Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
del plauku slinkimo - pantogar vitaminai - akivaizdus plauku pokyciai. jie nepigus apie 80 lt menesiui laiko, bet reikia vartoti maziausiai 6 menesius, vyras geria siuos vitaminus ir jau po keliu menesiu labai ryskus rezultatas. papildomai dar naudoja purskala - hask placenta.
As tai puse issipesu kol issisukuoju, garbanoti jie pas mane, tai ir veliasi nemazai, dabar rusiska kauke kazkokia nusipirkau, tai kol kas patenkinta esu, nors nereikia tiek vargti kol issisukuoju 😃
Man irgi ziauriai slenka ☹ po maudyniu pilna vonia plauki o issukavus stebiuosi kodel dar ne plika.siaip po gimdymo man slinko o su siuo nestumu dabar tai kas bus po gimdymo? Isvis nupliksiu
Zivileo bandei kokia kapsule nusipirkt stabdancia slinkima? As kazkadakirpykloj po kelias pirkdavausi, tai buvo apstoje, dabar tai stabiliai kas tris menesius slenka vel nustoja ir vel is pradziu 😀
Sveikos.tai gal nuo vaistu kuriuos gerei?
Labas rytas 😀 as siandien nuo 6 gyva 😀 abu su maziuku turim sloga, tai man tai nieko, o jis nesupranta kas darosi 😃 baisiai nepatenkintas kai nosi valau 😃 dabar uzmigo, tai biski ramybe namie 😀
Labukas panos😀 Pagaliau penktadienis👍
Dekui ir labanakt 😀
Ingaa, sveikinu nešiojant bernužėlį🌷
Kartais gerai nuo kompo galva pravedinti, manau gris ir papasakos kaip jai sekasi 😀
Kazin kaip jai sekas.laukes persileido skirybos... ir po visu situ dingo
Siaip zvaigzdute man padeda bet dabar nieko ☹
as tableciu negeriu,nuo galvos skausmo man padeda zvaigzdute...Pasitrinu smilkinius ir praeina...😀
As jos ir pasigedau, bet ir fb nematau jos
Jo ispardavima radau 😀 pries rudeni visi nori matyt vietas atlaisvinti 😀 reiks vyrui kokius kedus paimti, kad nebumbetu 😃
Kazin kaip olenka laikos.nejau visiskai pasytrauke is planiukiu?
Vasarines basutes?
Sakau, kad labai gerai matosi 😀 man ir galva skaudena, vaistu jau geriau, bet nelabai praeina 😀 dar vienas basutes uzsisakiau, kazi kaip reikes parsinest namo, kad vyras nematytu 😃
Man ta 4D kur veidukas labai miela 😀 nevisiskai ryski bet man gerai 😀
Vaje kaip galva plysta jauciu tablete tuoj reiks griebt ☹
sweikinam 😉
Labai ryskios foto 😀
Dekui uz sveikinimus 😀
Labai judejo krutejo, ziovavo, pirstuka ciulpe ir apsparde ta vieta kur echoskopo daviklis 😃 net gydytoja juokes nes mates kad pilvukas banguoja 😃 o dabar einu pamiegot nes kartais toks jausmas kad smegenys miega o kunas budrauja, visdelto miegojau nakti tik 1val tad tai nieko gero
Na tai sveikinu busima dvieju suneliu mama 😀 🌷
sveikos 😀 nu foto kokia grazi 🌷 sveikinu Inga besilaukian sunaus🌷😃
Dar I usb ikelta kelios foto.sias atspausdino.ir uzgarantavo kad berniukas 😀
Labas rytas.o as su stipria kava prisedau nes kitaip negaliu, ziauri nemiga kankino.atrodo po valandos laiko jau tuoj tuoj snausi ir setau-vaikas klykia.tai taip ir praklyke visa nakti.tai tik valanda miegojau nes visa nakti vaika puole kazkoks gigantas uodas kurio ikandimo vieta istinsta kaip ikasta bites!
Isgersiu kavute ir leksiu didziojo echo😍
Labas rytas 😀 Melagele pamatysi koks fainas jausmas yra pamatyti ta maziuka burbuliuka savyje 😀 as nuo siandien rimtai susiemu, turiu tris savaites iki ejimo pas daktara, reikia pilva patobulinti 😃 jau darau ir atsilenkimus, nes isvarza nebe tokia didele, but gerai , kad isvis ji minimali liktu 😀
Labas rytas😀 Kaip laikotės? Aš nebegaliu sulaukt antradienio, bus pirmas vizitas ir labai tikiuosi pamatyt vaisių per echoskopą😀