laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
Tik neuzpyk 🌷
Kaip bacila tu dabar 😃
nu jo lauke oras geras, o as su temperatura 😪 net nesinori kur nors eiti, dar ryt reikia vaziuot i saules kriksto tevu vaiko gimtadieni, bet jei vakare bus tempos, tai speju niekur mes nevaziuosim, ner cia ko ligu platint
Koki lanka? Su bumbulais ar kalneliais? Su kalneliais sako kad ne tokie efektyvus kaip su bumbulais.o ir su tais kalneliais pigesni.siaip nzn,palygint negaliu 😀
Laba diena merginos 😀
Labas rytas 😀
Rytoj realybeje ji galesiu parodyt.blemba einu miegot nes rytoj busiu kaip sudauzyta 😃
Raso atsiuntimas nekainuoja bet as pirkau kai kainavo 45lt lankas+administracines islaidos 5lt + siuntimas 7lt ir mokejau 57lt.
http://pigu.lt/gimnastikos_lankai/gimnastikos_lankas_starter_ii_hula_hoop?id=988358 mano sis
http://pigu.lt/search?q=gimnastikos+lankas&ac=s
https://m.pigu.lt/#!/search/product/12/16/gimnastikos lankas .as mokejau 45lt o db jau 79lt ten ju ivairiu yra
Inga, imesk nuoroda is kur pirkai jei dar pameni
nu as tai net nezinau, atrodo isaugau is to amziaus kai plika laksciau, va vyras tai issimaudo ir varo dar puslapis visas tai dirbt tai i parde, o jau as isvis saugausi po operacijos kaip nezinau kas 😀
As vasara kaI angina turejau tai pacios kalte buvo.dirbau ant skersvejo nes buvo ziauriai karsta ir dar plius issiziojus (nzn kodel😃 ).gerkle vis dziuvo dziuvo o po darbo jau buvo pizdiec 😃 darbdavys juokes kad vasara angina 😀
O siaip mama darydavo avieciu arbata kurios nemegau arba uzvirindavo pieno ir idedavo medaus-va cia skanu 😀 o db kai skauda gerkle kosiju arba turiu temp tai geriu ciobreliu arbata
As atsimenu kai buvau maza ir kai turedavau temperaturos tai bijodavau miegoti ar tiesiog uzmerkt akis 😃 kai uzsimerkdavau matydavau juodam fone kvardrata arba apskritima kuris nuolat tvinksedavo ir su lyg kiekvienu tvinksejimu gresmingai didedavo ir artedavo, o kai budavo labai salia tai tarytum ant manes .tada atsimerkdavau,uzsimerkdavau ir vel nuo pradziu 🤣 budavo ziauriai baisu kad ta vaizda pamenu iki siol 😃
vyras ir su angina sedi, zodziu vaikai sveiki, o tevai serga 😃 nu dar taip pas mus namie nebuvo, kad abu su vyru sirgtume 😀 o dar kai Saulei reikia ka nors pasakyti, tai gaunasi beda 😃 siandien vyro klausiau kokios arbatos daryt, o jis man sako su medum, tai zinokit apsiverkiau, nes niekaip per skausma nejo paklaust ar su ciobreliais ar su ramunelem ir avietem 😃 toks durnas verkimas man atsiranda kai ima kilt temperatura 😀
Tai ir bus vel angina, nes nuryt nieko negaliu ir jau kaupiasi kazkoks sss atsiprasant gerklej, ir dar atkoset neina, nes skausmas nezmoniskas, jau geriu antibiotikus
O kaip gerkle? Gal ir tave angina priciupo?
Na ka veikiat gero? Mano maziukas niekaip neuzmiega. Vis vartosi ir mama rekauja 😀 o kai paguldau graziai dar buckio papraso. Na mielas mano maziukas 😀 as su beveik 39 tempos. Kaistu visa 😀
Beja pirkti manau verta nes atmusa tai gerai 😃
Labai lengvai sukasi.imciau ir sunkesni
Rezultato dar nematyt bet melyniu tai pilna 😃 beja laaabai dziaugiuos kad nepirkau lengvesnio o pirkau 1.700
Sveikos, uzsukau trumpam paklaust. Inga kaip lankas? Verta pirkti?
Dar ne 😀 niekaip laiko nesurandu, bet jau dabar kai pasveiksiu, tai gaminsiu. Tautvydas jau siandien be te.mpos, tai matyt dantukai kalasi, o va mes su vyru toliau sergam 😀
Gaminai ta rasmalai? Pavyko?
Tai jis diena ir taip miega 3kartus.
Tuoj dienom miegot ims 😀 gal kad lietuvoj esat, tai ritmas biski persistate 😀
Maziukas keldavos apie 7val.bet ziuriu vis anksciau ir stai jau 4val.
Labas rytas 😀 o maniskis kaip tik pradejo truputi ilgiau miegot, anksciau kokia 6 keldavosi, dabar jau iki 8 istempia 😀