Naktibaldos

24. Apr, 11:22

Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...

26. Apr 2012, 16:11

as tai miegu ant vyro krutines galva pasidejus niekaip kitaip neina uzmigt...košmaru nesapnuuoju ale buna ,kai sapnuoju mirti ,o tai labai retai ,nes po to taip ir yra:/

26. Apr 2012, 16:05

tau gerai, o man tik kosmarai😀

26. Apr 2012, 16:02

Kažkur skaičiau, kad tiesiog besilaukiančioms būdingi visokie sapnai ir taip emocinė būklė atsispindi. Jei jie ir blogi, tai nieko tokio, juk nerimaujam dėl savo mažiukų, nors kartais ir atrodo visai kitaip. Aš iki 12 sav. dažnai sapnuodavau persileidimus.

26. Apr 2012, 15:54

as kai pastojau sapnuodavau vien gandrus daug gandru daug ..😃

26. Apr 2012, 14:10

zinuok kartais nervina, negali normaliai pamiegoti ...😀))

26. Apr 2012, 14:10

O mamuldos nu jus ir greitos ...aš tai pirkaus po truputeli ...dab bereikia lovikes ir vezimo ir viskas...o siaip bodziuku turiu visokiu margu margiausiu😀

26. Apr 2012, 14:01

Nesciosios daug pradeda visokiu nesamoniu sapnuoti..ir nezinau tik kodel.man irgi viskosapnuojas ko anksciau nera sapnavesis 😀

26. Apr 2012, 13:56

pradejau naktim kosmarus sapnuoti , atsibudu visa slepi ,tiek akis buna raudonas nuo asaru.

26. Apr 2012, 13:46

Silvijana na taip tau neramu nes judesiuku dar nejauti .. bet nepergyvenk pajausi - kai pajausi tereikes laukti kada ateis mazylis i si pasauli 😀 Pamatysi viskas bus ok 😀 as dbr kai jauciu judesius man visiskai ramu 😀

26. Apr 2012, 13:22

Jovita, kai pas mus miestely tų vaikiškų drabužėlių nėra, tai kažkaip ir man seilė netysta 😀 Gal ir yra vyresniems, bet kažkaip nesilankau dabar parduotuvėse, tai net nežinau. Mes tai kitą savaitgalį važiuosim pasižiūrėti visokių prekių, o pirksim gal kai jau dekrete būsiu. Juste, sako ir paskutinėm dienom būna sunku jau šliaužioti po parduotuves ... Man daug rūbelių atiduos sesė nuo savo vaikų, tai bus ir pasirinkimas, nes vieni mergaitiški, kiti berniukiši, nemažai firminių jai vyras parvežęs iš Norvegijos. Mamukas, sakai gerai, kai gerai jautiesi ir geros emocijos, o aš kaip tik nerimauju, kai gerai jaučiuosi ... man su pirmu nesivystančiu taip buvo, tai dabar tiek bijau toks geros savijautos, kuri mane nuolat lydi, sakau, bent jau judesiukus pajusčiau, tai ramiau būtų ...

26. Apr 2012, 13:18

mamukai, as tai ir galvoju kad bus gerai, ir gyvenu taip kaip seniau, tik nebesportuoju

26. Apr 2012, 13:17

Justina Pociute

26. Apr 2012, 13:11

Jovita grazi jauna mamyte esi 😀 patinka man tokios ,putiovos 😃

26. Apr 2012, 13:10

Nu jeigu bijai anksti viska pirktis tai zinok jau nuo 30 sav gali nebijoti .. O drasiai pirktis viska..nes jeigu irsumislytu gimti anksciau laiko tavo zirniukas jau nuo 32 sav inkubatoriuje isgyventu laisvai 😀 O ir neprisigalvok nieko.. galvok apie gera lengva nestuma .. nes jeigu prisimislysi kad gal cia skauda gal ciablogai.. tai irskaudes ir blogai bus.. 😀 Svarbiausia geros emocijos .O jeigu gerosemocijos bus per nestuma tai ir mazylis ramesnis gims,lengviau bus paciai 😀

26. Apr 2012, 12:59

Pasakyk juste ir tu savo FB, pakviesiu i draugus 😀

26. Apr 2012, 12:14

mamukai tada pirksiu viska nuo 30 -32 . aciu kad pasakei 😀

26. Apr 2012, 12:10

Pas mane tai labai silta, saulute sviecia, tai pawalgys mazius ir keliausim i lauka 😀

26. Apr 2012, 12:08

Jovita parasiau tau i AZ.
Silvijana mes su vyru pirmuosius sliauztus nupirkom 5 menesi .. ir daugiau nieko ,ai dar pora zaisliuku minkstu neperseniausiai.Viska man mama supirkusi ..O ji pradejo pirkti nuo 5 irgi kazkas menesio..Neskubant ispaleto ir viska jau tikiuosi turiu nieko mama nepamirsus bus nupirkusi ko as prasiau . 😀 O Juste jug lovyte reike nusipirkti vezimuka ..nesipirksi kai vaikelis gims..o paskutiniai dienai ir nepasiliksi nes nezinai kada ji bus 😀 Niekas nezino. Taijeigu bijai ankti pirktis pirkis viska nuo 30-32 savaiciu kai bus .. jau nebus tada per anskti tikrai

26. Apr 2012, 12:06

Taip. istikruju fianei perki leliukuij rubelius, man tikrai tas dalykas patinks.... 😀 kaip pas tave oras ? pas mane tiek lyja kad tv neveik😀

26. Apr 2012, 12:00

Pas mane irgi rubeliai nauji, kazkaip nebuvo is giminiu kad turetu atiduoti tokiu maziuku rubeliu 😀 Mes va mano maziaus rubelius jau kur isaugo atidavem dedes leliui 😀 O seip kaip pirmas tai ir lepinamas visada, noris visko kad tik geriausia 😀 Bet manau taip butu ir antram ir treciam vaikui 😀

26. Apr 2012, 11:56

taip...😀nu as ant leliuko isleisu kazkur 5000lt nes viskas bus naujas , nes pirmas leliukas man bus...😀

26. Apr 2012, 11:54

Tai aisku skubeti nera kur, dar daug laiko liko 😀

26. Apr 2012, 11:53

nu zinau, , arba paskutinoms dienoms viska pirktis.... nes tikrai nenoriu skubeti ...😀

26. Apr 2012, 11:51

Neabai bus laiko lakstyti po parduotuves juste kaip gims maziukas iskarto 😀

26. Apr 2012, 11:49

nu as nusprendziau pirkti viska kaip gims leliukas, tik ta pirksiu ka reikes ligoninei ir tiek...

26. Apr 2012, 11:49

Sveikute 😀 As tai rubelius kazkaip anksciau pradejau pirkti, nes negaledawau praeiti pro waikisku rubeliu skyriu, wis ka nors nupirkdawau 😀 O vezimeli, lowyte tai pirkau kaip liko menuo iki gimdymo 😀 Nes irgi kazkaip visi sake neskubeti anksti pirktis 😀

26. Apr 2012, 11:48

132lt iseina lietuviskai

26. Apr 2012, 11:47

Žiūriu kalbat apie drabužėlius ir visas kitas grožybes 😀 Visi čia patarinėja pirktis pradėjau jau nuo 3-4 mėn., o mes dar nieko nepradėję, nors jau ir 5 mėn., tik tiek, kad pasižiūrinėjom po parduotuves, kur kainos tikrai žiaurios, įtariu reiks viskam kokių 3 000 lt., jei pirkt Lt ... O nuo kiek mėn. jūs pradėjot pirkinėtis? Kažkaip nesinori per anksti, bet nesinori ir vėluoti su pirkiniais, kai jau pilvo nepanešiu ar šiaip jėgų nebus. Draugė siūlė angliškoj internetinėj svetainėj pasižiūrėti, bet aš angliškai nesimokius, tai nesigaudau ten, man geriausia lietuviškai būtų.

26. Apr 2012, 11:46

O kiek litais kronos iseina?😀

26. Apr 2012, 11:44

as tik paziuriu rubelius vaikiams kainos normalios istikruju, pvz paziurejau norvegijoj 8 vnt kepuryte, kojinytes, sliaustukai dvi poras, kelnytes,marskinėliai be rankoviu, pledas maziukas toks, kainuoja 300kronu...