Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
ditetimas, tas pats.. prastai
As nekalbu apie kaulu rinkinius😛 bet kaip buna grazi figura,viskas proporcingai graziai😉
labas erika, kaip jūs šiandien, sveikata?
o tai atsiprasau uz durna klausyma kuom jos grazesnes???kai vyras ne uz siknikes nei uz pyp...negali paimt???
Komedijos, dabar abi parodė ...
Nesuprantu kas čia kartais darosi ... parašiau, o žinutės nerodo ... Mamukas, aš irgi girdėjau, kad pasivaikščiojimai gerai 😀 Mudu su vyru ir šuniu šiandien nuėjom apie 7 km., nepavargau, tik man užpakalio vieną pusę skaudėt pradėjo, toks jausmas, kad kaulą skauda 😃 Astripaprika, kaip svorio atsikratei? Šaunuolė, kad taip pavyko 😀
Man cia tipo dabar is lietuves i angliste pavirst?😃
Ką tik grįžom su vyru ir šuniu iš pasivaikščiojimo 😀 Oi geras oras, patikėkit 😀 Mamukas, man gyd. irgi sakė, kad vaikščiojimas nėščiajai labai gerai 😀 Tik kažko begrįžtant pradėjo skaudėti užpakalio vieną pusę, toks jausmas, kad kaulą skauda ... Nuėjom kažkur kokius 7 km., nepavargau. Astripaprika, kaip svorio atsikratei? Šaunuolė, kad taip pavyko ir tiek daug 😀
Nu man ir plonesnes grazios 😃
Hi Erika, how are you today, health?
saunuole ale zinok kuo stambesne tuo grazesne moteris😀
Maniskis irgi jau miega,tai ir as keliausiu tuoj miegot😉 man irgi reiktu dar numesti keleta lasinuku😃
Braskes, mmm.. 😃
ne ten virusas ,pas mane kompe, tai nuvez, pas drauga arunas ir sutvarkys , ....
as tai maziuka uzsimigdziau tai prisedau 😀ka tu veikineji?
jovita la la la la la 😃 aha ...tai gal reikia padet as moku tvarkyt kompus
Blondynaka negali be Justes😃 kaip vakarojat?😉
blondynaka todel sveicia nes man pc sugedo , .... o ten yra palyktas ijungtas..
Mmm
aš su ja per naktis kalbedavau😀 gi ko neprataria žodžio žiuriu karts nuo karta šviečia žalia spalva ant DI kažkokio..
kodel dabar apie Juste?😃
pala JUSTE tu ant musu supykai???žinau visoms neštumo hormonai veikia 😃
as penktam gyvenu ir irgi taip pat lakstydavau 😀 pas mane buvo labai mazas pilvelis 😀 buvo nesunku 😀 oi tuos duonos tai apsiryjom... o as dar kai alu labai megstu, tai isvis jauciuos tokia labai issiputus... tas jausmas nemalonus...
ir as duonos su suriu uzsimaniau😃
aš ir dabar nušoku hmmm..ner ko veikt man😀 dar 5kg bulviu parnesu ant kupros uzsimetus...gyvenu 4aukste tai sugebu per diena 10kartu nulipt it uzlipt
pas mus irgi, gal daugiau dusna... siaip ir as tikiu,kad jei vaikstai, tai lengviau pagimdyt... nors 3 menesi as dar sugebedavau nuo 2 laipteliu nusokti 😃
mes ziurejom dvi komedijas 😃 karšta pas mum negaliu :/
mmmm duona su suriu .... skanu ... mes katik gryzom pasivaikscioje apejom ratuka,tai pavargau truputy,bet jau reike vaiksciot ,atseit lengvesnis gimdymas buna kada moteris neuzsisedi namuose,o as kaip kvailute ir tikiu 😃😃 as eisiu dabar gamint vakarienei sumustinuku su ivairiais varskes ir surio tepiniais ,ant prancuziskos duoneles 😀 Prisipirkau ir su pomidorais surio ir su petrazolem bei paprika varskytes tepamos ,tai dabar reik valgyt 😃 norejau salotu darytis bet vyras zyze jau kad atsibodau su tom salotom 😃
smagu 😀 gero oro jums 😀
Mes su vyru ruošiamės eit pasivaikščiot 😀