduriuoja... ☹ vakarienei jogurtuka siaip ne taip suvalge ir viskas ☹ einu paguldyt ir pati prie to pacio miegot.
Labanakt
Glvoju ka gausiu nuo vyro dovanu 😃 torta ir sampes jau nupirko, dabar klausimas ar mama mano spes gristi, reiks sesei ryte rasyt ir klaust kur tamano seimynele randasi 😀
Hankoka, per tv rodo, as kazkaip nemegeja is interneto siustis, nebent jau kkazkas labai sudomintu 😀
Koki filma ziuri?
as tai filma ziuriu, visi sugule, kas jau miega, tai ramybe 😀 tikiuosi taip ir liks ir nebus kaip vakar rekimo vakarelio 😀
Ka tu? Ir ka kitos jai cia yra dar skaitanciu 😃
Tablete (i Pad) vaikas uzmate tai zaidimus I ji siunciu
Ka gero vaikiat? 😀
Musu budavo apie 15 😀
bet musu daugiausia 4 budavom tam baseine, tai visas spedavo suziureti 😀 ir puskuodavom ten 😀 as kai pradejau lankyt dar ne pilvo nesimate 😀
Matai o pas mus visos vienodo nestumo 😀 trukdavo apie val.i tai ieidavo pratimai, atsipalaidavimo pratimai ir kvepavimo
kad ne 😀 visos darem vienodai pratimus, nes apeme viska, ir nugarai ir pilvui, na visko po truputi, pusvalandi manksta trunka, likes pusvalandis pasiplaukiojimui, bent kur as ejau😀
Na pvz gal atskyrai pas jus uzsiemimai 8men ir 4-5men?
O pas mus kitaip, visos jausu dideliais pilvais.gal pagal nestuma laika lietuvoje skiriasi pratimai?
Bet tai kaip idomiai 😀 as nuo 18 savaites ejau, nes man 16 kazkur susuko nugara, ejau pas neurologe ir liepe tada dirza nesiot ir i baseina eiti. Is pradziu puses pratimu ne negalejau daryt, tik po kokio menesio jau sokinejau su kitom 😀
Pas mus nesciosioms aerobika baseine tik nuo 7nestumo menesio ☹ ji su pirmu lankiau ir dabar lankysiu, bet man dar tik 5men ☹
Inga nera tau galimybes i baseina nueit? As kai emiau i baseina vaiksciot man tikrai pagerejo, kitaip abejoju ar buciau iki galo isnesiojus, nes ne 10 metru pati nenueidavau 😀
Jau greiciau cia nieko nebus 😀 man jau kai su nugara buvo blogai ziauriai, tai ir zliumbdavau, kaip lokys linguodavau ir verkdavau, nes nei gulet, nei sedet, nei juo labiau stovet negalejau, bet vis guosdavau save, kad va turesiu leliuka ir viskas pageres 😀
O kaip man greiciau pabaigos sulaukt?
Tikrai taip, jaučiuosi blogai, bet manau verta 😀 O kaip greičiau sulaukt antro trimestro? 😀
Sunku daros.verciuos nakti kaip meska, skauda pesiverciant.jau kas diena zliumbiu ☹
Inga jau daugiau nei puse atkentejai tai dar biski pakentek 😀
Pilvas auga valandom ir spyriai jau nepasakyciau kad labai svelnus, kaikurie skaudus (gal kur uztaiko)
Labas rytas.o man padetis nepasitaise, vis dar lova geriausias draugas ir jai nereiketu su vaiku eit I lauka tai visa diena pramiegociau
Melagele skaiciau, kad gan prastai jautiesi 😀 man su antru nestumu ir taip buvo, is lovos sunkiai pakildavau, amzinai apsnudus buvau, bet antram trimestre padetis pasitaise 😀
turbut viena is nedaugelio, kurie laukdavo mokslo metu pradzios 😃
Deivuke, tai tau darbinga diena nusimato 😀 Ir kaip smagu dėl artėjančio jubiliejaus😀 Gerą dieną gimusi👍
Dar reik Saules spinta perkraustyti, atrinkti drabuzius, i darzeli pamaina paruosti, va cia tai as kazkaip stresuoju, kad vaikas eis i darziuka, ne pati nezinau ko 😀
Labas rytas 😀 atejau ieskot as kompanijos 😃 pas mane jokiu, ryt biski sveciu gal bus, tai reikes kazka pasiruosti uzkasti, nezinia ar mama mano spes grist, bet drauge sake uzsuks tikrai, ryt gi man jau apvalus 30, ne nepajauciau kaip prabego 5 metai nuo 25, nes tikrai labai smagiai tada atsvenciau, viska kaip siandien pamenu 😀 istikro tai nesijauciu kaip 30, kazkur tarp 20 ir 25 uzstrigus tokia 😃 kazi ar cia i gera 😀 mano vaikas uztad vakar pasiuto, reke kokias dvi valandas istisai, niekur gerai jam nebuvo, nei ant ranku, nei lovytej, jau paskui ir mane nervas eme imt, tai paguldziau ant pilvuko i lovyte ir isejo mano mazius i sapnu karalyste 😀 net zvakute jokio poveikio nedave 😀 bet labai uztines siryt atsikele 😀
Labas rytas 😀 Kokie šeštadienio planai? 😀