laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
Labas ryytas 😀 pas mus ir pagaliau saukyte po dangu ritinejasi 😀 Man sake, kad gims 4,3 kg, o gime visu 5 su virsum 😃 ir tikek tu jais 😃 jo jo mes vakar skaniai kavutes pagerem 😀
pas mus ir pasviecia saule😛 tik kazi ar ilgai 😃
na tikiu kad gali but is didesniu,nes pirmas gime 4.220. Na baime tik ta yra,jai paciai tektu gimdyt ir vaikis is didesniu,kad galiu visa susidraskyt. Pamenu kai su pirmuoju,daktaro zodziai istrigo,kad as pati buciau nepagimdzius,nes pas mane ten viduj siaura,tai tie zodziai ir skamba man ausyse 😃 o siaip tai ramiai 😀
Pas mus saule sviecia 😛
Ojojoi menesiukas laiko 😀 baimes neaplanko?
O tai jau nebedaug liko,prasides kitokie dziauksmeliai
Na kartais jie ir padidina,o kai gimsta visiskai neatitinka ju numatytus svorius....
mano tai vidutiniskai😀 noreciau nueit i turgu braskiu nusipirkt,ale baisu kad lietus neuzlytu,be su vaikiu reiktu eit
Niu man rugpjucio 8d.zadama.Dare echo,tai sake esam savaite didesni palei echo nei palei mmm. speja dakatre kad bus dickis vaikis,tai biski mane gazdina
Gera nuotaika 😀 kaip tavo ?
Taip paciuose barstyciuose😉
Pamirsau kada tau gimdimo data?
as tai visa nakti kazkaip sunkiai varciausi dantis sukandus
kaip nuotaukos?😀
o tu paciuose Barstyciuose gyveni?vaziavom vakare namo is anytos ir pro zenkla pravaziavom barstyciai 21km(atrodo) sakau but smagu vaikui parodyt akmenuka,o vyras paeme ir nuveze mus😀
Laba 😀
laba ryta😀
Ir mano mama yra buvusi taip pami uzdejusi😃
Na va kaip jums smagu😉,kad pavyko gyvai pabendrauti
Buciau turejus daugiau laiko tai buciau I svecius pasyprasius ilgalaikio lakavimo 😃
Svarbu vaikas sausas liko 😀
Mes vakar su Deivuke kavinukeje po kapucino puodeli isgerem 😀
Va cia tai tikras menas,taip pampi uzdeti😃😃😃😃
Dafilka,kaip malinu,kad buvot mano kaimuke ir aplanket musu pasididziavima☺
Butu buve malonu susitikti ir gyvai pabedrauti prie kavos puodelio😉😉
Labas rytas,kol vaikuciai ir atostogautojai miega ramiai geriu kavyte😉gal kas i kompanija.
Labas rytas. Taip pampersa bloga puse uzdejo 😀 libdukai ant nugarytes 😃 va nugaryte vaiko 😀
oj man dar ir nsimiega, bet as miegojau pavakariu miegelio pora valandu dar 😀 Labos
Vel 11valanda.atsiguliau miegot dar su sviesa... kaip ir kiekviena vakara tikiuosi anksti uzmigt.kur tau...
labanakt
Ne,cia tie berniukams ir mergaitems kur buna,paprasti su lipuskem 😀
Vaddinasi taip turi buti 😀
Pamenu Adamui irgi taip buvo uzdejus 😀
nu bet va as ir pagalvjau kaip uzklijuot turejo 😀 o gal cia tie huggies pull ups kur kaip triusikeliai uzsideda?
Bet kad uzklyjuot turejo vaika vartyt 😃