laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
Namuose turiu atsynesus auto kedute kad maziuka ten kai maitynu pasodint.bet ziuriu ismoko is jos islipt-apsisyka ir atbulas issliauzia 😃
Kelinta vyras isvyksta? Kuriam laikui? Su tevu?
as tai pirmajo vaikio varda istrigo kai mokiausi,ir isgirdau graziai grojanti jaunuoli pieninu ir jo vardas Airidas buvo ir man kazkaip jis negirdetas pasirode ir lb patiko😃
as tai ir galvojau dar Lukas man grazus,o db pasimaise dar tas vardas Armandas,tai is vis nezinau
Pas mus nera karsto vandens, kasmetinis patikrinimas, atsiras tik ketvirtadieni pavakare, tai teko siandien puodus sildyt su vandeniu, kad galeciau galva issiplaut, o vakarais buna saltas sokas 😃
As norejau Emad arba Salim.Salim vyro tevai priestaravo.o del Emad pati pakeiciau nuomone nes drauge pasake kad Emad pas juos saly reiskia kaip mergisius 😃 beto Zain patiko reiksme-grazus meilus nuostabus 😀
O Saulei vyras isrinko varda, parinko toki, kad is jo mergaites vardo niekas negaletu saipytis 😃 sako ir bernai tures graziai saukt, Saule Saulyte ir panasiai 😃
As norejau Zain (Zeen) varda nes labaI patiko draugu vaika kai tuo vardu saukdavo.vyras sake neva negrazu nes ir jie ta varda turi.daug kartu sakiau kad noriu.paskui vyras sutiko.sakau tai kaip cia bus kad ir ju vaikas su tuo vardu.o jis pasake tipo to vaiko tikras vardas kitas o Zain kaip nikas.na tai ir davem o paskui paaiskejo kad tai tikras vardas.
Mum su vardais irgi taip buvo, kai Tautvydui rinkom 😀 man labai patiko Lukas, bet drauges berniukas Lukas, o jos pacios vardas Soulilja, trumpiau kvieciam Saule, tai sakau bus visai is ju vardai paimti 😃 Kristupas buvo grazus, bet kazkam sove mintis, kad vyro sese Kristina tai per daug privilegiju jai buvtu 😃 Tautvydui isrinkom si varda, pagal vyro vardo raide, jis Tomas, o Saule pagal mane 😀 nors dar pries nesant popierius del vardo vyro paklausiau ar tikrai Tautvydas, tai lyg suabejojo, bet liko Tautvydas ir visai tinka jam tas vardas 😀
labai daug patinkanciu vardu atkrenta kur pas pazystamus,gimines ,draugus
sunku man su tais vardais,gaudau kas kur koki sako,tai sian tas Armandas,ot sunku
Arminas,Arnas,Agnius,Ugnius grazu
Armandas grazus vardas 😀
Pazystamo sunenas Raigardas,irgi neblogas 😀
Kaip jum vardas Armandas? sian uzgirdau kai mama berniuka kviete😃
sian netiketai i leliu tetro spektakliuka pakliuvom,ejau pro miegamaji ir girdziu kad lauke kas vyksta,ogi (gyvenam salia mokyklos) mokyklos kieme atvazeves leliu tetras panevezio miesto,tai nuvarem pasiziuret ,kai uz 2litus,tai labai fainas buvo net ir man patiko,tokie grazus balsai tu aktoriu,tai va,pasikulturinom biski su vaikiu.
diskriminacija,kai viena ima ,o kito ne.
Tai jau tikrai kad ne 😀
Neteks miegot iki pietu 😀
O mane tai sunervino nuo ryto, vyras ryt isvaziuoja, vyro tevas sako atvesk Saule, o tai Tautvydo sakau neima, sako ne, nes jie tures darbo nebus kur jo det, tada sakau nei vieno vaiko neduodu i kaima 😃 man sakau su Saule lengviau butu, ji didesne, o su Tautvydu bet kur nenueisiu, nes jam dar uzeina nenorejimo niekur eit priepuoliai 😃 tai lieka abu vaikai su manim 😀
Ka jus? As tai sian gal vaiki pas odontologa nuvesiu,pasiklaust,be vaikiui mano kliba du apatiniai dantukai,pati nesiryztu jam ten lauzyt dantu 😃 tevai sako mano kad reik padet dantukam iskrist,kad kiti augantys dantukai nebutu kreivi. O as taip laukiu kol jam iskris 😃 o vaikas laukia kad feja pinegeliu pades jam po pagalve😃
aciukas 😉 as jau soti,ale galva kai maisu trenkta
Skanaus 😀
As dar lovoje 😀
Labas rytas😀 Jungiuosi su kosyte😀
Labas rytas 😀 kazkaip jau antra naktis prastai miegu, vis nerandu patogios padeties 😃
Laba ryta miegales 😀
Kas is to kad anksti atsiguliau.va jau tuoj 23val o as dar nemiegu.o taip planavau anksti uzmigt ☹
Kad as ir panasiai siandien jauciuosi 😀
As tai guliu lovoj (kaip pencininke ) 😃