Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
kuom mamules uzsiiemat? 😀 mes su vyru, tai katik tiek privalgem... oi.... jisai uzsimane saltibarsciu, o as labai uzsimaniau alaus su kepta duona ir suriu. tai Uuuu kaip skaniai pakapojom 😀
Mamuk, tas losjonas skirtas nuo trisdešimt kelintos savaitės tik, gerai nepamenu 😃 Svarbu laimingai išnešioti iki gimdymo, o pagimdyti bus niekis, manau, juk verta pakentėti dėl aukselių 😀
Geriau ir nenorek😃 Jeigu nedidelis lelius tai gal ir neplysi 😀
Vistiek nenoriu suplyst ☹ 😃😃
Man pwz siuvo, tai as nieko nejutau, nes kaip toki skausma iskenti, tai tas siuvimas niekis😀 Bent jau man taip buvo 😀
Silvijana tai jau pradek naudot kremuka ,kad padetu 😃Sake kai kerpa neskauda nes per saremi kerpa ..o kai siuva vienur papurske,kitiur iki puse apmarina,vienur siuva iskart po gimdymo ant to pacio stalo kitur siuva ant kitos dienos ..Nu nesuprasi ,visur skirtingai 😀 Nu Juste norejo mums diena paivairint 😃
Tai cia faktas kad juste pabuvo ir savo draugu siandien 😃
Nu va matai visko buna sitam forume 😃
aha tiek prisimelavus
Ką jau čia ji prikalbės, man tai gėda būtų ir tiek ...
jis -ji nesenai mašiau kaip žvaigždute dega tai del to ir klausiu kodel nekalba su mum...
Blondynaka, o ji - jis bent jau prisijungusi ? 😃 Yra kažkoks weledos losjonas tepti ten, kad sumažėtų plyšimų tikimybė, kažkada apie tai skaičiau, tai įstrigo, gal reiks pasinaudoti, nežinau 😃 Man ir tas kirpimas baisu ... o po to siuvimas, kai pasakojo sesė, kad gyvai siuvo ir ji net šokinėjo nuo skausmo ... oi fui ... O kai antrą gimdė, tai jau papurškė kažkuo ir neskaudėjo siuvant.
Visos bijom 😀 Bet jau dazniausiai kerpa neleidze plyst.Nes kerpa tiesiai ir kiek reike,o kai suplysti tai kreivai gali ir i toki kaip voratinkli taip aiskino man ginekoloe,ir kai kerpama tada lengviau susiuti buna ir lengvesnis gyjimas
va aš ir to bijau bijau plyšimo...
Nuo odos elastingumo priklauso.Vienos gimdo maziukus 2,5-3 kg ir tai suplysta ,kitos 4-5kg ir nesuplysta 😀
ditetimas halllloooooooooooooooooo😃 ko nekalbi vyreli mielas 😃
Aš tai labiausiai bijau to plyšimo, nors man draugės ir sesė sako, kad aš neplyšiu, nes klubai platūs, bet ką ten gali žinoti.
mano vyras kai gime svere 1080g....buvo neišnešiotas ,aš gimiau 4550g išnešiota 😃
Nu jo pasipusiu 😃 Laukiu nesulaukiu to didziojopasiputimo kada busiu kaip balioooonas 😃 Nors mama sako mano ,kad as neissipusiu .. nes mazyle nera didele,vandenu nera pertekliaus ,taip kaip pas ja buvo 😃 Nu o kaip bus taip..matysim 😉 Blondynaka oho tu tkr ne coliuke gimiai 😀
nu maziukas vaikiukas buvau sake mama plyšo iš visu pusiu ir buvau nepasotinama 😃
Tai dar, mamuk, pasipūsi šiek tiek 😀
Mamuk, tikrai labai grazus pilvukas 😀 Ohoho blondynaka kokia didele tu gimiai 😀 Tai ir lelius tavo uztat nemazas 😀
as kai gimiau sveriau 4550😛 mamukai gi mazas alinis pilviukas 😃 gražutis toksai..
Aciu ,aciu ,tik dabar man jis pradejo mano akim.. rysketi 😃
Oi, mamuk, koks simpatiškas tavo pilvukas 😀
Parodysiu as jums savo burbuliu .. katik forkinausi tai sakau pasidalinsiu ,kad jau apie burbulus kalbat 😃
As buvau burbulas nors sveriau standarta ,kaip sakoma ..Nezinau is kur tas putlumas.. Va drauges virs 4 kg gime o kudutis toks atrodo 😀 O nesenai pries savaite kazkur pasigimde pazystama sake jos mergyte svere 3200 o tokia putli visa kaip spurgute 😃😃
Man irgi gražu burbuliukai, tik juos pagimdyti būna sunkiau 😃 Giminaitei net išangė plyšo, kai gimdė burbuliuką.
mano tai mazius ir burbuliukas😀
man tai labai faini burbuliukai vaikiukai 😀 labai graziai atrodo 😀 tokie burbuliai 😀