Naktibaldos

24. Apr, 11:22

Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...

11. May 2012, 10:16

Nu mazvaikis kazkoks .... Negali mesti mokslu nes mamyte labai jo supyktu ... O ta motina kokia yra ragana, tas zodis netgi jai per geras ....

11. May 2012, 10:15

jei i swecius kviecia tai ka as zinau

11. May 2012, 10:13

Tai as ir nesuprantu kaip jis nemeta tu mokslu ir nedirba wisu etatu kad mes galetumem grysti, juk nemato kaip vaikas auga, per 3men mate koki 13-14dienu tik maziuka .... O wakar kaip taip pasakiau, tai jis man sako atvaziuok I SVECIUS PAS MANE... sakau i svecius? ne tai kad sakytu atvaziuokit jau gyvensim kartu, tai td jis sako jeigu turi pinigu grysk , o as DASIDESIU 😃 nu tai cia juokas per asaras

11. May 2012, 10:12

Ir dar tuo labiau jis gyvena UK pas mama, o ta mama kaip pradeda gerti tai geria kokias 2saw is eiles... Ziauru buna .... Vakar taip susipykom, kad net visa drebejau ... Bet issakiau viska ka galvoju ... Dabar nezinau kiek laiko nesnekesiu, o poto kaip ja galesiu sneketi ir ziuresiu kaip kas bus ....

11. May 2012, 10:12

uzuojauta tau jovita☹bet jei jam nereikia vaiko tai net nezinau koks jis vyras maniskiui tai vaikai viskas

11. May 2012, 10:10

tai net nera ko tau pergyventi manau

11. May 2012, 10:10

Nu as kaip dirbau UK, dabar as dekretinese, tai man moka is ten dekretines.... Jeigu jau tikrai taup bus kad reiks skirtis, tai as cia susirasiu darba ...

11. May 2012, 10:09

As vakar su mama kalbejau, tai irgi sake kad galiu nebijoti jog atimtu vaika ... Jis nieko nera tam vaikui nupirkes, viska as supirkau, visus kraitelius, nu zodziu viska, jis atvaziuoja kaip su zaisliuku pabuna, atveza pora rubeliu ir wel isvaziuoja... Nu ta atsiprasau ...

11. May 2012, 10:08

oi jovita... kiek daug tau tenka isgyventi... bet kazkaip labai abejoju ar jisai galetu atimti. juk tu nei prasigerus, nei kokia valkata ( nu as cia taip tisiai sviesiai ) . pati pajamas kazkokias turi?

11. May 2012, 10:07

jei jis negali normaliai vaiko islaikyt tai nelabai irgaus jis ta vaika, jei tu kazkauz vaika gauni gali net nebijot is mano seses draugas norejo atimt mergaite ir smeize ir viska dare bet nieko nepaseke o per ji sese istiko insultas o jai tik 25 metai buvo☹

11. May 2012, 10:04

As nezinau kas bus su mumis ☹ su draugu, nes kad jus zinotumem viska kas dedas musu gyvenima tai sakes.... Vakar belenkaip susiriejom ... Ir nematau as kazkaip gyvenimo kartu, nes jis wisiskai neziuriu i ateiti .... Bet labai bijau kad neatimtu vaiko, bet pagal viska tai neturetu , nes jis dar MOKINAS, ir siuo metu nedirba, o dirbo tik puse etatu ... Jam svarbiau mokslai nei kad vaika islaikyt stengtus... Zodziu cia daug labai pasakoti .... O ta freiko pagalvele, tai tokia kur i klyniuka reikia istatyti vaikeliiu kad wisada issizerges butu, jeigu neissiwyste jlubo sanariukai ar kazkas panasaus, mes irgi nesiojom koki menesi su puse ta pagalvele ...

11. May 2012, 10:03

niekseles 😃

11. May 2012, 10:03

anksciau, tai tikrai zinau,kad mamai vaika per skirybes beveik visada palikdavo. o dabar daug daugiau niuancu ziuri... tai ir daug sunkiau. bet vistiek atsizvelgia manau i tai,kad mama yra mama

11. May 2012, 10:02

laba ryta niekšeles niekas su manim nenaktinejo:/

11. May 2012, 10:01

Pas mane irgi jau saulutė lenda 😀 Jovita, dar teko girdėti, kad jei mama neturi nuolatinio darbo (pajamų), tai irgi žiūri ar verta vaiką palikti mamai. Tiesiog giminėj buvo toks atvejis prieš kelis metus.

11. May 2012, 10:00

apie kokia freiko pagalvele cia snekat?

11. May 2012, 09:59

dar priklauso nuo to ar vyras lengvai tasisako vaiko globos.

11. May 2012, 09:58

Tavo mazyle turi nesioti ta freiko pagalvele ?

11. May 2012, 09:55

Ziurekit jeigu issiskiria tevai, tai vaikas lieka su mama, tik kazkokiais kitais atvejais vaikas galetu likti su tevu (jeigu pwz mama gertu, nepriziurti waiko ir tt) ?

11. May 2012, 09:50

oi mano,kad pastovet, tai tikrai mokes, o gal jau nebespesit gaudyt ir tada stovincios nenufotkinsit 😃

11. May 2012, 09:44

Sveika 😀 Tai dideliausi sveikinimai tavo panelei !😘

11. May 2012, 09:43

sveikinimai 😀 kokia didele jau 😀 vasara jau ir vaiksciot prades 😀

11. May 2012, 09:38

Kaip baisiai.... as jau labiausiai bijau zaibu ir perkunijos .... ;/ Pas mane jau po biski saulyte lenda! 😀 Gal pragiedres 😀

11. May 2012, 09:31

ziuriu pas visas cia diena nekokia nusimato. pas mus pranese net su perkunija. praita karta kai zaibavo cia pries kokias 4-5 dienas, tai net miegacia dukryte is lovos pagriebiau ir nubegau i vonia buti. zaibavo prie pat langu i zeme, tai taip baisu buvo... po to akis kokia gera valanda skaudejo, jei ne daugiau.

11. May 2012, 09:30

As tai irgi negaliu miegoti nieko neuzsiklojus 😀 Bent jau ant koju man turi buti uzklota, nes kazkaip nejauku man netgi miegoti neuzsiklojus 😀

11. May 2012, 09:30

Sveikute 😀 Labai niuru siandien lauke 😀 Gal isigiedrins veliau biski 😀

11. May 2012, 09:29

ta dusnybe, tai nesmagu ypac nakti... o as dar pripratus butinai ka nors uzsimest ant saves,kad butu bent siektiek svorio 😀

11. May 2012, 09:29

Sveikos 😀 Aš ką tik iš lovytės, rytas toks niūrus, lauke apsiniaukę ☹

11. May 2012, 09:27

pas musir nakti dusna buvo ir dabar taspats bet mazius neblogai miegojo tik didysis vis kilojos karsta gal buvo

11. May 2012, 09:26

Dusna ir pas mane labai buvo, nes vakar tas toks oras ir buvo pries lietu, dusnybe belenkokia 😀

1 ... 75 76 77 78 79 80 81 ... 128