Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
man keista pasirode ,kai vakar justes nebuvo , o buvo DI kažkoks ar kazkokia....
mamytes, katik gryzau is ligonines ,man viskas gerai , nesuprantu kodel ant manes varot??????? biski buvo kraujo ir tiek .... biasiaus nieko nera.... ar as durna siandiena ??? jei Jus taip darot as iseinu is MAMYCIO KLUBO. .... O deive!!!!
Nu kraujuoja, bet mamyciu klube dar sedi ir pasakoja, nesamone isvis paskutine 😃 As dar cia greit permetus akim, parasiau kad nekokios naujienos, bet poto skaitau skaitau ir galvoju pala pala cia tikras absurdas ... Ka ji galvoja kad mes tokios tupos ir patikesim tokia pieva ... Smarkiai suklydo Juste sitaip pasielgdama 😀 Nei ji kraujajo nei ka (mano manymu) , susigalvojo nesamoe, kad poto musiau mes gailetumemes jos ar dar ka ... Nelabai suprantu kam cia tokio cirko reikejo 😀
Aš irgi namie sėdžiu, bet tai nesugalvoju pievų, nors galvoju varyt į ligoninę pasižiūrėti, nes kažko nerimas ima, kad mano mažoji šiandien vos vos krebždena ...
nuobodu jai ...ner ka veikt supraskim mes ja😃
Bet tai koks to tikslas. Man jau keista buvo, kai Justė parašė, kad jai kraujuoja ... Nes man neateitų į galvą dar kažką rašyti, jei tikrai blogai. Juk kiekviena minutė daug ką reiškia. Dar norėjau rašyti, kad kaip čia neskubi ir mums rašai, bet ką gali žinoti, gal labai draugiška mergina ...
Silvijana, faktas kad cia Justes darbas 😀 Bet ir tu sugalvok sitaip elgtis .... Nepykit, bet nenormali kazkokia....
Galvoja kad mes tokios durnos kad patiketumem tokia pieva ....
mamukes juste cia durniu volioja 😃DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jovita, pritariu tau. Tarkim mano vyrui neateitų į galvą rašyti kažkur kažką, kai man blogai. Ir kažkada net prašiau, kad parašytų onėj draugėms dėl manęs, tai sakė pati parašysiu, kai galėsiu ir tiek, o čia vos ne paverkšlena vyrutis aceit ...
man ir neaisku...
Audrone, cia Juste ir raso .... Nes cia absurdas kad neva jos draugas raso ... Tik neaisku kuo ji cia siekia sitaip darydama...
Jus isvis logiskai pagalvot jeigu jie nesikalbejo (kaip juste pasakojo) , jeigu nesitardavo, tai kaip jis zinojo kad cia va juste sedi mamyciu klube, atejo cia ir rasineja dabar mums 😃 Zino kur mes visos cia kalbam, absurdas 😀 As tikrai cia ta istorija netikiu ...
toks vaizdas kad pati juste rasytu...
jovita ....musu naktiniai pokalbiai su juste viska pasake jei skaitei tai ten viska raše viska....tai ale man nesuprantama apie tai kaip jis atejes gali cia kalbet kaip mus pazinotu ilga laika
Nelabai noriu as tiketi kas cia rasoma istikro ....
as ir nesuprantu nieko...
Kaip elgtusi ? Nu as irgi kiek girdejau is justes pasakojimu, kad jis nelabai koks ir kad jie nesutaria isvis ... Ir kaip cia dabar as nesuprantu jis atejo i mamyciu kluba jos niku, zino kur mes kalbom ir pasakoja mums... nelabai suwokiu as...
Man tai keista, kad Justės draugas čia rašo pirmiausia ..., o ne pas Justę būna ...
is justes pasakojimu tai nemanyciau ,kad subrendes vyras taip elgtusi
Kodėl taip žiauriai blondynaka?
Ka taip? 😃
atsiprasau bet iskastruot ji reiktu...
tai jau tikrai☹
Oho nekokios naujienos cia pas Juste...
cia Justes draugas, jei bado sustabdyti jau poru valandu neiseina nekaip...
kodel????????kodel taip kalbi?
nemaniau kad isgyvens mano vaikelis, 50 %, suprnatu daug klaidu padariau, bet as juste ir ta vaikeli tikrai mylejau ....
Tikrai laikom kumčšius, manau, viskas bus ok, kraujavimas dar ne viskas, svarbu vaikelis gyvas ir viskas ok būtų.
uj vargšiuke laikom kumščius---