Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
Aš kaip tik sakau, kad vaikai coliukai, kurių svoris iki 3 kg., aš kaip tik tokia gimiau, jei gerai žinau, tai svėriau 2,300 kg. Tikiuosi, kad ir manoji nebus milžiniukė, nes iš vyro pusės visi vaikai per 4 kg. gimsta, o iš mano pusės mažiukai 😃
nevarykit ant coliukiu 😃 as gimiau 3,550 o vyras mano 3,230,tad mums irgi pranasauja ne diduke 😃😃
mes abu coliukai,,,,😃
Gerų vaikų turi būti daug, ką ten iš tų coliukų 😃
sake virš 4kg svers 😀
tikrai turetu buti didukas 😀
tai didukas bus😀
ale mano mažius dar turetu 43d. gyvent pilvely 😛
manoji gime 3.300 kg 😀
mano mažius pilvely sveria 3110g....hmmm svere pereita ketvirtadieni😃
😃 joa, pagimdziau pries 4 menesius 😃
Lelelyna, tiesa, tavo gimusi jau, net žaktelėjau, kai pamačiau skaičiukus 😃
tiesa sakai silvijana meile svarbiau uz viska😉
o va as pasigirsiu 😀 mes buvom ligoninej, tai mano maziuke sveria jau 6.500 kg 😀 o ugis 65 cm 😀
žinot ,kad pagiru puodAS VISADA JUODAS😀
😃😃
Aš irgi pasigirsiu - man sesė senus drabužius atidavė atsirinkti savo vaikų, tai eisiu skalbti kokią dieną, nes sukrauti kampe stovi maišai 😃 Juokauju, nėra čia kuo girtis. Kiekviena pagal savo finansus žiūrimės savo mažiesiems, nors jiem labiausiai reikia mūsų meilės, o ne firminių drabažių, kurių iš užsienio parsisiųsti ne karvę kainuoja 😀
tai as ir paskaiciau... net negaliu patiketi. nesuprantu...
As ne ziauriai, o teisingai 😃 nekenciu melagiu zmoniu 😀
nesupranta ji mergaite apie nestuma nieko
jovita ko taip žiauriai 😃
Mane norėjo guldyti vien dėl įtariamo skausmo pradžioj nėštumo, tai vos išsikaulinau, kad neguldytų, o važiavau tik šiaip pasitikrinti ir aišku viskas ok buvo, o čia su kraujavimu neguldė ... 😃 Čia jau ne tepliojimas, o kraujavimas, kaip sakė ...
aš ir pasigirsiu mano uošviene viska mažyliui pirko 😀)))))) ir firminius😛
Pasiskaityk Evelina, ka musu Juste susisgalvojo 😃 Jau tikrai nurimkim mes ;D Tegul dingsta ji is cia, nenoriu as jos nei matyt 😃 Ismeciau is FB jau ;DD
Šiaip Norvegijoj pragyvenimas nėra lengvas, ten maistas žiauriai brangus, sesės vyras ten dirba jau eilę metų, vis važinėja 6-8 sav., tai maistą vežasi iš Lt, nes kitaip neapsimokėtų dirbti ten.
Oooooooo.... kas cia nutiko? gal sapnuoju... nieko nesuprantu...
ale paistalai neščiasias del kiekvieno š guldo ligoninen...
tai bet ir giriasi kad draugas tiek ir tiek uzdirba vaikui viska geriausiu firmu pirks po to sako kad kiek laiko susipykus su juo nesuprasi kur tiesa o kur melas...
Oi čia pasakos ir tiek, nusiraminkim, mamos, lai ji galvoja, kad čia kaip šešėlis išdulkėjo ir tiek 😃
Nu bet tu ir sumeluok man sitaip 😃 Dar randa vieta tokiuose forumose ir sapalioja nesamones ....