Naktibaldos

24. Apr, 11:22

Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...

10. May 2012, 16:42

Tai cia faktas kad jeigu butu blogai, tai tikrai pries varant i ligonine nerasytu cia ir jeigu kraujuoja tikrai negrystu is ligonines uz poros walandu .... Isvis cia nera nei kalbos kad cia TIESA!

10. May 2012, 16:42

Kokia aukle gali dirbti mergina nieko nebaigusi, kai užsieny tikrai reikalavimai auklėm dideli ... Su gerais ryšiais nebent galėtų tokį darbą rasti.

10. May 2012, 16:41

tai butent Silvijana ,as irgi gulejau ligonineje del skausmelio kur veliau pasirode kad pilvas kieteja nu gimda apsitraukineja ,cia seniau ... o cia kraujuoja ir tykst pyst ir tipo jau viskas okey 😃 Jovita del tu pirkimu butu ir pns tai cia juokinga man .. pasigirti nori tik,tokia jauna ,nieko nedirba is kur pas ja tokie pinigai 😃 Jos draugas gal jo bet ne ji pirks 😃

Geriau tegul darba susiranda, bent bus ka veikti ir nereiks pasaku kurti 😃

silvijana kai man blogai buvo tai forumuose lygiai savaite nebuvau...

10. May 2012, 16:40

ji ne aukle dirba o pasaku kureja😃

10. May 2012, 16:39

Juste, skubu dar as verstis 😃 Tuoj palauk susirasiu verteja kad isverstu man lapa tavo 😃 Jeigu laukies tikrai tai sekmes tau gyvenime 😀

10. May 2012, 16:38

Juste nerekavus ir nekelus isteriju nueik i ankstesni puslapeli pasiziurek ka tavo draugas ar kas ten mociute gal 😃😃 prirasinej .. mazvaikiai jus man gryni..grasina ciakad iseis is forumo..tai eik kas tave laiko 😃 Pievu nerasinejus😃

10. May 2012, 16:38

Blondynaka, mane su skausmais laikė tris dienas, o su kraujavimais tai net ir savaitę neišleidžia, o čia dvi valandos ir viskas, dažnai vien formalumai tiek užtrunka. Juste, gal ir esi nėščia, bet gal neturi ką veikti ...

10. May 2012, 16:37

Tai man irgi ji labai idomiai cia rasinedawo, tai ji nenori cia grysti i LT, tai jau kita diena ji cia pirksis buta 😃 Tai tas ir anas blogai, tai nebendrauja iswis su mama, tai galvoja kaip reikia jai paskambinti 😃 Nu kaip pagalvoji, tai cia visi jos pokalbiai buvo melas...

10. May 2012, 16:36

Tikras absurdas cia !!! Vienas pasakoja kad kraujo niekaip neina sustabdyti, kita neva sako kad ai pakraujavau biski ;DD Jeigu jau meluoji tai ir meluok iki galo, nes cia dabar isvis tik kuo toliau tuo labiau apsijuodi save ... Ir tikrai normalus vyras butu salia taves jejgu tau tikrai butu blogai, o ne forume mamyciu mums zinias pranesinetu ;D Juokas ima netgi is tokio noro meluoti .. Gal ir nestumas tavo pramanytas yra , jeigu tiek viska meluoji... matomai neturi ka veikti toj Norvegijoj tai ir kuri pasakas...

10. May 2012, 16:35

Yra čia tų mamų sočiai ir jų dar bus, svarbu būtų nuoširdumas bendraujant.

Jauna mergaite ir tiek . Nelabai suvokia turbut kas yra tas nestumas koks jis yra svarbus ir kad cia rasyti mamytems kurios laukiasi arba kurios jau pagimdziusios tokias nesamones-labai vaikiska. As jai net neduociau 19metu,kiek ji sako,kad jai yra. Labai idomiai man ji bendrauja jau nuo pirmu dienu tiek cia tiek Tevu darzelyje forume vienam.. Ne duok Dieve parasai jai tiesa i aksi,dingsta .. isizeidze trbt , ir po keliu dienu vel lyg nieko niekur.Idomi ..

jovita, gerai netiki ,kaip pasikraus fotikas , padarysiu foto , kur gavia lapa ,kad tikria esu nescia, ten viksas yra parasyta , galesi isversti is norvgu kalbos i lietuviu ,paziuresim ,ar as prisiglavoju !!!! jau nebegaliu

10. May 2012, 16:34

gerai pasakei jovita ims kazkas ir rasys nesamones...taip ir galvojau kad parasys kad viskas gerai ir kad grizo is ligonines😃

kiek žinau ,kad nestuke turi po kraujavimo palikt 24val paziuret ir per 2val daktarai negali taip greitai apžiuret sustabdyt krauja ir atlikt tyrimus ....hmmm....man jau labai neitiketina

Jei jau sakai, kad palikai įjungtą, tai ko tavo neva draugas čia rašė grybus ...? Be to sakyčiau, kad boba ne vyras, jei rašo tokiuos forumuos, mano vyrui net nekyla mintis skaityti, o čia net parašė kas kaip ką. Geras vyras kartu su drauge ar žmona būna, kai jai blogai. O be to, jei tau kraujo vos vos, tai ko čia "jis" giedojo, kad tau daug kraujo? Čia tiek primeluota, kad net baisu ... Jei tu, Juste, ir laukiesi, tai lai tau nėštumas gerai klostosi.

10. May 2012, 16:31

As jau seniau pastebejau kad Justei visada buna blogai, kaip tik paklausi kaip tau siandiena, taip ir sako tas anas blogai ... Nu ka as zinau , tikrai susibendrauji, pasakojies apie save ir panasiai, atrodo viskas normaliai, bet ne susimasto nesamoniu visokiu ir kad dar prisipazintum kad pasielgiai kaip mazvaike nepagalvojus, tai ne toliau pudrina smegenis... Ir dar gazdina kad iseis is to klubo, eik kur tu tik nori....

10. May 2012, 16:30

As net neturiu nervu su tavim rasinetis 😃 Ir aiskinti kaip tu cia durnai pasielgiai 😀

10. May 2012, 16:30

Juste, iš tiesų negražu taip elgtis, kažkaip nemalonu, kai taip susibendrauji, o tau vos ne pašika ... Va kodėl aš ir vengiu tų forumų, čia tik ir bendrauju apie nėštumą, nes čia man geriausia pasirodė. Bet jei čia ir daugiau bus tokių cirkų, tai nežinai ar rašyti nuoširdžiai ar nerašyti galiausiai nieko ...

10. May 2012, 16:29

Neapsimesk Juste 😀 Del manes tai tu ateik kad ir uz metu cia 😀 Nemegstu as tokiu ziauriai zmoniu, kurie prisimasto nesamoniu ir elgias kaip mazi vaikai ... Ir gerai Audrone sakai, kad poto rtaip tokios ir prisisneka ...

10. May 2012, 16:29

kokio krauja snekant, parasiau pasirode kruajas ,paskaiau veliau susirasysim, irisvariau pc palykau kambaryje , krc nervai eina negaliu !!!

10. May 2012, 16:28

ir sugalvok tu man taip kad paskui neprisisneketu ir nebutu tikrai blogai

okey, asdurna ,tegul ... ate panos ,nieko nesuprantu ...ateisu kita diena ,ir tiek ...jei nebus noro...

okey, asdurna ,tegul ... ate panos ,nieko nesuprantu ...ateisu kita diena ,ir tiek ...jei nebus noro...

Tegul nepudrina smegenu 😀 Man net nervai ima ....

10. May 2012, 16:27

Oi Juste, sunku patikėti ...

10. May 2012, 16:26

Katik rase kad labai kraujuoji ir dwi walandas kaip nesustabdo tau kraujo ;DDD o dabar jau gryzai ir tik biski kraujo buwo ;DDD brawo 😃D apdowanojimas tau ;DD

Oi aš tai nekenčiu, jei manęs kažkas gailisi, tarkim, todėl vengiu bėdavotis. Kai nesilaukiau ir negalėjau pastoti, tai apskritai čia du gerus metus nesilankiau net, tik užbėgdavau kas ketvirtį ir išeidavau nieko nerašiusi.

Ai Justem mes ne debiles esam, nes matos kad tokiom laikai jeigu tokias pievas cia sneki ... Jei tu taip darai ir sapaliojies tai ir iseik is to klubo ... Tokiom cirkininkem cia ir ne wieta

1 ... 80 81 82 83 84 85 86 ... 128